Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6998 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כאמור בכותרת, חבר של אבא שלי רוצה לראות היסטורי של שיחות בצ'אט שהבת שלו גולשת, שאלו אותי אם אני יודע איך, אבל אין לי מושג אז אני פונה לעזרתכם.

מדובר בצ'אטים של נענע/תפוז/וואלה ודומיהם.

מי יודע איך רואים הסטוריה ?

תודה, אור.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מזה הוירוס הזה ?

יש איזו תכנה ? משהו שיכול לעזור כדי להביא בשורה התחתונה למצב שניתן יהיה לקרוא את הלוגים ?

תודה.

פורסם

הכי פשוט- יש תוכנה שמקליטה את המסך, מריצים אותה ברקע ולאחר סיום השימוש ניתן לראות בדיוק את המסך ובאיכות מעולה.

מצד שני לא צריך להיות גאון מחשבים בשביל לקלוט שהתוכנה פועלת ברקע (אולי יש תוכנות שמוסתרות יותר טוב ממה שאני מכיר).

בקיצור ולעניין, אם לא היסטורי אז לפחות שיחות שיתקיימו בעתיד.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

רק לי נראה שמשהו כאן לא בסדר? אפשר להשתמש בתוכנות כדי למנוע ממנה להיכנס לצ'אטים בעתיד, אבל כדי לרגל אחריה ולקרוא את השיחות שלה בלי ידיעתה?.. הוא אמנם אבא שלה והיא אני מניח עוד לא בת 18 וכל זה עניינה של המשפחה בלבד, אבל ככה בלי בושה לשאול על זה בפורום ועוד לקבל תשובות ישירות, חשבתי שיש איזשהו גבול....

עמוס

It's time to kick ass and chew bubble gum, and I'm all outta gum..

פורסם

רק לי נראה שמשהו כאן לא בסדר? אפשר להשתמש בתוכנות כדי למנוע ממנה להיכנס לצ'אטים בעתיד, אבל כדי לרגל אחריה ולקרוא את השיחות שלה בלי ידיעתה?.. הוא אמנם אבא שלה והיא אני מניח עוד לא בת 18 וכל זה עניינה של המשפחה בלבד, אבל ככה בלי בושה לשאול על זה בפורום ועוד לקבל תשובות ישירות, חשבתי שיש איזשהו גבול.... בהנחה שאין בעיות שלא ידועות לנו , ובהנחה שאנו אמורים להניח שהורים רוצים את טובת הילד . אזי אני לא רואה בעיה עם זה

עמוס

מה קורה עם ילדה מתעסקת עם מישהו שיודעים שהוא עבריין/פדופיל/רוצח/WTF , אבל הוא משכנע אותה שזה בסדר והיא לא מבינה בחיים שלה . וראינו הרבה מקרים כאלו . אז אם אתה היית הורה אני בטוח שהדאגה שלך לבתך , והאחריות שלך לבטחונה היו מחייבים שתבדוק אחריה , ובהחלט בלי ידיעתה .

בברכה יהודה

פורסם

עמוס, ממה שאני יודע קצת בחינוך: לא שוללים מילד דברים סתם, עכשיו קיים החשש שהיא כנראה מדברת עם אנשים לא רצויים וצריך לאמת את זה.

לי זה לא נראה חריג משהו, בטח שזה עדיף מאשר סתם לאמר לא.

פורסם

רק לי נראה שמשהו כאן לא בסדר? אפשר להשתמש בתוכנות כדי למנוע ממנה להיכנס לצ'אטים בעתיד, אבל כדי לרגל אחריה ולקרוא את השיחות שלה בלי ידיעתה?.. הוא אמנם אבא שלה והיא אני מניח עוד לא בת 18 וכל זה עניינה של המשפחה בלבד, אבל ככה בלי בושה לשאול על זה בפורום ועוד לקבל תשובות ישירות, חשבתי שיש איזשהו גבול....

עמוס

זה מה שנקרא בעברית "לתפקד כהורה".

כשתהיה לך בת, אתה תבין לבד, באמת,

אתה לא תזדקק לשום הסבר.

אור

קיימות תוכנות חינמיות שמחלצות את כל הPASSWORDS הנמצאים במחשב שלך.

לפני כחודשיים איבדתי ססמה חשובה, וידיד שלי חילץ מהמחשב שלי תוך 30 דקות עבודה

את כל הססמאות שאי פעם השתמשתי בהן... כן, גם PAYPAL! בקיצור, חפש בגוגל.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
זה מה שנקרא בעברית "לתפקד כהורה".

כשתהיה לך בת, אתה תבין לבד, באמת,

אתה לא תזדקק לשום הסבר.

אור

קיימות תוכנות חינמיות שמחלצות את כל הPASSWORDS הנמצאים במחשב שלך.

לפני כחודשיים איבדתי ססמה חשובה, וידיד שלי חילץ מהמחשב שלי תוך 30 דקות עבודה

את כל הססמאות שאי פעם השתמשתי בהן... כן, גם PAYPAL! בקיצור, חפש בגוגל.

אפשר את שם התוכנה?

אולי זה SIW ?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

מרגע שיש לך גישה לצ'אט, אפשר לראות את מה שנכתב בעבר

(לפחות בצ'אט של סקייפ).

לא יודע מה שם התוכנה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הצ'טים מבוססים MIRC הם לא שומרים את ההיסטורי.

אתה יכול להתקין איזה לוגר שישמור לך את כל מה שכותבים במחשב - אבל זה סתם מעצבן ולא רואים מה שהצד השני רשם.

• תוכן חדש...