Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז היום אני מקווה במזל טוב רכשתי הונדה סיויק 98 1.6 אוטומט. הרכב עבר 102K

אז הבעיות שעלו בבדיקה, וגם מה שאני הרגשתי בנסיעה הן כאלה

ההילוכים, נירא לי כולם עוברים בצורה מזוויעה, לא חלק, אלה במין זריקה כזאת. מה זה יכול להיות, שמן יוחלף בכל מיקרה.

כאשר בולמים מרגישים מין רעידות, הבודק אמר שזה יכול להיות הדיסקים.

כמה יעלה לצבוע במפר אחורי+דלת אחת+תיקון פח קטן על אותה הדלת+תיקוני שריטות עם חלודה גדי שלא יתפשטו לפחות?(צבע הרכב הוא כסוף מטלי)

ועל איזה מקום במרכז הייתם ממליצים לפחחות, ומכונאות.

אני מ פ"ת

רצועת טיימינג הוחלפה ב 28K לפני 4 שנים. מתי צריך להחליף בהונדה?

וכל דבר נוסף שלא יזיק לדעת על הונדות יתקבל בברכה.

תודה!

פורסם

לגבי הגיר צריך לבדוק טוב את העניין

יישור קו זה טיפול שאם אתה יודע אתה גם יכול לעשות לבד

לגבי הצביעה אתה צריך ללכת לפחח ולברר כל אחד לוקח מחיר אחרתמה שכן תברר מחירים ותרשום פה ונגיד לך אם זה מחיר סביר

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

עד רכב זה הייתה לי מיצובישי לנסר 89, ואיתה עשיתי הכל לבד. כאן אני קצת יותר זהיר, אבל עם הוראות מדויקות, אני יכול להחליף כמעט כל דבר. בהתחלה הייתי רוצה להחליף את רוב הנוזלים ברכב, והפילטרים כי לא נירא לי שמו לרכב זה את הטוב ביותר. איפה מרוקנים נוזל קירור ברכב זה? איזה נוזל קירור מומלץ?

מישהו יכול להמליץ על מקום טוב לבדוק את הגיר? או שעדיף מוסך מורשה?

קראתי פה כמה שירשורים לגבי זה, ובהרבה פעמים החלפת שמן גיר פתרה את הבעיה, את זה אני יעשה בטוח כי השמן לא משהו.

לגבי הבלמים, אם יש רעידות, זה הצלחות, או שזה גם יכולות להיות הרפידות?

מישהו יכול להמליץ על מוסך להונדות שלא מורשה?

פורסם
אז היום אני מקווה במזל טוב רכשתי הונדה סיויק 98 1.6 אוטומט. הרכב עבר 102K

אז הבעיות שעלו בבדיקה, וגם מה שאני הרגשתי בנסיעה הן כאלה

ההילוכים, נירא לי כולם עוברים בצורה מזוויעה, לא חלק, אלה במין זריקה כזאת. מה זה יכול להיות, שמן יוחלף בכל מיקרה.

כאשר בולמים מרגישים מין רעידות, הבודק אמר שזה יכול להיות הדיסקים.

כמה יעלה לצבוע במפר אחורי+דלת אחת+תיקון פח קטן על אותה הדלת+תיקוני שריטות עם חלודה גדי שלא יתפשטו לפחות?(צבע הרכב הוא כסוף מטלי)

ועל איזה מקום במרכז הייתם ממליצים לפחחות, ומכונאות.

אני מ פ"ת

רצועת טיימינג הוחלפה ב 28K לפני 4 שנים. מתי צריך להחליף בהונדה?

וכל דבר נוסף שלא יזיק לדעת על הונדות יתקבל בברכה.

תודה!

אתה בטוח שהרכב עבר 102.000 ק''מ? זה 10.000 ק''מ בשנה.... הוא נסע רק למכולת ובחזרה?

לגבי הגיר: תבדוק שמפלס שמן גיר הוא תקין.

פחחות: במפר 350, דלת + תיקון קטן 500-600

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

חבר יקר,

גם לי יש הונדה 98' אוטו' וגם לחבר שלי הייתה הונדה 99'....לגבי הגיר, מראשון לשני יש "קפיצה" והאוטו כאילו "זרק" קלאץ' ?

אם כן..התופעה מוכרת כמו שאמרתי גם לי וגם לחבר זה מופיע....

לגבי הבלימה...אם ההגה רוטט....(אגב,גם לי זה קורה) גם לי אמרו שאולי צריך להחליף ברקסים...

לפני החלפת ברקסים תמלא אויר אולי זה יעזור לך בינתיםם....אחוריים: 32 קדמים": 33.....

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

ככה הגיר של ההונדה בשנים האלה, גם לי יש הונדה סיביק, שנת 97 וזה בדיוק אותו דבר, ניסיתי הכל, מהחלפת שמן גיר ועד לתושבות, לא עוזר.

משנת 99 כבר שינו את הגיר ופתרו את הבעיה הזאת.

פורסם

כן, זה כמו זריקת קלאץ' כזאת.

זה קורה גם בין השני לשילישי. טוב, אני אחליף את השמן בכל מיקרה, נירא עם ישתפר.

אם לא, אז אולי נקבל את זה ונמשיך הלאה. אבל זה עושה את הנסיעה לממש לא נוחה, במיוחד בקיק דאון

פורסם

אני בעל של סיויק שנת 00 ואין בעיות עם הגיר, ההחלפות מורגשות רק כאשר הרכב קר.

נסה להחליף שמן גיר למקורי של הונדה (ATF Z1)

וגם לפי מה שאני יודע, התופעה לא קיימת ב99-00 בגלל כמה שינויים בגיר.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...