Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש מערכת לג'יפ ויטארה - מה שאומר שאין תא מטען, אין מקום ל-16 על 9 ויש אבק מנסיעות בשטח, מה שדופק את הרמקולים.

אני צריך עזרה במערכת שתעביר יפה מוזיקה - בעיקר מוזיקת עולם וג'אז, עם מספיק באס (רך) וצליל טוב. אין לי בעיה להתקין סאב קטן (דגש על קטן) ומגבר, אני אשמח להמלצות.

וחוצמזה - איפה אפשר לשמוע מבחר של סאבים קטנים (ולא רק את האחד שהמוכר מביא).

אם יש לכם גם פתרונות יצירתיים בלי סאב - גם הולך.

ולסיום - מה אפשר לעשות כדי להגן על הרמקולים מהאבק בשטח (חוץ מליסוע עם חלונות סגורים).

תודה :-)

פורסם

התקציב הוא 10K? יש לך תקציב מאוד מכובד. אני אישית הייתי מציע לך בתקציב הזה (כי יש לך אינסוף אפשרויות עם תקציב כזה) לשמוע כמה שיותר מערכות (כן המשפט הזה נחרש כבר מהת**) ולשמוע מה אתה אוהב אישית. המלצות נמליץ לך המון, אבל ההחלטות הן שלך.

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

את בעיית האבק אתה יכול לפתור ע"י מתיחת בד אקוסטי על כל הרמקולים - זה לא 100% אבל זה הכי קרוב שאפשר .

דבר שני במקום סאב שים בזוקה מה שיפתור את בעית המקום.

אל תחזור על דברי אחרים-הם שונאים לשמוע שטויות:twisted:

פורסם

(לפי דעתי)

אין שום טעם לשקיע ברמקולים בג'פ שחי בשטח, הכיוון הוא יותר עוצמה מאשר איכות וזה כל רמקול 6X9 ב 250 ש"ח יעשה מצויין.

אם תמצא מקום לתיבות קטנות ויש הרבה מקומות יצירתיים לשים אותם.

תחפש רמקולים עם באס יפה (לא פיוניר:? ) ושים מקדימה סתם משהו לאיזון, ותשמע טוב מאוד.

אם מערכת כ"כ חשובה לך תאלץ לצאת מהשטח לכיוון הכביש, אין מה לעשות.

מה גם שג'יפים עם שמשה אחורית ישרה (כמו הויטרה) יגרמו גם למערכת של 30,000 להשמע דיי עלוב.

פורסם
(לפי דעתי)

מה גם שג'יפים עם שמשה אחורית ישרה (כמו הויטרה) יגרמו גם למערכת של 30,000 להשמע דיי עלוב.

למה איך ומה הקשר?! :shock:

גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

תמיד אומרים לי שב106 יש שמיעה מצויינת ביגלל הצורה, אני מניח שזה נובע מזווית השמשה האחורית כי אני לא מוצא הבדל בין שאר הרכבים שראיתי.

זה לא ידוע, המצאתי את זה?

פורסם

מישהו המציא וסיפר לך. :idea:

לכל רכב יש האקוסטיקה משלו, לאחד מעט טוב יותר, לשני מעט פחות.

כולם ניתנים לשיפור או מידרוג.

פורסם

תודה חברים על התגובות,

אני שומע מוזיקה בכביש - בשטח אני פותח חלונות ומקשיב לאוטו ולטבע...

אז אני מבין שצריך לשמוע במקום לדבר, כמו בכל מערכת אודיו, אבל אני לא מכיר אצל מי אפשר לשמוע. אני יודע שצריך בעצם לשמוע את התוצאה הסופית באוטו, אבל אז לט אוכל להחליט מה לקנות...

בקיצור - אני מחפש המלצות לגבי מתקינים שאוהבים מוזיקה ויש להם סבלונות.

תודה

גדי

פורסם

רמקולים בתקציב שכמו שאתה מתכנן להוציא בד''כ אין על הסנטד ואף מתקין לא יפתח לך סט שתשמע ויחזיר אם לא תאהב.

לא משנה כמה הוא סבלני או חובב מוסיקה.

ההמלצה הכי טובה שאתה יכול זה לשמוע רמקולים אצל אנשים למשל פה בפורום במפגשים ולמצוא רמקול שאהבת את אופי הסאונד שלו.

לבאס באמת בזוקה זה פיתרון מעולה. ואם אתה רוצה המלצה לבאס אחר אולי תצלם את תא המטען שלך ונראה איזה רעיונות אפשר להעלות

"ומותר האדם מן הבהמה - אין, כי הכל הבל"

• תוכן חדש...