Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה הרכב כפי שעמד אצל ל.כ.

צילמתי באוקטובר 2005

אכן כפי שנשקף מהתמונה שהעלית עבודת שיפוץ נפלאה (אם אכן מדובר באותו רכב).

אגב, השכן של ל.כ., האיש והטנק - אונגר, הלך לעולמו בחודש מארס.

מעניין אם גם הטנק יזכה/זכה לבית ראוי.

נכון ללפני יומיים- הטנק עדיין שם, וגם הנגמ"ש הרוסי, שמשום-מה זז למקום אחר... לצערי, כנראה שהבית החם, שהטנק יזכה אחרי כ"כ הרבה שנים- הוא התנורי התכה בסין... וחבל! אבל מי בארץ ירצה להחזיק אותו? -אני הייתי בכיף, אבל אין לי מקום בשבילו...:-(

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
שמיל ?!

אני מתפלא עליך! לא יכול להיות ברכב כזה SLANT SIX מקורי. ה-SLANT SIX הופיע רק בסוף שנת 1959, וגם זה רק במכוניות נוסעים. הרכב המדובר משנות ה-40.

אלכס החימושניק.

אני יודע, אלכס, ואני מזהה אותך כאן גם לא התוספת "חימושניק".

הסיבה שכתבתי שזה יכול להיות "סלאנט סיקס" היא לא כי הם יוצרו עם סלאנט סיקס, ואת זה אני יודע, אלא כי לחלק מהכלים האלו החליפו בצה"ל את המנועים לסלאנט סיקס (זה כמעט בולט און), ואז הכלי יצא כך מצה"ל.:smile:

להיווכח? - בפארן.... :wink:

ויליס 53

ויליס 58

פורסם

כל המכוניות אכן בארץ הקודש, חברות מועדון FUEL SLUT.

וה LOW RIDER מקפצץ לו בהנאה. :-P

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם
נכון ללפני יומיים- הטנק עדיין שם, וגם הנגמ"ש הרוסי, שמשום-מה זז למקום אחר... לצערי, כנראה שהבית החם, שהטנק יזכה אחרי כ"כ הרבה שנים- הוא התנורי התכה בסין... וחבל! אבל מי בארץ ירצה להחזיק אותו? -אני הייתי בכיף, אבל אין לי מקום בשבילו...:-(

טנק?? נגמש?? למישהו יש תמונות?

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

פורסם

לפי הידוע לי (ואני בטח לא יודע הכל) יש בארץ לפחות שניים שהיו שמחים להחזיק בו ויש אפילו מקום, העניין הוא כרגיל תקציב והאם הוא עומד בכלל למכירה (נשאלת השאלה למי הוא שייך עכשיו).

השרמן הזה אמור אגב להיות במצב נסיעה.

עריכה: כמובן למטרות אספנות, למטרות אחרות אני בטוח שיש הרבה יותר שישמחו להחזיק בו...

ArmyExtraYard5ShermanTank.jpg

פורסם

גם לי היה מתאים השרמן....במיוחד אם היה אפשר למצא כזה אחד עם המנוע המקורי שהיה מנוע בנזין כוכבי.

וזו גם הסיבה שראשוני מכונאי המטוסים של חיל האוויר שבדרך היו ....חימושניקים.

אריה

פורסם

טוב, פה ושם בישראל יש עוד כמה גרוטאות מוטוריות גדולות ממדים עם עבר מפואר שבדמיון קצת פרוע אפשר לדמיין אותן בחצר הבית או בחנייה (ואני לא מתכוון למכוניות מקדימה)

AP_AR.jpg

פורסם

איפה זה?!:shock:

ולגבי הטנק- הבעיה היא המקום, לא התקציב- מה כ"כ בעיה למצוא כסף לנסיעה חד-פעמית של המוביל? -אתה הרי לא צריך ביטוח וטסט לטנק, נכון?:lol: (מעניין אותי לראות פרצוף של סוכן ביטוח: "אני רוצה בבקשה לבטח רכב האספנות של!" -כן בבקשה, באיזה רכב מדובר? -טנק שרמן! -!?!?!??!?!:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
גם לי היה מתאים השרמן....במיוחד אם היה אפשר למצא כזה אחד עם המנוע המקורי שהיה מנוע בנזין כוכבי.

וזו גם הסיבה שראשוני מכונאי המטוסים של חיל האוויר שבדרך היו ....חימושניקים.

אריה

המנוע של השרמן היה הקונטיננטל הראדיאלי 9 ציל' של הבואינג סטירמן שלא היו ראשוני חה"א. המנועים הראשונים בח"א היו הקונטיננטל/לייקומינג 4 ציל' של הפייפר קאב , הטטרה 12 של המסרשמיט הצ'כי (ללא הסופרצ'רג'ר הדו שלבי המתקדם לגבהים גבוהים-שהיה בגרמני) ,והרולס רויס/פאקארד 12V של הספיטפייר-מוסטאנג-מוסקיטו.

פורסם
לפי הידוע לי (ואני בטח לא יודע הכל) יש בארץ לפחות שניים שהיו שמחים להחזיק בו ויש אפילו מקום, העניין הוא כרגיל תקציב והאם הוא עומד בכלל למכירה (נשאלת השאלה למי הוא שייך עכשיו).

השרמן הזה אמור אגב להיות במצב נסיעה.

עריכה: כמובן למטרות אספנות, למטרות אחרות אני בטוח שיש הרבה יותר שישמחו להחזיק בו...

זה חוקי להחזיק דבר כזה!? ומותר לנסוע עליו!?

מה בדיוק אומרים החוקים בארץ לגבי חיות כאלה?

איזה מצחיק לראות דבר כזה עם לוחית רישוי צהובה..

PIAGGO MP3 250LE

RENAULT MEGANE COUPE 2004 1.6L

CHEVROLET ALERO 2002 2.2L

PIAGGO VESPA SS 181CC 1966

• תוכן חדש...