Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6993 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, ברצוני לקבל ייעוץ לגבי בעיה שיש לי ברכב.

הרכב שלי הוא אופל אומגה שנת 2000 מנוע 2500 V6, בטורים מנוכים משמע כאשר הרכב בהילוך סרק או עומד המנוע קצת "רועד", שמתי לב כי מד הטורים עומד על 500-600 סל"ד, כאשר אני לוחץ טיפה גז ומעלה את הטורים ל 1000 סל"ד אני לא מרגיש את הרעד הנ"ל.

יחד עם זאת אני מרגיש כאילו לרכב אין מספיק כוח להאיץ במהירות בינונית משמע ממהירות של 60-70 למהירות של 100 וגם תאוצה מהמקום.

לקחתי את הרכב לבדיקה ממוחשבת במוסך מורשה של אופל שבבדיקה נמצא כי לבוכנות 3 ו 4 לא מגיע מספיק זרם ולכן אני צריך להחליף את הכהל(אני מקווה שכך רושמים זאת) שאלתי היא האם יש הגיון בדבר כי עלות ההחלפה כולל עבודה מגיע ל3100 ש"ח השאלה היא האם הכהל מחלק את הזרם במקביל לכל הבוכנות או שלכל בוכנה בנפרד תשובה על השאלה הזו של הזרם תוכל לעזור לי להבין את המצב טוב יותר.

אשמח לקבל תשובה.

מיקי

פורסם

בוקר טוב

אני אנסה כמיטב יכולתי

סליל ההצתה ברכב הז ה מנוהל עי מחשב המנוע

בעיות זיוף באומגה יתכנו

אבל כאן מתעוררות כמה שאלות

1 כמה קמ יש לרכב ?

2 טיפולים סדירים ?

מתי הוחלפו פלגים ?

פלגים מקוריים ?

חוטי הצתה ?

יכול להיות סליל

יכול להיות חוטי הצתה

יתכן שיש מעבר שמן ממכסאות שסתומים לפלגים

אמר אחד מחכמי הפורום: המשותף לזול, זוגלובק, וזבל

הוא: הנקניקיה

MARIN MOUNT VISION 5.8

"אם לא תיתן לזה למות זה לא יתן לך לחיות"

פורסם

קודם כל תודה על תודה על תשובתך.

הרכב עבר 96000 ק"מ

הטיפולים סדירים במוסך מרכזי לגבי פלגים אני לא יודע מתי הוחלפו

כפי שכתבתי בבדיקה ממוחשבת נמצא כי העברת זרם לבוכנות 3-4 חלשה השאלה היא האם הכהל מעביר זרם מנפרד לכל בוכנה או לכלולם יחד.

פורסם

חוטי הצתה יש מקורי מחיר יקר שווה את הכסף

חוטי הצתה לא טובים יגרמו לכויל לסיים את הקריירה שלו

א:החלפת חוטי הצתה

במידה והרכב ממשיך לזייף בד כויל אם לא תקין החלפה

פורסם

תודה על תגובתך UMI4U אבל השאלה היא האם כדאי להשקיע 2000 ש"ח בחוטים, כי הרי מוכרים רק סט של 6 חוטים או שאפשר לסמוך על בדיקת מחשב שאומרת שהכהל עובד רק חלקית, וישנה עוד הצעה של תיקון הסליל התקול בכהל הרי אם רק סליל אחד הלך למה להחליף את כל היחידה?

אגב אולי אתה יודע האם ניתן להזמין בחברה רק את הכפתורים של הרמה\הורדת חלונות ומתגים של מראות צד ולא את כל היחידה כי היא עולה המון ורק הכפתורים נשברו שזה לא בעיה להחליף אשמח לקבל תשובה

פורסם

2000 ש"ח לסט חוטי הצטה?

אני בשוק ! :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מגנהקור הינו יצרן חוטי ההצתה שנחשב לטוב בעולם.

מייצר חוטי הצטה למרבית תעשיית המרוצים העולמית כולל F1 !

אצלו אתה יכול לקנות סט לאוטו שלך ב 121 פאונד (אלף ש"ח), אבל כמובן שמשפחת UMI צריכה לחיות ממשהוא.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אז זהו שעכשיו הרכב נמצא בדיאגנוזה ממוחשבת רצינית והם אומרים לי שאין בעיה בכהל אלא משהו אחר שהם עדיין לא מצליחים למצוא......תאר לך הייתי משלם לUMI 3100 ש"ח על החלפת כהל ובסוף זה גם לא היה פותר את הבעיה.....הרי הם לא מתחייבים לדיאגנוזה שלהם ח-ו-ב-ב-נ-י-ם

מעניין ממה הבעיה בסוף????

לדעתי זו בעיה של יניקת אויר

פורסם

סתאם לידעה כללית בסופו של דבר הבעיה הייתה פלגים לא תקינים למרות שבמוסך מרכזי של UMI אמרו שהחליפו פלגים לפני 2000 ש"מ בפועל הפלגים לא החולפו, התקינו לי פלגים חדשים וזה הבדר עצום,נשאר רק לעשות טיפול גדול וזהו, ותבינו שהייתי אמור לשלם 3100 ש"ח על החלפת כהל שבכלל תקין.................

ופה מגיע תודה גדולה לאיל קיופמן

אלמלא הם הייתי מוציא 2500 ש"ח יוצר, שירות ענק ואנשים מקצועיום ממליץ בחום.

פורסם

לצערי הרב יש מוסכים שמיד יורים על ציפור עם תותח ושוכחים להדוק קודם כל את מכניקת וחשמל הרכב הרגילים ולא מייד לקפוץ על המערכות הממוחשבות וחלקיהן.

כמובן שכוונתך לאיל נוימן ולא קאופמן.

זאת לא הפעם הראשונה שלבעלי רכב הוא חוסך סכמי כסף גדולים בגלל אבחנות שגויות ותיקוני שווא.

בברכה - רפי לין

• תוכן חדש...