Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקנה אשר הובאה על ידי חיה עוד מימי קדם אז הבעיה לא רק שלנו אלא של חובבי הסוסים הכלבים וכיוצ"ב עמותות חובבות עיסוקי ספורט זה או אחר.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

רלוונטי מכיוון שכל ענף ספורט אחר חי תחת תנאי זה הקיים בתקנות מזה שנים רבות טרם הצעת החוק הקשורה בעיסוק שלנו.

אינך יכול לצפות להיות בן חורג.

אני מכוון לאישור התאחדות על ידי משרד הספורט.

אני מוכן לכוון לדוגמאות באם אתבקש.

ירון

פורסם

אתה פשוט לא ממוקד

אין הכרה באף ענף ספורט בישראל לכמה התאחדויות העוסקות באותו ענף

אין 2 איגודי טניס כמו שאין 2 התאחדויות לכדורגל וכמו שאין 2 איגודי כדורסל.

ההמצאה של משרד הספורט להרבה התאחדויות בענף הנהיגה הספורטיבית הוא טמטום נקודה.

מירוצי מכוניות

פורסם

ירון שלום לך מרחוק, אני לא רוצה להכנס איך מי ומה כרגע.מה שכן יש לי להגיד,עמותות זה דבר אחד וטוב, שיהיו 100. אבל כזה מגיע להתאחדות ספורט מוטורי? למה שיראל תהיה אחרת מארצות אחרות?? והרבה יותר מסודרות בענייני הספורט המוטרי?אם אני זוכר נכון יש פה בפורום מקום ובו פרטו היכן ישנן 2 התאחדויות, וברוב הארצות רק אחת.ולפי דעתי דני ממשיך ומציין שבמידה ויהיו בארץ יותר מ2 התאחדויות לספורט,זו תהיה קטסטורפה, ואני תומך בו 100 אחז.( במקרה הזה :evil: ).

שבת שלום לכולם, והמשיכו לנהוג בזהירות זלמן

פורסם

רק הזמן יהיה המורה שלנו.

בין אם טוב בין אם רע דבר מה נע

בכל אופן כרגע יש לרכז כוחות לעבר המהלך המהלך הבא בתחום האהוב למען נעבור את המכשולים הבירוקרטיים.

ירון

פורסם

ידידי

הזמן הוא לרועץ , אני מאד אוהב מילים ומשפטים מנוסחים היטב (בחזקת ידידי המלומד) אבל

מנסיוני בתחום והוא רב, אני מביע את דעתי,האמן לי, אין לי פה שום אינטרס אישי

בכל מקרה אני מאחל לכם הצלחה.

מירוצי מכוניות

פורסם

ברור ונהיר לי כי דורש טובתנו אתה דני.

יחד עם זאת אני מצר על עזיבתך את תפקידך. אני מרשה לעצמי להניח כי הנך ממשיך לתרום והנה אנו מוצאים אותך כאן וגם זו תרומה - מנסיונך.

תרומה רבה.

נפשי בעניין זה לזרז את המהלכים ולא לגרום לכל עיכוב שהוא גם במחיר פשרה מסויימת.

ירון

פורסם

הוא שאמרתי ואחזור שוב

שינוס מתניים,גיוס כולם מ4 ו2 גלגלים, כל זרועות הענף,כתב אמנה זמני לבעלי תפקידים,ללדרוש הכרה דהפקטו ממשרד הספורט להתאחדות הספורט המוטורי היחידה כרגע שהוקמה,נרשמה,והוכרה, סגירה עם חברת הביטוח הפניקס שפוליסת הביטוח שלה מכסה את כל האירועים המוטוריים בחזקת ערבות הדדית ובמחיר שווה לכל עמותה(זה כבר סגור).

וברצינות לא לתת לאף ספורטאי פעיל להיות שותף לנושא!!!

משרד הספורט יאלץ לקבל את החלטת הספורטאים (לא תהייה לו ברירה) כל תזוזה שלו שלא תמצא חן בעיניכם הנושא יובא מיידית

לבית המשפט.

בשלב שיש ביטוח בתוקף לאירועים,ניתן תחת צוו לערוך מירוצים בישראל עוד לפני גמר החקיקה מכיוון שמשרד הספורט לא עמד בזמן שהוקצב לו ע"י המדינה,לכן הוא פורע חוק, וניתן לדרוש ולקבל אישור לאירועים מכורח "הוראת שעה" (משפטן אנא הסבר זאת לחברים)

יש לטפל בחדות ובתקיפות מול המשטרה שעדיין אינה יודעת מה תפקידה בנושא (גוף מבצע ולא מחוקק) בקיצור צריך לעבוד

הנחות במחסן החלפים של סוברו לחברי העמותה זה חשוב, אבל מה שכתבתי כאן יותר חשוב.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...