Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף עולה בלהבות! למה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6985 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן הרי בגלל היטלר פולקסווגן שנת 2007 זה חרא:?

לא רוצה לתת אפילו שקל לנינים של הנינים של הגרמנים שעשו מה שעשו לעם שלי.

ואם יש יהודי אחר שעושה את זה שיהיה לו בכיף, כי זה בלי קשר אפילו להיטלר או לבעלים של החברה, בטוח יש חיילים נאצים שעודם בחיים ואם לא הם אז בניהם או נכידהם שיכול מאוד להיות שברגע שאתה קונה תוצרת גרמנית זה מגיע אליהם.

וגם אם לא דרך החברה שממנה אתה קונה, המיסים שגרמניה גובה מהחברות הגרמניות מגיעים לפנסיונרים שפעם טבחו ביהודים ואם לא טבחו אז נתנו לכך יד בדרך זו או אחרת.

יש תוצרת מכל כך הרבה מדינות אחרות, למה דווקא גרמני?

למה מדינה שחתומה על רצח של 6 מיליון יהודים הגיעה לאן שהיא נמצאת היום ולא נמחקה מעל פני האדמה?

גילוי נאות: אין במשפחתי ניצולי שואה או קרובי משפחה שנספו בשואה.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם

אם ככה אז מיבחינת הערבים אנחנו רצחנו גם כן את משפחותיהם ולכן לא יהיה יותר שלום גם אם הנינים של הנינים.

ועוד משהו, אתה בטוח שאין לך שומדבר תוצרת גרמניה בבית ?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לא רוצה לתת אפילו שקל לנינים של הנינים של הגרמנים שעשו מה שעשו לעם שלי.

צא מהסרט בחור. אתה באמת חושב שיורגן בן ה25 שמסתובב עכשיו ברחוב בגרמניה עשה משהו לעם שלך?

ועוד המשפט הפלצני הזה "לעם שלי".

פורסם

אמרתי את זה בצחוק, מה עשו מזה...

לידיעתכם, בגרמניה של היום על ההצדעה הנאצית בפומבי מקבלים עונש מאסר, ובכל מה שכתוב על היסטוריה גרמנית, התקופה שבין 1939-1945 לא מוזכרת (כן, הם היו בתקופה הזאת בחופש :lol:).

עדיין, פלוצווגן זה דרעק של אוטו.

נ.ב. גם אורז פרסי לא תקנו עכשיו בגלל אחמדינג'אד?

נ.נ.ב. היפנים היו בעלי ברית עם הגרמניה במלחמת העולם השניה, ואני לא רואה כאן אנשים שזה מונע מהם לקנות תוצרת יפן

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
נ.ב. היפנים היו בעלי ברית עם הגרמניה במלחמת העולם השניה, ואני לא רואה כאן אנשים שזה מונע מהם לקנות תוצרת יפן

הסבא של הסבא של האבא של הבעלים של טויטה ומאזדה לא לקחו בזה חלק בכל הקשור להשמדת היהודים-

דיברתי איתם, זה בסדר. :lol:

פורסם
אם ככה אז מיבחינת הערבים אנחנו רצחנו גם כן את משפחותיהם ולכן לא יהיה יותר שלום גם אם הנינים של הנינים.

ועוד משהו, אתה בטוח שאין לך שומדבר תוצרת גרמניה בבית ?

אתה משווה את היהודים בשואה לערבים ואת היהודים של היום לנאצים?

עזוב אני נשמע כמו ניצול שואה עתיק שסובל מטראומות, ולא מוכן לשמוע אפילו על כל דבר שמזכיר את גרמניה.

אבל ההפך הוא הנכון, אני יודע בדיוק לאן הולך הכסף לאחר שאתה קונה תוצרת של מדינה מסויימת, שייצרו אותם פועלים מסויימים, אז אם יש לי אופציה אחרת למה לקנות?

באותה מידה אפשר להגיד שלא הייתי קונה תוצרת איראנית במצב הנוכחי, ואולי גם הרבה שנים אח"כ.

יש לנו כוח קנייה(קטן), יש לנו אידיאלים (מעט וגם זה רק לחלקנו), אז למה לא לעשות את זה? אתה מפחד מהגרמנים שאם לא נקנה מהם אז...?

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
אתה משווה את היהודים בשואה לערבים ואת היהודים של היום לנאצים?

עזוב אני נשמע כמו ניצול שואה עתיק שסובל מטראומות, ולא מוכן לשמוע אפילו על כל דבר שמזכיר את גרמניה.

אבל ההפך הוא הנכון, אני יודע בדיוק לאן הולך הכסף לאחר שאתה קונה תוצרת של מדינה מסויימת, שייצרו אותם פועלים מסויימים, אז אם יש לי אופציה אחרת למה לקנות?

באותה מידה אפשר להגיד שלא הייתי קונה תוצרת איראנית במצב הנוכחי, ואולי גם הרבה שנים אח"כ.

יש לנו כוח קנייה(קטן), יש לנו אידיאלים (מעט וגם זה רק לחלקנו), אז למה לא לעשות את זה? אתה מפחד מהגרמנים שאם לא נקנה מהם אז...?

לאן בדיוק הולך הכסף של קניית גולף 2007? להקמת מחנות ריכוז?

האידיאליזם שלך לא פועל במקומות הנכונים ורק אתה סובל מזה.

(לא שהייתי קונה גולף או משהו כזה, אבל לא מהסיבות שלך)

פורסם

אני מזמין את האדון מחפש המהירות לגרמניה.

בוא לדבר עם כמה צעירים, ותראה מה הם חושבים על הנושא - זה לא חוכמה לזרוק משפטים שכאלה, בלי לבדוק את העניין לעומק.

גילוי נאות: כל ארבעת סביי ניצולי שואה ומחנות ריכוז, ואני עדיין גר בגרמניה - ואפילו ביקרו אותי כאן.

Passt scho...

• תוכן חדש...