Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בתוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני שוקלת לקנות ניסן אלמרה 1600 סמ"ק שנת 2000 אוטומטית. הרכב הוא יד שניה עם 102,000 ק"מ. האוטו נראה מאוד שמור ומחירון שלו הוא 48 וחצי.הטסט הוא בעוד חודש אז לפני הבדיקה המוכר רצה 47 .

תוצאות בדיקה: רעשים במנוע+ גלגלות ואביזרים, נזילות שמן, תושבות מנוע פגומות, קורוזיה וסמני נזילה בחיבורים, נזילה ממשאבת מיים.

מערכת פליטה רועשת.

שלדה: משמעות נמוכה: תיקונים במרכב וחלודה בגוף הרכב, פגיעות פח ופגמים בצבע מעיכות בקורות תחתית. פגושים פגומים, חלודה בתחתית.

מערכת בלמים: חריקות בבלימה, לפרק גלגלים לבדיקה.

העברת כח: נקישה בשילוב מעבר הילוכים, שמן כהה שחיקה בדיסקית, רעש מערכת הנעה, תושבת תיבת הילוכים פגומה.

עכשיו לפי הבנתי יש דברים שצפויים לרכב משנה זו (בבדיקה) כמו הנקישה בהילוכים, ונזילות השמן. בדקתי לגבי החלפת משאבת מיים ותושבות מנוע וזה אמור לעלות יחד כ- 1600-2000 . לגבי החריקות בעל הרכב טוען שעשה ככל יכולתו והחליף צלחות וכו... וכלום לא עוזר. לגבי המעיכות בקורות תחתית ותיקונים במרכב מה זה אומר? האם יש לזה משמעות בטיחותית ואם לא משמעות כלכלית? בעל הרכב מוכן לרדת רק ל 46 מה אתם חושבים?

פורסם

המעיכות בקורות התחתית יכולות לקרות מטיפוס קל על מדרכות ושטויות שכאלה. לא משהו שאת צריכה להתרגש ממנו, לא משהו שמשפיע באופן כלשהו.

תיקונים במרכב - הרכב עבר תאונה כלשהי ולכן עבר פחחות. שוב, לא משהו שצריך להשפיע, אחרי הכל כמעט כל רכב חטף מכה מפה או משם.

מה שהיה מציק לי זה החלודה בגוף הרכב. היכן יש חלודה בדיוק? ממה?

Back to the original - NC again.

פורסם

שיתקן את החלודה.

החלודה עלולה להתפתח וגשם יכול להיכנס ממנה במקרים קיצוניים.

וכל זה בלי להוריד מהחשבון. כלומר, הוא מתקן את זה על חשבונו המלא, בלי קשר למחיר שסגרתם עד עכשיו.

אני לא בקיא בשוק של ניסן אלמרה (נמכרת במחירון? מתחת למחירון? מעל?!), אבל לי זאת ניראת עסקה סבירה לחלוטין.

Back to the original - NC again.

פורסם

היי

אני לא מתיימר להיות מבין גדול בנושא אבל מהנסיון שלי קניתי רכב (פיאסטה 97) ובטופס בדיקה היה כתוב תושבות מנוע פגומות - בהתחלה חששתי אבל בסוף הורדתי עוד 1000 מהמחירון וקניתי - כשהמוסכניק שלי ראה את הרכב ("בן דוד" שאבא שלי מתקן אצלו כבר 20 שנה) אמר שלא צריך לעשות כלום והתושבות בסדר גמור - מכרתי את האוטו אחרי 3 שנים ולא הייתי צריך להתעסק בשום שלב עם משהו שקשור לתושבות מנוע

לסיכום אני ממש לא הייתי נבהל מזה - לגבי שאר הנתונים - אני לא רוצה להביע דעה במשהו שאני לא מבין בו

בהצלחה.

פורסם

אין אבל אין רכב שלא יצא שחור משחור בבדיקה יחסית לפי מה שכתבת המכון לא הרחיב בשטויותיו ולכן אם הורדת 1000 ש"ח זה כבר טוב בכל אופן לא תמצאי רכב שהמכון יגמור עליו את ההלל.

בהצלחה בכל אשר תפני.

• תוכן חדש...