Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

shellcase סתם מסקרנות מה התרגיל שעובד ב 99.9% ?

לגבי השאלה שהעלת אין מפלט מפני החוק אם שניכם לבד על הכביש ועברת אותו מימין גם אחרי שירית לו טיל לאו ליד האוזן והוא

לא עבר ימינה ,עברת על החוק,זו הייתה אחת השאלות הראשונות שהצקתי בעזרתן למי שבא ללמד אותנו תיאורייה בתיכון וזו הייתה

גם התשובה שלו למרות ששנינו ידענו שהמציאות אחרת...

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

יאללה אני חושף את הקלפים.

דרך א: נוסע לידו בנתיב הימני תוך כדי עשיית דברים מטומטמים, הוצאת ראש מהחלון, נפנוף בגדים (בקיצור חולנות לשמה), אבל זה רק במצב רוח טוב - זה גורם לבנאדם להאט או להאיץ.

לחילופין - אני "לא עוקף" אותו מימין, חוזר לשמאלי, ושוכח מדוושת הגז עד שהמהירות יורדת ל40-60, במצב כזה הבנאדם עובר לנתיב הימני, ואני חוסך מהנהג הבא אחרי את הטרחה :), אמנם יש כאן עבירה - אך לפחות אני יודע שעשיתי טובה לנהג הבא (מיותר לציין שאם אני רואה אותו חוזר לנתיב השמאלי אני מאט שוב :D).

תקראו לזה משחקי כביש, תקראו לזה בריונות, אני קורא לזה "לעשות טובה לנהג הבא"\לחנך.

אני חייב לציין, שאני בחיים לא עצרתי אחרי קו עצירה בתמרור עצור(טוב פעם פספסתי את התמרור), אני מאותת כל פעם כשצריך (וגם כשלא צריך) ושומר על 99.9% מחוקי התנועה, וכולנו יודעים מה הוא ה0.1 אחוזר שעליו כמעט אף אחד במדינה הזאת לא שומר.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אני "לא עוקף" אותו מימין, חוזר לשמאלי, ושוכח מדוושת הגז עד שהמהירות יורדת ל40-60.

נפלא!

אם זה בעיר ישנה אופציה מאוד פשוטה: עוקפים מימין, עוצרים מלפניו (עדיף עם ארמברקס - ע"מ לתת תחושה שאתה עבריין), לצאת מהאוטו ולהסביר לאותו נהג את משמעות החיים, וכבדרך אגב את משמעות החוק שאומר שהנסיעה במסלול השמאלי נועדה לעקיפה. אם אותו נהג השכיל, טפוח לו על השכם וברך אותו לשלום. אם כשל להבין, בצע בו שפטים.

כך יעשה לנהג אשר הערס חפץ בעיקרו.

נהדר!

:lol:

אגב,

ה0.1% שכמעט אף אחד לא מבצע הוא כנראה מתן זכות קדימה

"I teach the fools some basic rules"

פורסם

אני התכוונתי למשהו אחר כמובן, אבל שיהיה.

אני מוכרח לציין - אם זה לא היה ברור, זה פתרון אחרון ואני אעשה כל מה שאוכל כדי לא להגיע לשלב זה, אבל הדגנרטים שפוגשים לפעמים בכביש...

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
אם אינני טועה- אתה צודק רק בעיר.

נכון.

תקנות התעבורה:

63 - השימוש בצופר

(א) מתן אות בצופר לא יהיה ממושך או חוזר יותר מן הדרוש לפי הנסיבות.

(ב) לא ישמיע אדם הנוהג ברכב מנועי אות בצופר אויר או בצופר מוסיקלי.

(ג) בדרך עירונית לא ישמיע אדם אות אזהרה בצופר אלא למתן אות אזהרה למניעת סכנה

קרובה שאין למנוע אותה באופן אחר.

כל ה"שיטות" שציינתם הינן מסוכנות וגורמות יותר נזק מתועלת. עדיף להיות עבריין של עקיפה מימין מאשר להשתמש ב"שיטות".

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

יש פתרון לכל היפנומאטיות שנוסעים בצד שמאל

1) אור גבוה בלילה+פנס ערפל

2) להתקרב אליהם במהירות מאחורה, במיוחד אם יש לך אוטו עצבני "כמובן עם מקדם בטחון"

אני אין לי בעיה רואים/שומעים את האוטו שלי וזזים, כבוד למגזר "פיז'ו"

פורסם

פנסי ערפל דיי פותרים את הבעיה רוב הנהגים שרואים פנסיי ערפל מתקדמים מאחורה מפנים את הדרך

פורסם

גם קסנון וסמל של במוו. :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
: נוסע לידו בנתיב הימני תוך כדי עשיית דברים מטומטמים, הוצאת ראש מהחלון, נפנוף בגדים (בקיצור חולנות לשמה), אבל זה רק במצב רוח טוב - זה גורם לבנאדם להאט או להאיץ.

.

אתה לא חושב שאתה קצת מסכן את עצמך בשיטה הזו?

אישית אני מדליק איתות שמאלה, בד"כ כלל זה עובד. אם לא, אז היבהוב באורות הדרך. אם לא אז עקיפה בזהירות מימין.

אני לא רוצה להשמע שוביניסט, אבל מניסיוני איתות שמאלה או היבהוב פשוט לא עובדים כשמדובר באישה, הן פשוט לא מבינות מה רוצים מהן. אם אני מזהה אישה ברכב לפני בשמאלי, אני בד"כ עוקף מימין.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מישהו כאן קיבל דוח על עקיפה מימין? אני מאמין שכשאם נוהג בפרעות (מזגז תוך סיכון המשתמשים האחרים) אז השוטר יכול לצרף לו עקיפה מימין, אבל פרט לכך אני לא מאמין שינתן דוח על עקיפה מימין. יכול להיות שאני טועה, למישהו יש הוכחה לדוח כאשר הוא עקף מימין?

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם
מישהו כאן קיבל דוח על עקיפה מימין? אני מאמין שכשאם נוהג בפרעות (מזגז תוך סיכון המשתמשים האחרים) אז השוטר יכול לצרף לו עקיפה מימין, אבל פרט לכך אני לא מאמין שינתן דוח על עקיפה מימין. יכול להיות שאני טועה, למישהו יש הוכחה לדוח כאשר הוא עקף מימין?

על איזו הוכחה אתה מדבר? רוב הדו"חות ששוטרים רושמים לא נתנים להוכחה בעליל.

למישהו יש הוכחה שעצרתי מטר אחרי קו העצירה? או שלא נתתי זכות קדימה? או שנהגתי בדרך שמסכנת עוברי אורח?

כל אלה הם על בסיס עדות השוטר ותו לא. עכשיו לך תביא עדים שיעידו שנהגת כשורה.

פורסם

כנראה לא הובנתי נכון, לא הוכחה שאכן ביצעתי את העבירה, אלא הוכחה לכך שאדם עקף מימין וקיבלת על כך דוח.

[size=3][color=navy][b][i]אתה לא קוסם ואין לך שפן בכובע.[/i][/b][/color][/size] [size=3]אסף.[/size]

פורסם

פיזבן, לא מסכן ולא בטיח, זה נראה מבחוץ הרבה יותר הזוי ממה שזה באמת וזה כל הקטע.. בד"כ אני נעזר בחברים :)

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

היה פה פעם שירשור דומה

ונדמה לי שהמסקנה שם היתה שכדי שזה לא ייחשב כעקיפה מימין

עלייך להיות בנתיב הימני מספר שניות לפני חזרה לנתיב השמאלי (או משהו בסגנון)

זה גם יעודד אותך לחזור לימיני אחרי כל עקיפה

:wink:

• תוכן חדש...