Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7016 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתם מפספסים משהו, הסינים הם בעלי תדמית של ייצור זול וחסר איכות.

במידה והם רוצים להביא את הרכב שלהם לאירופה, הם רוצים שיהיה כתוב לא מייד אין צ'יינה או הודו או משהו דומה, אלא בישראל, כנראה שאולי עקב התעשייה הבטחונית המאוד איכותית שיש לישראל, האירופאים יחשבו שמכונית שהיא מייד אין איזראל בנוייה הייטב.

סתם הדעה שלי לעניין הזה.

פורסם

ואתם באמת חושבים שזה יעלה יותר זול?...

למה שמשהוא כמו מכונית יעלה מחיר הגיוני בישראל?

למה בכלל שמשהוא פה בארץ יעלה מחיר סביר?

תעיפו מבט בזאפ.תראו שם שבין חנות לחנות יש הבדלים של מאות שקלים.רוצים דוגמא? כרטיס זיכרון מסריח נע בין 99-600 ש"ח. 600 שקלים לכרטיס זיכרון.ואתם מדברים על מחיר טוב למכונית?!

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אתם מפספסים משהו, הסינים הם בעלי תדמית של ייצור זול וחסר איכות.

במידה והם רוצים להביא את הרכב שלהם לאירופה, הם רוצים שיהיה כתוב לא מייד אין צ'יינה או הודו או משהו דומה, אלא בישראל, כנראה שאולי עקב התעשייה הבטחונית המאוד איכותית שיש לישראל, האירופאים יחשבו שמכונית שהיא מייד אין איזראל בנוייה הייטב.

סתם הדעה שלי לעניין הזה.

אינני שולל את דעתך ואינני מנסה (זה בא לי בטבעיות :-P) להיות Party Pooper...אך במישור התדמיתי חל גם הפן הפוליטי שלאו דווקא משחק לטובתנו בשוק האירופאי מבחינת תוצרת הארץ (אלא אם מדובר בפחית אויר מארץ הקודש וכיו"ב...:roll:).

פורסם

אני מקווה שמה שיצא בסוף זה חסכון רציני לכיס, מכוניות ללא מס

אני יודע שאני מדמיין, אבל מי יודע- אולי זה יקרה

ניב

מבולבלים? גם אנחנו.

פורסם

אני לא אופטמי לגבי זה. זה עוד "פרוייקט" שמפרסמים ובסוף לא מתבצע כמו המסלול ש"אמור" להיבנות בין ב"ש לעזה או בסביבות ב"ש. אז אם באמת אבל באמת הולך להית כזה דבר אני בכלל לא מאמין שזה הולך להיות רווחי לאנשים. בגלל שכאן שום דבר לא מצליח. כמו כל הפולטיקים אף אחד לא מצליח בכלום חוץ באונסים:lol:.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
אני יודע שאני מדמיין, אבל מי יודע- אולי זה יקרה

אם זה יקרה אני מוכר את הלמבורגיני שלי, ההאמר גם, הבוגאטי של חבר שלי, הקורווט של אישתי לעתיד(עם המערכת) ו(!)יושב לאכול חזיר עם אלי ישי.בהנחה שאני אצליח לתפוס אותו, כי הוא יודע לעוף(החזיר, לא אלי ישי. היה עדיף להיפך אבל אפילו בדמיון אלי ישי לא יעוף לשום מקום).

:roll::?:shock:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...