Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רן, פרסם את ההודעה גם בפורום חיפושיות בתפוז, יש שם כמה ירושלמים שרוצים גם לעשות מפגשים קבועים ויש להם חיפושיות אספנות.

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רן, בהצלחה, שמחתי לשמוע על הרמת הכפפה.

משוכנע אני שההתפקדות תהיה יפה, עדכנו אותנו היכן יהיה מקום מפגשכם ונבוא לבקר - מבטיח.

השילוב של עיר כירושלים ורכבי אספנות - הינו שילוב מרשים ואדיר.

הניפו בירושלים את נס המועדון בגאוה ומעתה נוכל לעלות לרגל אליכם לסיורים בעיר היפה ולהצטרף גם למפגש.

בהצלחה

מצא

מצא משה

פורסם

עדכון

1. נכון לעכשיו התפקדו כ-20 איש וגם כאלה שעדיין אינם חברי מועדון.חלקם הגדול הציע גם עזרה.

2. מקום המפגש טרם נקבע כי קשה למצוא מקום שיענה על הצרכים, מקום חניה גדול, בית קפה משקיף, וממוקם במקום מרכזי. רעיונות יתקבלו בברכה.

3. היום ערכתי מס' בדיקות למקומות פוטנציאלים ללא תוצאות, ביום שישי יבחן נושא מתחם הרכבת ושיחה אישית עם אחד מבעלי הפאבים במקום על מידת הנכונות שלו לפתוח במיוחד עבורינו את המקום.

4. גם נושא מרכז העיר באחד מהחניונים הגדולים יבחן במשך שעות הפעילות המתכננות על מנת לבדוק התאמה לארוע.

מי שלא התפקד עדיין מוזמן להשאיר לי בפרטי שם כתובת וטלפון להתקשרות מהירה.-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רן, אם בית קפה אינו הכרחי אז ניתן לקיים את המפגשים במתחם טדי או בתחנת הרכבת החדשה ליד קניון מלחה. במקומות אלו יש חניה בשפע והם די שקטים בימי שישי אחה"צ.

1965 MGB

פורסם

אתה יכול להביא לי פרטים על המפגשים כמו מיקום ויום.

אני עובד ב-2 מחסומים בכניסה לירושלים (המחסום ממעלה אדומים והמחסום בכניסה לפסגת זאב) ויוצא לי לראות מלא רכבי אספנות משופצים ברמה גבוהה של תושבי מזרח העיר, שלא מודעים לקיום של מועדון ה-5 ושיפצו את הרכב בשבילם.

לדעתי כדאי לעדכן גם אותם בנושא מפגשים וזה יוכל ליצור דו קיום.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

נפל הפור

בשיחה שקיימתי היום עם הבעלים של ה"קולוני" במתחם הרכבת עלו הדברים הבאים:

1. המקום בחזית המרפסת יסגר עבורינו בים השעות 1600-1900 וכן הרח' המוביל למקום, מכיל בין 40-60 כלי רכב.

2. שולחנות עמידה גבוהים יפוזרו ברחבה ומלצרית תגיש קפה בירות ודברים נוספים מהתפריט בתשלום.

3. המקום ממשיך לעבוד גם עבור הקהל הרחב, ולכן לא יהיה ניתן לשמור מקומות ישיבה אלה על בסיסי מקום פנוי, במידה והמקום "יתפוס" יש כבר על מה לדבר.

4. כפי שמצטייר עכשיו המפגש הראשון יהיה בשבוע הראשון או השני של מאי, ויהווה הפילוט של העיניין על פי המפגשים הראשונים יקבעו הכללים אחוזי ההנחה לחברי המועדון והסדרים נוספים.

5. הכינו רכבכם למפגש-רן

פורסם

עוד פרטים

הכניסה מכיוון רח דרך בית לחם ליד תחנת דלק פז אפרתי, מדובר בפאב קפה מסעדה מוכר וידוע ואהוב על הבליינים, בשעות המפגש ישנו נפח פעילות קטן יחסית שגדל ככל שמתקרבים לשעות הבילוי המאוחרות יותר, ברחבה הגדולה שלפני מרפסת העץ מונחים עציצים גדולים וישנו רצף של אבנים צבעניות היוצרות במה גדולה זה המקום שהוקצע עבורינו המקום מכיל כמות יפה של רכבים בתנאי שיוחנו כהלכה! ובצורה מתחשבת! בפעמים הראשונות יסייעו מתנדבים בסידור הרכבים. היציאה דרך החניון העליון לכיוון דרך חברון מול מלון אריאל. המקום ניראה נחמד מאוד וצפוי קהל אוהד!-רן

פורסם

יפה ובהצלחה,

אם צריך עזרה במשהו מכיוון כיכר ספרא לא להסס להתקשר.

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם
תביא את הריקשה.

יפה מאוד וכל הכבוד על היוזמה, אני אכבד את המקום בנוכחותי.

אביחי

הריקשה לפני שיפוץ

אני מחפש בשבילה מנוע.

יכול לעזור.

אבל אני אגיע עם טילון (טוסטוס)

"ברוכים הבאים לעולם הטילונים"

אלבום צילומים - http://public.fotki.com/ufd41/

אתר הטילונים הקלאסיים I.C.M וכל השאר - http://icmisrael.com/

פייסבוק - http://www.facebook.com/groups/icmisrael/

פורסם

מזל טוב

כל הכבוד על הרמת הכפפה אני אסייע ככל שאוכל על מנת שהארועים יהיו יפים וחברים ישתתפו בהם:)

עופר בן צבי

• תוכן חדש...