Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3862 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מוקדם להספיד את המפגש הירושלמי,מניח שזו מעין תקופה של הפוגת מה,מניח שהחברה יחזרו להפגש ויבואו ימים טובים,אז לא להרים ידיים.נכון שלעיתים יש בעיית חנייה אולם החברים מלוכדים והתחביב המשותף חזקים מהכל.

:mm_yeah::mm_yeah:

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

• תגובות 93
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לא, לא נראה לי שמפגש ירושלים יפסיק להיפגש, אנשים נחמדים עם כמיהה לרכבי אספנות, לא יתנו לזה לקרות, החיידק נגס בהם והם כבר מכורים לנושא, אני משוכנע שהמפגש יתקיים על "אש נמוכה" וחבריו ימשיכו להיפגש ובהחלט יש מספיק פוטנציאל טוב במקום ואני אישית ראיתי את חדוות היצירה בראלי שקיימנו וכל חבורת ירושלים נטלה בזה חלק, לתפארת המועדון.

אין מצב שהמפגש הירושלמי "יורד מסך" - רן תתעודד, עם המצברים התרוקנו - התחבר מחדש לרשת ותתמלא מחדש במרץ, יש לך את כל החורף, עד האביב הקרוב.

מה קורה עם אילת? באים ?

מצא משה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם (נערך)

אז אתמול היה מפגש נחמד בטובייה התאספנו מספר חברים לחגוג יום הולדת לחברנו היקר עודד עילם שמחזיק באהבה מוריס,היה מצומצם ונחמד.יום הולדת 1.jpgיום הולדת 2.jpgיום הולדת 3.jpgיום הולדת 4.jpg

עריכה אחרונה על ידי oferbz

עופר בן צבי

• תוכן חדש...