Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול נסעתי מחיפה לתל אביב בכביש החוף. היו כמו תמיד כמה עבריינים בדרך, שחתכו נתיבים, עברו בלי לאותת, ועשו עוד כמה דברים די מסוכנים. החלטתי להרים טלפון למשטרה, למרות שאמרו לי המון פעמים שהתלונות חייבות להיות בתחנה. התקשרתי, ונתתי להם את המספר שלו ואת סוג הרכב, עם פירוט מדויק של כל מה שהוא עשה, וגם מספר רישוי של מישהו אחר שהיה שם וכמעט נכנס בו כמה פעמים.

אחרי כמה קילומטרים, כשכבר איבדתי אותו, ראיתי שעצרו אותו השוטרים והוא צעק עליהם.

יכול להיות שהמשטרה מתחילה לקחת ברצינות את מה שאומרים להם? בדרך כלל זה "אתה חייב לבוא לתחנה כדי לדווח, אז בוא בבוקר". אם כן, זה ממש מעודד. מעניין מה קורה אם כמה אנשים שונים מתקשרים לדווח על אותו בן אדם במקרים שונים.

בכל אופן, היום ניסיתי שוב, ודיווחתי על וולוו עם לוחית זיהוי שוודית שנהג בכביש מיוקנעם ליגור בנתיב השמאלי על 50 קמ"ש, וגרם לזה שיותר מעשרים מכוניות יעברו מצד ימין. עוד פעם הם הקשיבו לי. זה טוב.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא חושב שהאפשרות לדווח בטלפון זה השינוי בגישה אלא נקיטת הפעולה ע"י המשטרה. אני שואל את עצמי אם יש לכך קשר לתאונה שהייתה לפני כמה חודשים ליד הכינרת (כמדומני עם האונו והשיכור/ים) בה היה דיווח טלפוני למשטרה על הרכב הנ"ל שלאחר מכן היה מעורב בתאונת דרכים (אני זוכר שהמשטרה ספגה לא מעט ביקורת בזמנו).

פורסם

יכול להיות שעצרו אותו בגלל שהשוטר שהיה במקום ראה אותו משתולל, ולא בגלל שקיבל דיווח על הרכב הספציפי הזה מהמשטרה. לא מאמין שהם באמת מעבירים את הדיווחים האלה לשוטרים בשטח.

פורסם
לא מאמין שהם באמת מעבירים את הדיווחים האלה לשוטרים בשטח.

הדיווחים הללו דווקא כן מועברים בקשר המשטרתי לכל הניידות באזור.

Veni Vidi Vici

פורסם

יוסי אולי יש לך קול משכנע :lol:

אבל יתכן שאם ישנן נידות פנויות הן נשלחות לאיזור, במיוחד מאז הסיפור עם התאונה בטבריה שהתרחשה אחרי שמישהו דיווח למשטרה על רכב שמשתולל או מה שלא היה שם, וביקשו ממנו להגיע לתחנה. אני כבר לא זוכר בדיוק.

פורסם

באופן כללי, העובדה שבכלל מתייחסים לפנייה שלך מיידית ולא אומרים לך להגיע לתחנה להגיש תלונה כמה שעות לאחר מכן וסביר להניח שאכיפת החוק לא תגיע לנהג שעשה את עבירת התנועה.

אבל אני עדיין לא אוהב את שיטת העבודה של משטרת התנועה על הכבישים.

בתכל'ס? הדבר היחיד שהם באמת עושים באופן משמעותי וכללי זה לעצור נהגים על מהירות מופרזת.

אוקיי, מצויין. אדם שעובר את המהירות המותרת מגיע לו קנס. אבל מהירות היא לא עבירת התנועה היחידה שנפוצה כלכך על כבישי ישראל.

פולקסוואגן גולף 2.0 שנת 2000.

פורסם
יכול להיות שעצרו אותו בגלל שהשוטר שהיה במקום ראה אותו משתולל, ולא בגלל שקיבל דיווח על הרכב הספציפי הזה מהמשטרה. לא מאמין שהם באמת מעבירים את הדיווחים האלה לשוטרים בשטח.

אם יצא לך להיות ביום מן הימים בניידת משטרה, תוכל לשמוע מדי כמה דקות שידור כללי בגל של האיזור על רכב משתולל בכביש כך וכך, מס' רכב וסוגו ..

פורסם
אם יצא לך להיות ביום מן הימים בניידת משטרה, תוכל לשמוע מדי כמה דקות שידור כללי בגל של האיזור על רכב משתולל בכביש כך וכך, מס' רכב וסוגו ..

אוקיי אז נגיד וזה נכון, כמה פעמים מהדיווחים שלך סתם דוגמא על נהג שיכור על איילון יצאו לפועל ובאמת תגיע ניידת למקום?

פולקסוואגן גולף 2.0 שנת 2000.

פורסם
אוקיי אז נגיד וזה נכון, כמה פעמים מהדיווחים שלך סתם דוגמא על נהג שיכור על איילון יצאו לפועל ובאמת תגיע ניידת למקום?

לא פשוט לזהות רכב יחיד בין מאות רכבים. לפעמים מצליחים ולפעמים לא. עצם העניין שהתלונה מועברת בקשר והניידות סורקות זה כבר משהו.

Veni Vidi Vici

פורסם
אתמול נסעתי מחיפה לתל אביב בכביש החוף. היו כמו תמיד כמה עבריינים בדרך, שחתכו נתיבים, עברו בלי לאותת, ועשו עוד כמה דברים די מסוכנים. החלטתי להרים טלפון למשטרה, למרות שאמרו לי המון פעמים שהתלונות חייבות להיות בתחנה. התקשרתי, ונתתי להם את המספר שלו ואת סוג הרכב, עם פירוט מדויק של כל מה שהוא עשה, וגם מספר רישוי של מישהו אחר שהיה שם וכמעט נכנס בו כמה פעמים.

אחרי כמה קילומטרים, כשכבר איבדתי אותו, ראיתי שעצרו אותו השוטרים והוא צעק עליהם.

יכול להיות שהמשטרה מתחילה לקחת ברצינות את מה שאומרים להם? בדרך כלל זה "אתה חייב לבוא לתחנה כדי לדווח, אז בוא בבוקר". אם כן, זה ממש מעודד. מעניין מה קורה אם כמה אנשים שונים מתקשרים לדווח על אותו בן אדם במקרים שונים.

בכל אופן, היום ניסיתי שוב, ודיווחתי על וולוו עם לוחית זיהוי שוודית שנהג בכביש מיוקנעם ליגור בנתיב השמאלי על 50 קמ"ש, וגרם לזה שיותר מעשרים מכוניות יעברו מצד ימין. עוד פעם הם הקשיבו לי. זה טוב.

כל הכבוד יוסי, אתה גבר גבר!

אם כ"כ משעמם לך, למה שלא תתנדב למתנ"א!!

פורסם

קודם כל, לא משעמם לי. אני מתקשר רק כי באמת אכפת לי.

בכל אופן, עדכון:

כרגע התקשרו אלי מהמכון הגיאוקרטוגרפי בגלל שהתקשרתי למשטרה. הם שאלו אותי בערך 30 שאלות על טיב השירות שהמשטרה נתנה לי, וכמה דברים, כמו נתוני השכלה ועוד כמה דברים.

זה עושה שאני אהיה אפילו יותר מבסוט מהעניין. יש לנו משטרה. בואו נשתמש בה. מי שלא תומך בזה, יש מצב שהוא עבריין.

פורסם

ניידת לא תגיע למקום במידה והיא נמצאת באירוע אחר (אלא אם כן זה אירוע משמעותי יותר)

במידה וניידת תמצא בקרבת מקום, היא תנסה לאתר את הרכב.

• תוכן חדש...