Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלשום, אבא שלי נסע בכביש 611 ובמהלך הנסיעה פגע בבור בכביש אשר פיצץ את הצמיג ועיקם את הג'אנט.

עלות ג'אנט חדש כזה הוא 3500 ש"ח.

ביררנו עם מע"צ והכביש לא בבעלותם.

כיצד ניתן לברר למי שייך הכביש על מנת להגיש תביעה?

תודה רבה וחג שמח,

שחר.

פורסם

אפשר לדעת איזה ג'אנט זה שעולה 3500 שקל ? (ועוד לא הזכרת פה את הצמיג..)

לפחות מידות שלו

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

תפנה לחברת ביטוח שלך, ברגע שאתה פונה לביטוח הם אלו שיעשו את הבירור לבדוק איזה עירייה \ מועצה איזורית אחראית על הכביש ההוא וינסו להגיע איתם להסדר תשלום.

אתה תקבל עידכון מהביטוח לגבי התשובה מהגוף האחראי על הכביש, במידה והסכימו לשלם לכם הכל טוב ויפה, במידה ולא אז חברת הביטוח תגיד לך שהיא יוצאת מהתמונה כי להשתמש בשירותיה מרגע זה כבר יעלה לך הרבה כסף וזה לא שווה לך.

במידה ולא עירבת את הביטוח תגש לבניין העירייה \ מועצה איזורית הכי קרובה למקום של הכביש ההוא ותבקש הדפס של גבולות העיר \ איזור שבאחריותם הכי קרוב לאיזור הפגיעה, כך תדע בוודאות מי אחראי על הכביש (האתר של Emap למשל יראה לך יופי איפה יש בנייני עירייה אם אתה מסתבך).

עכשיו אתה צריך להחליט אם לוותר על הרעיון לתבוע ולשלם השתתפות עצמית או להגיש כתב תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.

ככה זה היה במקרה כמעט דומה אצלי.

סובארו-SVX שחורה 94' ,סובארו SVX לבן פנינה 92', סובארו XT טורבו שחורה 86', סובארו XT טורבו בורדו 86', סובארו XT טורבו לבנה 86'

ארז

פורסם
3.5K לחישוק אחד זה עוד זול :lol:

חישוק 14' מקורי של פביה עולה 6K :shock:

איפה אתה חי.

תקנה מפירוק זה לא יעבור את ה 150 לחישוק.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם
3.5K לחישוק אחד זה עוד זול :lol:

חישוק 14' מקורי של פביה עולה 6K :shock:

אז אם אני קונה פביה ורוצה אותה על בלוקים למשל, אני יכול לחסוך 24 אלף ש"ח?

:-)

פורסם
תפנה לחברת ביטוח שלך, ברגע שאתה פונה לביטוח הם אלו שיעשו את הבירור לבדוק איזה עירייה \ מועצה איזורית אחראית על הכביש ההוא וינסו להגיע איתם להסדר תשלום.

אתה תקבל עידכון מהביטוח לגבי התשובה מהגוף האחראי על הכביש, במידה והסכימו לשלם לכם הכל טוב ויפה, במידה ולא אז חברת הביטוח תגיד לך שהיא יוצאת מהתמונה כי להשתמש בשירותיה מרגע זה כבר יעלה לך הרבה כסף וזה לא שווה לך.

במידה ולא עירבת את הביטוח תגש לבניין העירייה \ מועצה איזורית הכי קרובה למקום של הכביש ההוא ותבקש הדפס של גבולות העיר \ איזור שבאחריותם הכי קרוב לאיזור הפגיעה, כך תדע בוודאות מי אחראי על הכביש (האתר של Emap למשל יראה לך יופי איפה יש בנייני עירייה אם אתה מסתבך).

עכשיו אתה צריך להחליט אם לוותר על הרעיון לתבוע ולשלם השתתפות עצמית או להגיש כתב תביעה לבית משפט לתביעות קטנות.

ככה זה היה במקרה כמעט דומה אצלי.

במרבית המקרים, ג'אנטים אינם כלולים תחת פוליסת הביטוח.

פורסם

6K ליחידה? צא מהסרט ומהר.

אפילו הג'נט A8 בקוטר 18 אינץ' שיש על הרכב שלי ונחשב לאחד היקרים בשוק , לא מגיע למחיר הזה.

אני מבטיח לך שזה לא המחיר במחסן החלפים של צ'מפיון, אולי זה רבע המחיר שהחברה דורשת על חבילת איבזור נוספת לפאביה ברכישת רכב חדש.

מצמצ , אם ברשימת האיבזור של הרכב במחירון לוי יצחק נכללים ג'נטים סגסוגת קלה, אז הוא מכוסה.

אם מדובר בתוספת מקומית / של הבעלים, הוא יכול לחפש את החברים שלו.

אצלי למשל, אם חס וחלילה ייגנב הג'נט , אקבל ג'נט מגנזיום של גולף מקורי בקוטר 16 אינץ :(

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
נכון, כשמדובר ב-205.

לא 205, איסוזו טרופר ג'אנט 16 אינץ' , ולא הצעצוע של הפאביה.

אתה מוזמן לראות.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

6K זה מחיר הגיוני לג'אנט,לא מזמן גנבו לחבר של ההורים שלי מהמזדה 6 שלו את כל ה4 ג'אנטים,מזדה 6 שנת 2007 רק שבוע על הכביש.

בקיצור היה צריך לשלם מחיר מגוחך של 5K - לג'אנט!

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה המחיר המופרז של היבואנים בשביל "ג'נט מקורי"..

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• תוכן חדש...