Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וביגלל זה האוטו רועד?

על הקלאצ' יעני הסלסלה ראיתי שהפינים מעט עקומים....והקווים מחוקים מזה הבעיה יחלה לינבוע?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
וביגלל זה האוטו רועד?

על הקלאצ' יעני הסלסלה ראיתי שהפינים מעט עקומים....והקווים מחוקים מזה הבעיה יחלה לינבוע?

כן, ואם תסתכל על פלטת הלחץ, תראה שהיא נשרטה מהפינים האלה

בקיצור, אתה צריך להחליף סט קלאץ קומפלט.

קווים מחוקים - זה אומר שהקלאץ גמור.

פורסם

שלום.

הכול טוב ויפה ומה שרז כתב נכון כול מה שניכתב שטויות במיץ עגבניות!!!

גם המצמד אפילו שהוא בלוי לחלוטין ודורש החלפה הסיבה לא ממנו!!!

לדעתי סיכוי סביר שאם תחליף מצמד ותרכיב הבעיה תישאר כי בנינתים לא ראתי את מקור הבעיה.

תנסה לפרט יותר טוב מה קרה ואני אנסה לעזור .על כול פנים לא ניראה לי שהבעיה היא מהמצמד.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

אוקיי אני אפרט לך בדיוק :

ביום שישי אני מניע את הרכב, מכניס לרוורס, נותן מעט גז משחרר לאט את הקלאצ' ברגע שהוא מיתחבר אז אני שומע משהו ניתקע \נישבר לא ממש יודע כי היה מוזיקה באוטו...אוקיי בזמן הזה אני מכבה את האוטו.

מניע שוב הקלאצ' לחוץ מכניס הילוך משחרר לאט את הקלאצ' וברגע של החיבור האוטו זז טיפה ואז יש רעש מוזר חזק כזה של מתכות וכול האוטו רועד ולא זז. וככה זה בכול הילוך.

עכשיו כול ההילוכים ניכנסים בדקתי את זה הקלאצ' עובד יחסית כי הוא מנתק ומצמיד, אבל רק ברגע החיבור האוטו מתחיל להרעיש ולירעוד. יש תאוריות?

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

שלום.

יתכן שכול הבעיה נובעת מצריה שהתפרקה או נישברה.

מהיכן אתה בארץ?

בברכה בני ל.

פורסם

קריות.

ואיך אני יכול ליבדוק את זה?

פורסם

שלום.

מיכיון שאתה מהקריות ואני מראשל"צ קצת רחוק בשביל לעזור

שמע לעצתי תתיעץ אם דני זומרשטין חבר בפורום מחיפה והוא ימליץ לך לאיזה מוסך אמין לפנות.

בברכה בני ל.

פורסם

מזל שראיתי את התגובה שלך כי כבר רציתי ליקנות קלאצ' חדש מחר...אני ידוע שצריך להחליף אותו גם אבל אני קצת לחוץ בכסף ,חייל כרגע.

תודה רבה לך!

פורסם

לא, לא היה רעש

פורסם

צרייה או קלאצ' אני מבולבל...

מבואס רצח.

טוב תודה בכול מיקרה

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...