Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן במים

YH
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אחרי טיפול 10K שבוצע שבוע שעבר והחלפת מי קירור גיליתי היום שהשמן מנוע עובר לאט לרדיאטור.

המים בחלק העליון של הרדיאטור חומים לגמרי ודביקים ובמיכל עיבוי יש אפילו שכבה של שמן בחלק העליון.

השמן עובר לכיוון המים אבל לא הפוך (אין סימני מים בשמן).

כמות השמן שנעלמה מהמנוע זהה פחות או יותר לעליה בגובה המי קירור.

הצעות, המלצות, עזרה נפשית :cry: יתקבלו בברכה

הרכב: פיזו 205 מנוע 1.4 שנת 96

still1.JPG

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם

אם זה מנחם אותך,לפחות זה לא הבלוק מנוע...

ואם זה פחות מנחם אותך - אני מציע שתבדוק שוב את ההודעה -

כשאתה אומר "מיים" למה אתה מתכוון?

נוזל קירור יעודי או מיים?

לא כי אם במיים אתה מתכוון מיים.. אז די תרמת למותו בארם עת של אותו ראש מנוע...

רון.

לא נורא.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אז יש מצב בקטע מסויים- כ ס פ י- או א ח ר -

שעדיף כבר למצוא מנוע דומה - מיבוא נניח - מאשר לעשות ראש מנוע?

פורסם
אז יש מצב בקטע מסויים- כ ס פ י- או א ח ר -

שעדיף כבר למצוא מנוע דומה - מיבוא נניח - מאשר לעשות ראש מנוע?

זה תלוי בכמה דברים.

ראשית חשוב לך הענין הכלכלי? כלומר לחסוך , או שיותר חשוב לך להחזיר את מצב הרכב לקדמותו?

לא משנה מה תענה עכשיו - אתה חייב ללכת למוסך מומלץ ולבקש ממנו הערכת מחיר לראש מנוע, ושיבדוק את הבלוק, את מערכת הקירור ואת כל מה שיכל להיפגע כתוצאה מהמצב.

אחר כך גש לפירוקיה ('יזדי' מפרסמים מחירים למנועים באינטרנט), וקבל הצעת מחיר על מנוע מפירוק/יבוא.

העלה את 2 האופציות לפורום ואני בטוח שנוכל לעזור לך להחליט מה כדאי יותר הן כלכלית והן למכונית.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אני עשיתי לפני כחצי שנה שיפוץ ראש כתוצאה מאכילת שמן מוגברת.

לא היו לי לא מים בשמן ולא שמן במים.

אך שמתי לב באותו זמן שיש על דפנות מיכל המים שיכבה דקה מאוד של שמן.(אולי חומר אחר).

השיפוץ בוצע, אך שיכבת השמן(או חומר אחר) עדיין קיימת שם עוד מהפעם הקודמת.

השאלה שלי היא, האם זה קריטי, האם זה יכול לגרום לבעיות?

המים במיכל ירוקים ונקיים ועושה רושם שהם לא מושפעים כי את השיכבה הזו ניתו להוריד רק ע"י גירוד.

תודה. :D

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם
אני עשיתי לפני כחצי שנה שיפוץ ראש כתוצאה מאכילת שמן מוגברת.

לא היו לי לא מים בשמן ולא שמן במים.

אך שמתי לב באותו זמן שיש על דפנות מיכל המים שיכבה דקה מאוד של שמן.(אולי חומר אחר).

השיפוץ בוצע, אך שיכבת השמן(או חומר אחר) עדיין קיימת שם עוד מהפעם הקודמת.

השאלה שלי היא, האם זה קריטי, האם זה יכול לגרום לבעיות?

המים במיכל ירוקים ונקיים ועושה רושם שהם לא מושפעים כי את השיכבה הזו ניתו להוריד רק ע"י גירוד.

תודה. :D

זה לא מזיז ממש.., השמן מטבעו לא מתערבב במים ולכן הוא לא יחזור חזרה.

לכן אם ממש אתה רוצה ראש שקט אז תפרק את המיכל, תנקה אותו עם ממיס שומנים או כל חומר אחר, ותרכיב בחזרה...(בהנחנה שאתה מתכוון למיכל פלסטיק.)

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

לבחור הנחמד עם ה 205 ... .

גם לי יש אחת (205) שהייתה בדיוק אותה הבעייה ... זו בעייה בראש המנוע.

עלות הטיפול תנוע בסביבות ה 1000-1800 ש"ח .

יש לפתוח את הראש ולראות מה מצבו מבחינת פריצת מעברי מים ושמן , במידה והמצב רע יש לשלוח למילוי ע"י בעל מקצוע .

מעבר לזה ... מחליפים את אטפ הראש באחד חדש ... כמובן , שברגע שפותחים את כל הקונסטרוקציה כבר מחליפים כל מה שנראה רע על הדרך .

אם אתה צריך עזרה בעניין ... תפנה בפרטי .

"...You CanT Make a Hoe a House Wife"

Dr. Dre , 2001

דוד גודלי , תעשה לי ילד פג !!

פורסם

וחשוב מאוד למלא אחרי הראש רק מים ירוקים/צהובים ולא מים רגילים שאוכלים את הראש (הראש בפזו רגיש מאוד למים רגילים)

פורסם

תודה לכל מי שענה.

אגב המים שהתכוונתי אליהם הם מי קרור (PRESTON) ולא מים רגילים.

205 1400 כחולה (כבר לא) - עכשיו.... שברולט אוואו - וחזרנו לפיז'ו, 206 xs - ושוב האוואו...וגטס (למה מכרתי את ה - 205???)

פורסם
לבחור הנחמד עם ה 205 ... .

גם לי יש אחת (205) שהייתה בדיוק אותה הבעייה ... זו בעייה בראש המנוע.

עלות הטיפול תנוע בסביבות ה 1000-1800 ש"ח .

יש לפתוח את הראש ולראות מה מצבו מבחינת פריצת מעברי מים ושמן , במידה והמצב רע יש לשלוח למילוי ע"י בעל מקצוע .

מעבר לזה ... מחליפים את אטפ הראש באחד חדש ... כמובן , שברגע שפותחים את כל הקונסטרוקציה כבר מחליפים כל מה שנראה רע על הדרך .

אם אתה צריך עזרה בעניין ... תפנה בפרטי .

העסק יכול להתייקר משמעותית (פי 2) במידה ויש צורך במילוי מאסיבי בראש וצורך בהחלפת טבעות (רינגים), רצועת טיימינג, מותחן, משאבת מים וכד'.

במחיר של מעל 3000 שח שווה לבדוק החלפת מנוע (וכן, זה יכול להגיע לזה - בדוק).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...