Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. אז ככה: יש לנו בבית פולו ולאנטיס, במוסכי מזדה, מסרבים בתוקף לעשות שטיפת מנוע, אין להם אפילו את הציוד לכך, לעומת זאת במוסכי צ'מפיון וUMI עושים שטיפת מנוע בלי לשאול אפילו כל טיפול, בפולו לא הייתה לי אף פעם בעיה עם העניין, והמזדה נוסעת עם מנוע מלוכלך, האם מנועי מזדה רגישים לשטיפת מנוע ומנועי VW לא ? האם כדאי לעשות למזדה שטיפת מנוע ?

2. בפולו (דיזל), בנסיעה "מנהלתית" ב140-150 קמ"ש המנוע מתגלגל לו על קרוב ל4000 טור, ז"א קרוב לסוף הסקאלה, דבר שלי אישית קצת מפריע לעין (וגם הרעש לאוזן), האם יש בזה נזק נוסף כלשהו למנוע בגלל שהוא דיזל? זה משהו כמו 6000 טור בבנזין,

הייתם נוסעים נסיעה רגועה על 150 ב6000 טור (למשך זמן "ממושך")?

פורסם

אתה יודע מה עושים בשטיפה ב -VW ?

בוא אני אספר לך ממקור ראשון.

לוקחים שמן זס-קל, מרססים, מנגבים והופ..... זה נקי ונוצץ!

הפלא ופלא!

S-מוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם
אתה יודע מה עושים בשטיפה ב -VW ?

בוא אני אספר לך ממקור ראשון.

לוקחים שמן זס-קל, מרססים, מנגבים והופ..... זה נקי ונוצץ!

הפלא ופלא!

S-מוליק

שמוליק, במוסך העוגן בנתניה קודם שוטפים, אז מרססים ואז מנגבים.

פורסם
1. אז ככה: יש לנו בבית פולו ולאנטיס, במוסכי מזדה, מסרבים בתוקף לעשות שטיפת מנוע, אין להם אפילו את הציוד לכך, לעומת זאת במוסכי צ'מפיון וUMI עושים שטיפת מנוע בלי לשאול אפילו כל טיפול, בפולו לא הייתה לי אף פעם בעיה עם העניין, והמזדה נוסעת עם מנוע מלוכלך, האם מנועי מזדה רגישים לשטיפת מנוע ומנועי VW לא ? האם כדאי לעשות למזדה שטיפת מנוע ?

2. בפולו (דיזל), בנסיעה "מנהלתית" ב140-150 קמ"ש המנוע מתגלגל לו על קרוב ל4000 טור, ז"א קרוב לסוף הסקאלה, דבר שלי אישית קצת מפריע לעין (וגם הרעש לאוזן), האם יש בזה נזק נוסף כלשהו למנוע בגלל שהוא דיזל? זה משהו כמו 6000 טור בבנזין,

הייתם נוסעים נסיעה רגועה על 150 ב6000 טור (למשך זמן "ממושך")?

בלנטיס זה משפיע...

כשאנחנו מכינים רכב למכירה בין היתר אנחנו שותפים לו את המנוע בלחץ גבוה עם ג'רני ואחרי זה המנוע "מקרטע" עד שאתה לא מוציא לו את הפלאגים ומנקה שם עם לחץ אויר.

פורסם

האם מדובר בפולו אס די איי?

לא ידוע לי על דגמי טורבו דיזל לפולו.

אם אכן זה אס די איי - אל תאמץ את הרכב בצורה כזו.

זה מנוע שלא אמור לתת הספקים כאלה.

140 זה סביר ואל תעבור את זה. האוטו יתחיל לאכול לך שמן.

דיזל זה דיזל. אין מה לעשות. זה רכבים לק"מ גבוהה ולעבודה. קרי(סוסים).

אם מדובר בדגם טורבו דיזל מה שלא נראה לי. 160 למנוע 2.0 מוגדש זה סביר וזה תקין. להסתכן בשלילה? זה כבר עיניין שלך.

הפעם האחרונה שאני נסעתי עם הקסארה במהירות כזו (160-170) זה היה חד פעמי ובלילה בשביל לבדוק שיפוץ משאבת הזרקה. שאין קירטועים וכולי.

לעומת זאת אני חייב לאמר שאם מדובר ב טי די איי

תרגיש חופשי. ראה ערך אוקטביה

:@)

פורסם

הבהרה קטנה - אין טורבו דיזל לפולו.

S-מוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

אבל לי זה נראה תמוהה במעט.

אם היה מנועי טי די איי לפולו אז הם היו הולכים למוניות.

ומניסיוני ראיתי רק אס די איי.

אם מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא

בבקשה.

(אולי ה טי דיאי שראיתה לא מובאת לארץ והיא יבוא אישי?)

פורסם

מה הם מסרבים לעשות? שטיפה חיצונית או פנימית?

כי חיצוני זה שטויות, רק חשוב לכסות את האזעקה ולהחזיק ספרי אוויר כדי לייבש את המגעים במפלג ובמצתים.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

מנועים - לא משנה מאיזה יצרן - תוכננו לעבוד בטווח מסויים של סל"ד.

ואם תהליך "הרס" של מנוע מתחיל ב8.5K סל"ד, אף יצרן לא יתחיל את הקו האדום ב-8K.

- הם תמיד לוקחים טווח בטחון.

עכשיו בלי שום, אצלך התחום האדום מתחיל ב-X, וזה אחרי פחת טווח הבטחון שיצרן הרכב לקח - מכאן שאתה יכול לעשות מה שבא לך - עד הטווח האדום.

סה טו.

רון.

-את הנסיון שאלתי מנהג צ'כי באומגה דיזל 96' שלקח אותי טרמפ מפראג למינכן... 8 שעות נסיעה, אנחנו רוב הזמן שייטנו בסביבות ה150-160 והמנוע גם הוא הסתכל על תחום הסל"ד האדום מקרוב... והוא טען שהאוטו אצלו כבר 4 שנים,והנסיעה הזו קבועה אצלו - פעמים בשבוע... והאוטו נוסע....- :) -

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

• תוכן חדש...