Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6987 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוודאי שקיים.

היש דבר בעולם הזה שלא קיים?

מחשב המפקח על ה"סולונאידים" ע"י שימוש בפולסים ובכך דואג לפתיחה וסגירה שלהם ויוצר כוח לינארי לפי קביעה מוקדמת במדרגות.

הקיט קל להרכבה ופירוק והעברה מרכב לרכב ובכך שונה מכל בנייה שהיא של טורבו.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• ספונסר פורום
פורסם
אורן,

למען גילוי נאות... אתה מזכיר כבר פעם שניה את עניין ה"כ"ס עבור שקל" ובכך מתייחס לדעתי לעלות הקיט.

אם ניקח את עלות הקיט+ מילוי המיכלים לשנה אני די משוכנע שכיסינו קיט טורבו לא רע ואולי אפילו איזה סט בולמים נחמד.

יניב,קיט הרבת טורבו רציני,הכולל טורבו,אינטר קולר צנרת,מזרקים במקרה הטוב ומחשב ניהול מנוע במקרה הפחות טוב לא יורד מ15 אלף שקל כולל עבודה,וזה בתנאי שמשתמים בחלקים משומשים,ועדיין נוסעים עם תצרוכת דלק כפולה ביום יום

מאידך,קיט משומש מתחיל מ2000 שקל,מילוי בלון עולה 300 שקל,ואני מבטיח לך שאחרי שעוברת ההתלהבות הראשונית ממלאים את הבלון אחת לחודש,ונשארים עם תצרוכת דלק רגילה כל הזמן,חוץ מבשימוש בבלון.

גם אם תמלא את הבלון פעמיים בחודש,רק לאחר שנתיים של שימוש תשתווה למחיר של הטורבו.

שבת שלום,אורן

פורסם

עוד כלל אצבע שלא הוזכר פה.

1.על כל עליה בשוט של 50 כ"ס יש לאחר מעלת הצתה.

2.עד שוט של 150 אפשר לנסוע על PUMP GAS.

חברה! לא לפחד מנייטרו! זה יותר כיף ופשוט ממה שאתם חושבים!

וגם זול:

קיט מקצועי של NX עם 6 דיזות מ 50 עד 150 עלה לי 4800 פה בארץ מחבר שמביא אותם.

מי שמועניין... שיפנה אלי בפרטי אני יכול להפנות אותו.

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
יניב,

קיט הרבת טורבו רציני,הכולל טורבו,אינטר קולר צנרת,מזרקים במקרה הטוב ומחשב ניהול מנוע במקרה הפחות טוב לא יורד מ15 אלף שקל כולל עבודה,וזה בתנאי שמשתמים בחלקים משומשים

בכלל לא הגזמת, 15K ש"ח עם חלקים משומשים, מי הלקוחות שלך, שליט בחריין והנסיך מדובאי?

מאידך,קיט משומש מתחיל מ2000 שקל,

יופי, תשווה את הטורבו הכי יקר שמצאת כולל מצנן חזיתי ומזרקים ומערכת ניהול מנוע חיצונית לקיט ניטרו בסיסי ומשומש, באמת כל הכבוד על היושר המקצועי.

מילוי בלון עולה 300 שקל,ואני מבטיח לך שאחרי שעוברת ההתלהבות הראשונית ממלאים את הבלון אחת לחודש

מוכן לסכם איתי על 16 מילוים בשנה?יענו עלות ניטרו בלבד לשנה היא 5000 ש"ח לשנה, כל שנה.!

קיט מקצועי של NX עם 6 דיזות מ 50 עד 150 עלה לי 4800 פה בארץ מחבר שמביא אותם.

אז אם ניקח את הנתונים של קובי (שנשמעים הרבה יותר מציאותיים) נתחשב בזה שהקיט נקנה מחבר שמיבא שבטח עשה איזה מחיר נחמד, נתחשב בזה שקובי מתקין לבד ונוסיף את עלות הניטרו ואת זה שיש בהתחלה התלהבות ראשונית של לחיצות, אני מהמר עלהוצאה בשנה הראשונה של 12K ש"ח(4.8 הקיט+1.5 התקנה+5 המילוי לשנה). וההוצאה ממשיכה כל שנה בכל מילוי ניטרו.

"בעיה" נוספת שלי עם הניטרו היא שבטורבו אני משקיע כסף ומקבל תוספת של 50 כ"ס (לדוגמא) כל משך הפעולה של המנוע, בניטרו זה רק ברגע שאני דורך את המערכת וגם אז, לא ליותר מכמה שניות/עשרות שניות.

לא שחו"ח אני נגדך או בא לי להוכיח שאתה טועה, פשוט אני רואה את העניינים אחרת ואני מנסה להראות למשתמשים שזה לא כ"כ זול כמו שנדמה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• ספונסר פורום
פורסם
אז אם ניקח את הנתונים של קובי (שנשמעים הרבה יותר מציאותיים) נתחשב בזה שהקיט נקנה מחבר שמיבא שבטח עשה איזה מחיר נחמד, נתחשב בזה שקובי מתקין לבד ונוסיף את עלות הניטרו ואת זה שיש בהתחלה התלהבות ראשונית של לחיצות, אני מהמר עלהוצאה בשנה הראשונה של 12K ש"ח(4.8 הקיט+1.5 התקנה+5 המילוי לשנה). וההוצאה ממשיכה כל שנה בכל מילוי ניטרו.

"בעיה" נוספת שלי עם הניטרו היא שבטורבו אני משקיע כסף ומקבל תוספת של 50 כ"ס (לדוגמא) כל משך הפעולה של המנוע, בניטרו זה רק ברגע שאני דורך את המערכת וגם אז, לא ליותר מכמה שניות/עשרות שניות.

לא שחו"ח אני נגדך או בא לי להוכיח שאתה טועה, פשוט אני רואה את העניינים אחרת ואני מנסה להראות למשתמשים שזה לא כ"כ זול כמו שנדמה.

אין פה עיניין של נגדי או לא,להפך,אני נהנה מאי הסכמה על נושא מסויים,זה נותן לכולם אפשרות ללמוד .

ולא,הלקוחות שלי הם לא נסיכים ולא שיח'ים.

רק תזכיר לי בכמה עולה תצרוכת הדלק של רכב מושתל?

בהנחה שאתה נוסע 20K בשנה?

אתה מכיר מוסך שמוכן לבנות מערכת גדישה,על רכב כלשהו,בצורה שתהייה אמינה מעבר לחודש ימים בפחות מ15k?

ה"בעיה" שלך היא לא ממש בעיה,אלא העדפה אישית, יש כאלו שמעדיפים להיות סליפרים ולקבל בעיטה מהבלון מידי פעם ולהשאר עם רכב סטנדרטי ואמין

ומנגד יש את אלו שאוהבים כוח זמין כל הזמן(טורבו)

אני מאלו שמעדיף את שתי המערכות יחד...:lol:

פורסם

אני דיי השתכנעתי לשים ניטרוס ברכב (לא בחודשים הקרובים כי יש לי תוכניות אחרות לכסף) אבל אני נורא מפחד על המנוע, איך אני יכול לעשות איזו בדיקה (הרכב בן 14) שלא ילך לי המנוע אחרי כמה לחיצות.

אם יש פה מישהו מאיזור ת"א עם ערכה של 50 כ"ס מורכבת אני ישמח לשמוע ולהיפגש איתו (להרגיש את הכוח).

מחליפים חלקים מקוריים בהתקנה ? לאן בדיוק מתחברים הסולונאידים ?

תודה.

פורסם

תן נתונים על הרכב.

רק אני נוסע עם שוט של 100... :-D

ממכר...

על מנוע דיי סטנדרטי

מבחינת ה LONG BLOCK

פורסם
אני מאלו שמעדיף את שתי המערכות יחד...:lol:

עכשיו התחלת לדבר!

אין לי כלום נגד ניטרו, רעיון מצוין וישים בקלות.

ההערה היחידה שלי הייתה על ההדגשה שלך על זולות המערכת ושם לא הסכמתי.

אם כבר התמזל מזלי לשוחח עם מומחה לניטרו כדוגמתך, תסביר בבקשה שאלה שתמיד התרידה אותי.

מזריקים ניטרו בגלל תכולת החמצן הגבוהה שלו, למה לא לחבר שם ישירות בקבוק חמצן?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

שאלה נוספת שעניינה אותי, ברשותכם -

האם יש חשיבות לנפח המנוע בעבודה עם NOS?

הכוונה, האם מנוע בנפח 2000 למשל "יתמודד" יותר טוב עם הזרקת ה NOS ממנוע בנפח 1300?

או שאין קשר לנפח, והמדד היחיד הוא תפקודו התקין לחלוטין של המנוע?

תודה לעוזרים :-)

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם
אני דיי השתכנעתי לשים ניטרוס ברכב (לא בחודשים הקרובים כי יש לי תוכניות אחרות לכסף) אבל אני נורא מפחד על המנוע, איך אני יכול לעשות איזו בדיקה (הרכב בן 14) שלא ילך לי המנוע אחרי כמה לחיצות.

אם יש פה מישהו מאיזור ת"א עם ערכה של 50 כ"ס מורכבת אני ישמח לשמוע ולהיפגש איתו (להרגיש את הכוח).

מחליפים חלקים מקוריים בהתקנה ? לאן בדיוק מתחברים הסולונאידים ?

תודה.

תן נתונים על הרכב.

רק אני נוסע עם שוט של 100... :-D

ממכר...

על מנוע דיי סטנדרטי

מבחינת ה LONG BLOCK

ריינג' רובר שנת 93 מנוע 3950 סמ"ק V8 הזרקה. בלי אף שיפור.

במצב טוב.

פורסם

זאת אחלה מערכת בשביל הריינג רובר שלך.

Stage1Large.jpg

Horsepower: 35-50-75-100-150

Utilizing the patented "Shark" nozzle, these systems are fully adjustable, 35,50,75 horsepower for 4 cylinder and V-6 applications, and up to 150h.p. for V-8 and V-12 cars. These systems require no engine modifications, operate on stock fuel pumps, and require no timing retards.

fuel additive to prevent detonation

מיקום אופצינלי לסולוניודים:

703274_24_full.jpg

703274_25_full.jpg

פורסם
מזריקים ניטרו בגלל תכולת החמצן הגבוהה שלו, למה לא לחבר שם ישירות בקבוק חמצן?
חמצן טהור הוא חומר שהשימוש בו די מסוכן. הוא יכול לגרום לבעירה ספונטנית של כל לכלוך שומני או פחמימני שהוא נתקל בו. זו לא בעיה אם הבעירה מתרחשת ממש בסמוך לדיזה (כמו בברנר חיתוך) אבל אם תזריק חמצן לסעפת הוא עלול לגרום לבעירה ספונטנית של התערובת או אפילו פיח בצילינדר עוד הרבה לפני ההצתה ולגרום לצלצולים מהגיהנום.

לעומתו - N2O מתפרק רק בטמפרטורות גבוהות כך שהוא אינרטי עד לרגע בו מתרחשת הבעירה ובו הוא זקוק כמחמצן.

פורסם

שמחתי לקרוא את התגובות של כולם והבנתי שניטרו זה לא בלאגן כמו שזה נשמע.

אלה "די פשוט" ונותן הנאה רצינית :-D

הבנתי שאם המנוע הוא סטנדרתי לא מחוזק ולא משופר ניתן להתקין קיט עד 50 כ"ס , אם המנוע כן מחוזק ומשופר בצורה רצינית (שאלה לידע כללי) מה הקיט המירבי שיש לניטרו?

תודה לעונים ! בן

Got To love It

פורסם

יש מערכות שנקראות פרוגר

שהם מגיעות בכיף ל 1200 כ"ס

ובכלל עוד לא התחלנו לדבר על STAGים ועל מחשבים וכו כו...

• תוכן חדש...