Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסטיג מדבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת ההתקשרות עם קבוצת פורמולה אחד אני יכול לשער שלא יאפשרו לנהג התקשרות חוזית עם תכנית טלוויזיה.

כל עוד הנהג נוהג עבורם.

מאוד ייתכן גם שיש תקופות צינון לגבי עיסוק זה או אחר.

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

היה מגניב עם אחרי הכל זה שומאכר!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
היה מגניב עם אחרי הכל זה שומאכר!

שיעשה את כל זה בשביל חלטורה?

זה לא הוא, בגלל המבטא.

כמו כן סביר להניח שזה היה מתנגש לו עם האימונים עם פרארי

2001 Renault clio b sport (RS) 172 out:roll:

2001 Audi a3 8L 1.8 out:lol:

2001 Mercedes benz w203 240 IN8)

פורסם

דיימון היל היה באולפן שלהם וקבע תוצאה עם המכונית במחיר סביר, בעונה השביעית עם אני לא טועה, בפינה של "נהגי פורמולה 1 בתוכנית". צריך להשוות את המבטא/דיבור שלהם, וכמובן הנהיגה:-D

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

עונה 4, פרק 53, הסטיג מכניס פרארי ספיידר בתוך חומת הצמיגים לייד פניית ה"גאמבון", קטע מצחיק :twisted:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

אתה מדבר על ה430 והגירוד הקטן נגד חומת הצמיגים?

היה יותר מגניב לראות את התאונה עם הקונינגסג

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
דיימון היל היה באולפן שלהם וקבע תוצאה עם המכונית במחיר סביר, בעונה השביעית עם אני לא טועה, בפינה של "נהגי פורמולה 1 בתוכנית". צריך להשוות את המבטא/דיבור שלהם, וכמובן הנהיגה:-D

לפי מה שאני זוכר כל פעם שהיה נהג פורומולה 1 בתוכנית

אמרו שהקו שהם לוקחים שונה משל הסטיג

אז אולי הוא בכלל לא נהג פורמולה 1 ?

:wink:
פורסם

אני לא יודע בדיוק כי לא ראיתי את הפרק שהם אירחו את היל הזה.

ראיתי את הפרק של שבוע לאחר.

בכל מקרה, יכול להיות שאין צירוף מקרים שהראשון שמתארח שם מקבל את החולצה "I Am The Stig":-D

מנהל תחום אופנועי שטח בחברת HM-MOTO, יבואנית אופנועי SHERCO, AJP וRIEJU

פורסם

ואו. איזה תכנית מגניבה טופ גיר!

איזה פרק הכי מגניב? לדעתי הכי מגניב זה כל הפרקים בכל העונות.

עריכה - טעות. התבלבלתי. התכוונתי ש"דיל או לא דיל" עם מורן אטיאס זה תכנית מגניבה, כי בניגוד לטופ גיר היא לא מתחזה לתכנית רכב.

פורסם

טופ גיר היא תכנית בידור מצוינת, ואני מכיר כמה וכמה אנשים שצופים בה ואין להם כל עניין ברכב\ספורט מוטורי.

לשים אותה באותו משפט עם הזוועה של המתחזה לאיטלקיה ממש לא מובן בעיניי. אמנם היא לא הארדקור, אבל כזה כבוד ממש לא מגיע לה. בכל זאת הייתי רוצה לדעת; מה אתה מגדיר כתכנית רכב?

פורסם
ואו. איזה תכנית מגניבה טופ גיר!

איזה פרק הכי מגניב? לדעתי הכי מגניב זה כל הפרקים בכל העונות.

עריכה - טעות. התבלבלתי. התכוונתי ש"דיל או לא דיל" עם מורן אטיאס זה תכנית מגניבה, כי בניגוד לטופ גיר היא לא מתחזה לתכנית רכב.

Fifth gear עדיפה לדעתך? אז אתה מקבל יותר פרטים וניתוחים טכניים, אבל המנחים משעממים ואתה מפהק בממוצע כל 10 שניות.

אם אני ירצה נתונים יבשים אני אכנס לאינטרנט, תודה רבה - אני מעדיף לראות את טופ גיר ולצחוק מדי פעם כדי להעביר את הזמן.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

לא הנהיגה ולא המכוניות, הטירוף של המנחים עושה את העניין, והרעיונות, אישיית אהבתי איך הקפיאו את ריצרד בכדי לבדוק עד מתי תתפקד המכונית בתנאי קור רציניים...וגם מבחן טנדר טויטה לא היה קוטל קנים....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...