Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם יש ברשותי טויוטה קורולה 2003 ורציתי לשים רמקולים 6:9 אבל ראיתי שאין חורים וכמה אנשים ששאלתי אמרו לי שלא כדיי לחתוך. למרות זאת יש חורים 6.5 בדלתות גם מקדימה וגם מאחורה וכרגע יש מקדימה סט קומפוננט ומאחורה זוג רמקולים לא משהו מוכר אבל בכל זאת בקושי מרגישים אותם ואפילו לא.

מה אתם ממליצים לי לעשות? בכל זאת לעשות חורים?

bmw-530i 3.0L

פורסם

עושים חיפוש.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
עם כבר ואתה מחליט לעשות חורים אז לא 6 על 9... ותרכיב גם רמקולים טובים.

ברוך הבא לפורום.

קרא את כללי הפורום והמנע משימוש בסימני פיסוק מיותרים (...)

למה לא?

לפתוח הנושא, אתה רוצה לשים 9*6 מאחור? אם אתה רואה שיש רק מגש מאחורה ושום ברזלים או כל דבר לא רגיל שיכול להפריע לך, אז תישב סופשבוע אחד כמה שעות תתכנן טוב איך אתה הולך לחתוך, תמדוד עוד 10 פעם לפני שאתה חותך ותחתוך תכניס תרמקולים תחבר ותהנה אני לא מבין מה הבעיה. יש לך משהו מיוחד מתחת\מעל המגש שיכול להפריע?

פורסם

אני מאמין האחורה שלך בנוי בצורה של בד-עץ ואז יש ברזל אכן לא מומלץ לחתוך את הברזל מהאחורה כי זה גם נקרא חלק מהשילדה של האוטו ועלול להוריד מערכו ולגרום לנזק שאסי אפילו

תוסיף עוד קומפ טוב כמו המורל + מאחורה וזה יסדר לך את העניין ומאחורה תשים סאב וזהו

פורסם

מאחורה במגש זה לא כמו במחוניות הישנות יותר אלה אצלי זה מגש פח ומעליו עוד פלטת עץ עים בד.

חוץ מזה שיש לי סאב מאחורה.

עים אני ישים קומפוננט מדלתות מאחורה ישמעו כאילו יש רמקולים במגש?

bmw-530i 3.0L

פורסם

עוד גל חדש של שמועות התחיל בפורום.

אתה בטוח ב150 אלף אחוז שמה שאתה אומר נכון?

וגם חשבתי על זה, נגיד וחתכתם חתיכה קטנה מהברזל מאחורה, והכנסתם לשם את הרמקול שלכם והוא מנגן מצוין ואתם מבסוטים.

אתם באים למכור את האוטו, ו? מה נראה לך שזה שקונה ממכם את האוטו יגיד משהו על זה שהכנתם לו מקום לרמקולים?

או שיהיו לכם בעיות בטסט?

לא יודע זה נשמע לי קצת לא הגיוני.

תקנו אותי אם אני טועה.

^חוות דעת^

פורסם
עוד גל חדש של שמועות התחיל בפורום.

אתה בטוח ב150 אלף אחוז שמה שאתה אומר נכון?

וגם חשבתי על זה, נגיד וחתכתם חתיכה קטנה מהברזל מאחורה, והכנסתם לשם את הרמקול שלכם והוא מנגן מצוין ואתם מבסוטים.

אתם באים למכור את האוטו, ו? מה נראה לך שזה שקונה ממכם את האוטו יגיד משהו על זה שהכנתם לו מקום לרמקולים?

או שיהיו לכם בעיות בטסט?

לא יודע זה נשמע לי קצת לא הגיוני.

תקנו אותי אם אני טועה.

^חוות דעת^

אכן שהוא יקח את האוטו לבדיקה יגידו לו על זה ואני לא בטוח ב150% ככה שמעתי וככה הבנתי אף פעם לא יצא לי לבדוק את זה

אבל זה הגיוני מאד מצטער לא באתי להטעות אף אחד.

פורסם

נמו, סטלן שלי, הדבר נבדק אצל בעל מקצוע ולא נאמר סתם כי אני חושב או משער, הנושא בדוק. שאסי זה שאסי, למה אתה חושב שזה מעניין מישהו איפה השאסי? הוא מוריד את ערך הרכב בעשרות אחוזים ולא משנה איפה הפגיעה כי השילדה כבר לא חזקה כמו שהייתה עם כל פגיעה בשאסי (השלדה של הרכב - כל הרכב).

מקווה שאני מספיק ברור.

מושיק.

פורסם

פה אני כבר לא בטוח כי אני כבר לא יודע. אבל בוא נחשוב בהגיון, פח מתחת למגש מן הסתם יהיה מחובר לקורות של האוטו, כלומר חלק מהשלדה הכללית, אם הפח הוא חלק מהשלדה הכללית הוא שאסי (שאסי=שלדת רכב).

פורסם

אין בכלל מקום לרמקולים?או שיש מקום לרמקולים אבל הם לא במידה 6X9 ?

כי רשמתי שיש רמקולים מאחורה,התכוונת למגש האחורי או בדלתות מאחור?

פורסם

מצטרף להמלצה לשים קומפוננט בדלתות ולא להתחיל בקדיחות מיותר בפח הרכב (בין אם זה שאסי או בין זה לא).

• תוכן חדש...