Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

" כמה אתה מרוויח ?!? "

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עזוב כמה אני מרוויח מה זה משנה.

תגיד - אני רעב, יש מצב שתזמין אותי לאיזו מנה סביח? :lol::wink:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מההיכרות שלי עם תחום הצילום הרווח הוא בערך 10-15 אגורות לדף A4 אחרי הוצאות נייר, טונר וגילום עלויות מכונת הצילום.

צבע או ש/ל?

פורסם

דיי, ברצינות

לאחר ניכויים ותוספת קרבית, שלושת אלפים מאתיים ושש אגורות.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לקולגות זה עוד בסדר.

אבל אתה יכול להיות בטוח שלספר לעבריין/אדם זר שאתה לא מכיר כמה אתה עושה בחודש זה לא דבר כל כך נבון לעשות.

GOT סחוג?

פורסם
אני בד"כ אומר כמה אני מרוויח, אני משלם מס כחוק ואין לי מה להסתיר.

לא מובנת לי החשאיות הזו.

דבר..כולנו אוזן

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אני בד"כ אומר כמה אני מרוויח, אני משלם מס כחוק ואין לי מה להסתיר.

לא מובנת לי החשאיות הזו.

כי אחרי זה לרוב באה השאלה "טוב, אז אולי תזמין אותי לאיזו מנה שווארמה. עם כל התוספות..." ;)

התשובה שאני עונה היא שאני לא מרוויח, אלא מישתכר. אם הייתי "מרוויח" הייתה מדבר איתי עכשיו על חוף הפרטי שלי ליד הווילה באיזה אי חביב, בזמן שאני בוחר באיזה אוטו אני צריך לעשות עכשיו סיבוב במסלול הפרטי שלי :roll:

לרוב, אנשים לא ממש שואלים שאלות אחרי זה.

גם בסקרים טלפוניים אני נימנע מלענות על השאלות הללו (ולרוב שם מיסתיימת השיחה). המשכורת שלך אמורה לשקף את המצב הכלכלי שלך, ומצבך הכלכלי אמור לשקף את המעמד הסוציואקונומי שלך, וכניגזרת מכך את מידת השכלתך וכו'.

למרות שיש כאילו שלא ממש למדו בבית הספר, והם מרוויחים משכורות טובות מאוד והם לא ממש "אנשים משכילים" (היה לי בוס כזה, שלא סיים 10 שנים בבית הספר, ודי במיקרה הוא התחיל לשחק עם מחשבים, והיום הוא מומחה תיקשורת, דוגמא אחת מיני רבות)

בקיצור, החברה שלנו היא סטיגמאתית לחלוטין, והשאלה שאתה שואל "כמה אתה מרוויח" היא כמו לישאול בן אדם "האם אתה מקובל בחברה, מלומד, מיתקיים בכבוד, מכלכל את מישפחתך טוב, יש לך פלאזמה בבית, אוטו חדש וכו'" רק בצורה טיפל'ה יותר מנומסת.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
כי אחרי זה לרוב באה השאלה "טוב, אז אולי תזמין אותי לאיזו מנה שווארמה. עם כל התוספות..." ;)

...

למרות שיש כאילו שלא ממש למדו בבית הספר, והם מרוויחים משכורות טובות מאוד והם לא ממש "אנשים משכילים" (היה לי בוס כזה, שלא סיים 10 שנים בבית הספר, ודי במיקרה הוא התחיל לשחק עם מחשבים, והיום הוא מומחה תיקשורת, דוגמא אחת מיני רבות)

בקיצור, החברה שלנו היא סטיגמאתית לחלוטין, והשאלה שאתה שואל "כמה אתה מרוויח" היא כמו לישאול בן אדם "האם אתה מקובל בחברה, מלומד, מיתקיים בכבוד, מכלכל את מישפחתך טוב, יש לך פלאזמה בבית, אוטו חדש וכו'" רק בצורה טיפל'ה יותר מנומסת.

גילי

אצלי זה בד"כ מגיע עם מבטי תדמה: " אתה מרוויח כ"כ הרבה כסף ולא חוסך יותר מ X ש"ח בחודש/עדיין באוברדפט?!?!?..." (מחק את המיותר)

אפרופו השכלה - אני דוגמא נהדרת ;) - אין לי בגרות ולמעשה אין לי אפילו 10 שנות לימוד (את כיתה י' סיימתי אבל לא עברתי).

דבר..כולנו אוזן

מדובר על שיחות face to face עם אנשים שאני מכיר... לפרסם ברבים את המשכורת שלי זה קצת מוגזם.

פורסם

לקולגות זה עוד בסדר.

דווקא זה היה אסור בתכלית האיסור בכל מקום בו יצא לי לעבוד. כשעובדים בחוזים אישיים יכול להיות מצב שלשני אנשים שיושבים באותו חדר יש משכורות שונות בעשרות רבות של אחוזים, וזה מאוד נפוץ.

כמובן שלמרות שבחוזה כתוב מפורשות שהוא אישי ואין לדון בו, כולם מקשקשים על זה ברמה זו או אחרת.

היה מקום אחד בו עבדתי שבו לקראת סבב דיוני שכר בא אידיוט אחד ובתור טיעון לבקשת העלאת השכר שלו ציין בפני ראש הצוות שלו כמה מרוויח כל אחד מהקולגות במשרד. הוא ואלו שסיפרו לו כמה הם מרוויחים עברו שיחות אישיות קשות עם איום פיטורים די מוחשי בגלל שניהלו ביניהם שיחות שנושאן כמה כל אחד מרוויח.

ואני? אני לא מספר כמה אני מרוויח פשוט מפני שאני מתבייש.:oops:

פורסם

אשפוז - אני מכיר את המצב.

חבר קרוב שלי עובד בתחום ההי טק ואסור להם בתכלית האיסור לספר כמה הם מרוויחים לאף אדם מהתחום.

כל אחד עובד על פי חוזה אישי ומקבל סכום בלתי ידוע על אותה עבודה.

לי גם יצא בתחום שלי, שבו הבדלי השכר הם זניחים למדי, לדסקס בהתחלתה של עבודה במקום חדש עם כמה חבר'ה על השכר שלהם,

ונוכחתי לגלות שאני מקבל על אותה עבודה יותר כסף מהם.

כדי לא ליצור חיכוכים לא אמרתי כלום, אבל מאוד התעצבנתי על המעסיקים... :evil:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

יש לזה הליך מוסדר, למעשה. כשחברה שרוצה את שירותיי (ובינינו, מי לא היה רוצה?) מעוניינת לדעת כמה אני מרוויח, הם מבקשים "הצעת מחיר". אני מכין אחת ושולח להם. בו במקום, הם יודעים כמה אני מרוויח.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

• תוכן חדש...