Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בביג היה מפגש מעולה ....

היו הרבה מכוניות והיה הרבה מה לראות....

והחלק השני של המנחת היה מהנה ביותר ..... היו בדיקות מעניינות והרבה מכוניות משופרות באו.....

בכל מקרה מי שיש לו דעות קדומות על המפגש בעניין הצלחות והכול .... אז כל העסד הפך להיות בשליטה ואנשים כבר לא עושים את זה..... ככה שנשאר רק תצוגת מכוניות נטו....

בכל מקרה שבוע הבאה כולם מומנים ואם יהיו הרבה מכוניות הנסיעה לחלק השני תיהיה כדאית.

אני מצרף פה לינק של המכוניות שהיו. וגם בחלק השני.

http://www.pbase.com/psychoknight/big

1.6 206

פורסם

את הספויילר של האיפרזה אם זה מקצועי לא סתם מישהו עשה לו אז זה דווקא נחמד (לביצועים )

אבל אני לא מבין למה הוא שם את התוספת הדפוקה הזו לפנסים האחוריים , נראים ממש ממש רע !

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

פורסם

טוב אז ככה

לsronis הקאדט הלבנה ..... נראית אולי חיצונית לא משהוא .... אבל זאת מכוניות חבל על הזמן והיא נוסעת חבל על הזמן מניסניון... זאת הקאדט מהלוח פוקוס....

יש למה מנוע 2.3 עם 237 כוח סוס...

הפאסאט הזאת היא אחת המכוניות הכי יפות שראיתי ... היא של איזה נכה מדלית אל כרם...

היא היתה להיט במפגש הגדול...

והאימפרזה הכחולה נראית גם חבל על הזמן במציאות ... עזוב אותך שהיא ננוסעת מעולה שמועות אומרות שיש לה 280 כוח סוס...

טוב הפואנטה של פרסום הסיכום של המפגש ופרסום הוא תמונות.... הוא להראות שביג מתחיל לחזור ובגדול... ובמנחת היום היה פשוט חוויה ..... מוכוניות חזקות... כביש מעולה

היתה גם פונטיאק טראנס אם שנת 79 נראה .. למי שזוכר והיה במפגש הגדול הראשון אז זה זאת האפורה ... עם הציור של הנשר עליה... אני ישיג לינק של תמונות.

1.6 206

פורסם

http://image.pbase.com/u22/psychoknight/upload/20550066.PIC00008.JPG

לדעתי רוני התכוון לזוועה הזאת...

פשוט זוועה...

אגב, תודה לבעל הפולו התאומה שלי.

סוף סוף ראיתי איך נראות בקליות שקופות עם הצבע הזה,

וקיבלתי החלטה סופית לא לשים כאלו... זה פשוט לא מתאים.

אייל.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בעמוד 4, בתמונה (PIC00052.JPG), נחשו מי בא לביקור שם במנחת ולדפוק קצת צלחות? ניחשתם נכון! סוזוקי באלנו כסופה (יוסי באלנו?)

אגב, בלי קשר, למי שצילם ת'תמונה הזאת, קבל ח"ח! תמונה מאוד יפה לדעתי מבחינת קומפוזיציה (וזה ברצינות, בלי ציניות).

ועוד התעלקות אחת קלה:

מישהו ראה במקרה באיזור חיפה פולקסווגן טרנספורטר בצבע בורדו של בני-דודים, שעל החלון הקדמי, היכן שנהוג להדביק RIEGGER, מודבקת מדבקה ענקית שעליה כתוב:

"LIFE OR DAY"? יעני היה אמור להיות כתוב שם "LIVE OR DIE", שזה גם חסר משמעות לכשעצמו.

:puzzled:
פורסם

המממ לא ראיתי את התמונה אבל אם אתה מתכוון לאפורה ההממ כן אני לא יודע מה בדיוק הוא התכוון לעשות אבל חפיף....

בכל מקרה אייל דווקא אתהטועה לפי דעתי הפנסים השקופים מה זה מוסיפים ומתאמים בול על הצבע הזה... אני התלהבתי מהאוטו בגלל הפנסים... עוד משהוא זה לא הנסים החדשים האלה כמו מאזדה 6 והפיז'ו 206 ... אלה פנסים כמו שלך המקורים רק שקופים.... באמת שזה מתאים .. תראה במציאות זה נראה אחרת.

ועוד משהוא יוסי כבר לא עושה צלחות במפגש ..... הוא הפסיק כבר לפני 4 מפגשים עם זה הוא הבין שזה לא עושה עלינו רושם....

בכלל המפגש נטול מכאלה שעושים צלחות.... היו אתמול איזה 50 -60 מכוניות.... חלקם נכנסו ויצאו.. ואף אחד לא עשה צלחות... כמו שמפגש ברמה צריך להיות.... וזה עם הטראנס אם פתח את המכסה מנוע והשאיר אותו פתוח כל מי שרצה יכל להתרשם מגודל המנוע.

1.6 206

פורסם
בכל מקרה אייל דווקא אתהטועה לפי דעתי הפנסים השקופים מה זה מוסיפים ומתאמים בול על הצבע הזה... אני התלהבתי מהאוטו בגלל הפנסים... עוד משהוא זה לא הנסים החדשים האלה כמו מאזדה 6 והפיז'ו 206 ... אלה פנסים כמו שלך המקורים רק שקופים.... באמת שזה מתאים .. תראה במציאות זה נראה אחרת.

על טעם ועל ריח אין להתווכח... :)

לדעתי פנסים כהים משתלבים מצויין עם צבע כהה...

(מה עוד שזוג בקליות כאלה עולות 1200 ש"ח :wink: )

אתה מוזמן לראות בגלריה שלי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
בכלל המפגש נטול מכאלה שעושים צלחות.... היו אתמול איזה 50 -60 מכוניות...

LOLOL!! :lol:

60 ??

אני רואה גג 15-20.

אפילו על הכביש סתם ככה בספונטניות "מתארגנים" להם מפגשים יותר גדולים..יעידו על כך אלי ושי. :D

הקאדט זוועתית :shock:

הפיג'ו 206 חושבת שהיא ספורטיבית :?

האימפרזה והפאסאט רוצות... מממ... לעוף ?? :roll:

אבל אני חייב לציין שהמקום הזה יכול להיות נפלא לצילומים.

כאשר השמש שוקעת יש צבעים מהממים, רק צריך לתפוס את הזוית המתאימה ולצלם תמונות נהדרות!

תומר, זז לראות את ה-qualifying של מסלול הונגריה. :wink:

172

פורסם

היו אתמול מלא מכוניות שהוא לא צילם הבחור ....

בין המכוניות הבולטות היו : עוד 205 גיטיאי , עוד 205 CTI עוד פרלוד מהמפגש הגדול עם הספוילר המתכוונן , ההונדה האדומה המפגש הגדול היתה , פונטיאק טראנס אם שנת 79

היתה עוד , גולף GTI , עוד כמה RSI ועוד פיג'ו 206 XS או GTI ...

והיו מלא מכוניות רגילות... משפחתיות שנכנסו ויצאו... מאל הונדות משופרות וולו.

וחברה משבוע הבאה חברה חדשה מגיעה למפגש .. הפיאט קופה האפורה מהמפגש של רמת גן זאת שהיתה למכירה בלוח פוקוס...

1.6 206

פורסם
את הספויילר של האיפרזה אם זה מקצועי לא סתם מישהו עשה לו אז זה דווקא נחמד (לביצועים )

אנשים תפסיקו לחיות באשליות.

אפשר לחשוב באיזה מהירויות מטורפות הוא נוסע שהוא צריך כנף שנותנת כוח הצמדה של מכונית פורמולה.

הספוילר הזה לא נותן לו כלום לביצועים! אולי רק מאט אותו.

פורסם

20550070.PIC00012.JPG

20550083.PIC00024.JPG

20550087.PIC00028.JPG

20550091.PIC00031.JPG

לגריסה ומהר. אני עומד להקיא. יש הבדל בין טעם רע ורצון לשפר את הרכב חיצונית לבין ניסיון עצוב להפוץ את הרכב שלך למשהו שהוא פשוט לא. לכן ספוילרים שלא היו מביישים טייסות או כונסים של קקה קרניבל או אפילו פולטים על מכוניות שלא זקוקות להם בכ-ל-ל זה לא טעם רע זה פשוט עצוב על גבול הטיפשות, זה פשוט מראה על בורות.

אני בכלל לא אתחיל לדבר על הספוילר של PRODRIVE שהותקן על הפאסאט המזוויעה. :evil:

ראלימן,

מקיא את נשמתו.

נ.ב

מי זה הצלם המחונן?

קורס 154 RESTEPA.

• תוכן חדש...