Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה, אני חושב שאני אקנה את הרדיו דיסק DEHP580MP של פיוניר

http://www.rechtman.co.il/ProductInfo.asp?indx=979

הוא ניראה לי ממש נוח, יש כפתורים להחלפת תחנות רדיו, מה שאין בדגמים היותר חדשים של פיוניר וחבל!

עכשיו רציתי לשאול משו בקשר לרדיו דיסק הזה. רציתי לשאול אם יש לו יציאת AUX כדי שאני אוכל לחבר את האייפוד שלי, איך זה הולך כל העסק הזה?

ודבר שני הוא שאני מחפש קומפוננט בתקציב של 700-800 שקל אני חושב. המוזיקה שתתנגן בו היא בעיקר פסיכודאלי, אבל גם אחותי תשמע בו אז אני מעריך שגם פופ, היפ הופ ומוזיקה רגילה

אפשר בבקשה המלצות לקומפוננט מתאים?

תודה רבה:-)

פורסם

אממ קשה לי להגיד כי התקציב הכללי שלי לא ממש מאפשר לי לקנות מגבר איכותי אז אני חושב שהתחלה הוא יוגבר ע"י הHU וכשאני ארוויח כסף אני אקנה מגבר סבבה.

והמתאם הזה, הוא בתוספת של כסף? אם כן של כמה?

**

הודעתך נערכה, נא הקפד להשתמש בסימני פיסוק.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=147406

**

פורסם

המתאם הזה הוא בתוספת של כסף אכן.

אני בניתי אחד כזה לעצמי הרכבתי מחוטים שהיו לי בבית:-D

המחירים של המתאם נעים בין 100 150 שקל, אני חושב שיש גם כמה פה בפורום שמוכרים.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם

הרמקולים שאתה יכול לקנות במחירים האלה דווקא טובים, והם ינוצלו טוב יותר ע"י מגבר(מן הסתם).

אני ממליץ לך להשתמש בינתיים ברמקולים המקוריים של הרכב, ובבוא הזמן תקנה כבר רמקולים ומגבר שיתאים להם.

בינתיים תוכל לשמוע רמקולים ולהתרשם במפגש שמתקיים ב10.3.

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

• תוכן חדש...