Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בהיינס רשום שיש בורג ריקון בצד השמאלי התחתון של הרדיאטור.

לא מצאתי כזה בורג, האם מישהו יכול לכוון אותי לבורג הזה או להעלות צילום של הבורג?

וכנ"ל לגבי בורג הריקון שעל בלוק המנוע.

תודה

פורסם

בדוק טוב האם התיאור בספרות של היינס נתייחס בדיוק לדגם הרכב שברשותך קוד המנוע/שנת ייצור/נפח מנוע.

בהיינס חוסכים דפים בספר ולכן התיאור בדרך כלל בספרים החדשים מתייחס לדגם אחד או שתיים והתמונות מתייחסות תמיד רק לדגם אחד.

איזה כייף לי :)

פורסם

יש לי בורג דומה לתמונה של אביעד אבל יוצאים ממנו חוטים (כנראה איזה יוניט).

לגבי הספר אין תמונה (אם היתה מן הסתם הייתי מאתר את הבורג).

פורסם

בקשר לניתוק החיבור המהיר - שכחתם את מילת הקסם: "בזהירות".

כבר שמעתי מחבר פורום נכבד (מאוד) שהמחברים המהירים האלו עדינים ואם נשברות להם השיניים, צינור חדש עולה הון קטן או גדול (תלוי בדגם המנוע).

פורסם

אצלי הבורג נראה בדיוק כמו בתמונה של אביעד והוא עם חוטים.

לעומרי, לא ראיתי שום צינור בחלק התחתון של הרדיאטור כך שלפרק צינורות לא יעזור (למרות שלפרק אני אוהב).

מה עם הפקק בבלוק המנוע מישהו יכול לכוון אותי קצת יותר מדוייק מהיינס שאומרים בחלק האחורי שמאלי של הבלוק?

• תוכן חדש...