Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.!

יש לי תקציב של 700 ש"ח ואני מעוניין לקנות רמקולים/סאב לרכב שלי.......

אני מבקש שתמליצו לי איזה חברה כדי ?..כמה וואט rms .?..

אני מדבר על יד שניה כעיקרון בתקציב הזה...

אבל עם יש משהו שמאד שווה ומומלץ יד שניה אשמח לשמוע גם ...

תודה לכולם..!

oldsmobile ALERO 3.4L 170HP high moment 4800

פורסם

אני לא אחד מהמבינים הגדולים. אבל לדעתי כל מה שתקנה בתקציב הזה לא יהיה מספק. הייתי ממליץ לך לחסוך קצת אפילו אם זה יקח כמה חודשים ולקנות משהו יותר טוב. אם אתה צריך לקנות מגבר סאב ורמקולים בתקציב הזה אז אל תעשה זאת. המגבר הכי זול וטוב PULSE AUDIO עולה נראה לי 650 שקל. תקנו אותי אם אני טועה

פורסם

חברה...יש לי 2 מגברים ברכב ורמקולים של קנווד 210 וואט אחוריים כרגע ורמקולים קדמיים של פליי 50 אראמאס..

וסאב של פיוניר 400 אראמאס...ורדיו דיסק פיוניר 6850 ...

אני פשוט רוצה לשדרג ורציתי רמקולים ב700 שח או סאב ב700 שח...

זה הכוונה ...אחד מהם אני ישדרג ב700 שח או סאב או רמקולים אחוריים...

אז ביקשתי יעוץ ...

פורסם

תשאיר את האחורים ותחבר אותם למדבר ואת הסאב בגישור...

את הקדמיים תחליף לקומפוננט ( יש בפורום דוטק יד שניה באיזור המחיר הזה) ותחבר אותם בגישור שני ערוצים למגבר השני...

בנוסף בעתיד מומלץ להחליף את הסאב..

מקוה שעזרתי לך

my dream: subaru 4*4 + dvx + seadoo gtx

פורסם

יש לי מגבר 1 של v12 חיקוי הכי טוב של alpine באחריות פשוט מגבר ברמה גבוהה הוא 4 ערוצים...

ויש לי מגבר של רוקפורד שהוא 3 ערוצים אבל יציאה אחת לא פועלת..דגם x4.6 עם מישהו מכיר ....

אז מה כדי לי לעשות אני רוצה רמקולים יותר טובים מהקנווד 210וואט שלי ...או סאב יותר טוב מהפיוניר 400 rms שלי ...

בתקציב של 700 שח...

הקידמיים שלי הם של FLI הם 150 וואט ו50 RMS ....

פורסם

אוקיי אז ככה....

הבאסים אני לא כל כך אוהב אותם הם לא איכותיים ויש שירים אתה יודע שעם הבאס חזק מידיי אז הוא טיפה מחרחר אתה יודע למה אני מתכוון אבל יש שירים שהוא מעולה אבל האיכות לא מספיק מרוצה ממנה....

והרמקולים האחוריים הם טובים..אבל עדיין אני מחפש משהו קצת יותר איכותי שבעוצמה גבוהה לא יהיה רעשים סתמיים וישעמדו כמו שצריך....

הקדמיים בכללי הם בסדר אבל דיי חלשים,אוליי בגלל שהבאס והאחוריים חזקים לאומתם....

תודה.

פורסם

בגלל שהתחלת עם הבאסים אז אולי תחליף כרגע סאב לאחד יותר איכותי כי ביננו פיוניר זה לא מי יודע מה ...

ואחרי זה יבואו הקדמיים לאיזה סט קומפוננט חביב .

השאלה היא מה מפריע לך יותר מה מצריך שידרוג כרגע .

דעתי היא לקנות סט קומפוננט ולהחליף את הקדמיים .

פורסם

קומפוננט ב-700 ש"ח מה אתה ממליץ לי על מה ללכת ??....

או סאב במחיר 700 שח עם תיבה או בלי תיבה עם זה ישפיע על המחיר?? ..כי מקסימום אני יוציא את הפיוניר שלי מהתיבה שלו 50 ליטר וישים את הסאב שאני יקנה ..

פורסם
קומפוננט ב-700 ש"ח מה אתה ממליץ לי על מה ללכת ??....

או סאב במחיר 700 שח עם תיבה או בלי תיבה עם זה ישפיע על המחיר?? ..כי מקסימום אני יוציא את הפיוניר שלי מהתיבה שלו 50 ליטר וישים את הסאב שאני יקנה ..

הייתי מציע לך ללכת בתקציב הזה על מורל פולס 6, עם הגברה מתאימה הם מוציאים צליל ממש טוב.

או שתלב על יד שנייה מורל היבריד עם קצת תוספת אבל זה ישתלם לך.

Mazda 3 Integrated HU + JBL MS-8 | Audison Voce 3Way | Nakamichi PA-2100 | Helix B4 Precision | Hifonics 1206D | AA Arsenal 12

פורסם
חבר'ה, זה לא צ'ט מסריח, תפסיקו עם השלוש נקודות האלה כבר, זה מוריד את הרמה של הפורום ומעצבן בעיניים !!

זה רק בנאדם אחד :roll:

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7073 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...