Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש פליטה מוזר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא יונדאי לנטרה 96 1.6 ידנית.

יש לה רעש מוזר בסרק ובנסיע, לדעתי יותר מדי רועשת ונשמעת קצת כמו טרקטור :wink:

אני חושב שזה משהו שקשור לפליטה: סעפת, אגזוז או מהשהו שבדרך בינהם.

זחלתי מתחת לרכב והאגזוז ניראה במצב תקין מבחינה חיצונית, לא רקוב ובלי חורים. את הסעפת פליטה אי אפשר לראות כי היא מכוסה בכיסוי אלומיניום.

השאלה שלי היא האם סדק בסעפת זה משהו שבדרך כלל אפשר לראות בעין, ממבט על הסעפת או שבודקים את זה עם איזשהו מכשיר? העליתי תמונה של המנוע ורציתי לשמוע את דעתכם לפני שאני מתחיל להוריד את חיפוי האלומיניום שרשום עליו HOT. (אני יודע שלא סתם רשום HOT ושצריך לעבוד כשהרכב קר :twisted: ).

הרכב נוסע טוב.

hot.jpg

פורסם

ניתן לסתום בעזרת כף היד, או גב הנעל,פתח יציאת הגזים בקצה צינור הפליטה, במקרה של בריחת גזים ישמע רחש אוויר, הנפלט מהחור או הסדק בצנרת הפליטה , דור העמם, או סעפת הפליטה, ברכב מוזרק הדבר עלול להשפיע לרעה על תצרוכת הדלק.

במקרה שמערכת הפליטה תקינה, המנוע יחנק, יש לבצע זאת למספר שניות בלבד.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עידכון

עכשיו תיקנתי נעילה מרכזית ובסוף העבודה נשאר עדיין אור יום אז החלטתי לבדוק את הסעפת. הסרתי את הכיסוי וראיתי שבאמת יש סדק בסעפת. עכשיו השאלה מה לעשות: להוריד את הסעפת ולשלוח אותה לריתוך או לחפש בפירוקיה? האם האטמים של הסעפת רב פעמיים או חד פעמיים?

צירפתי כמה תמונות של הסדק הענק.

תמונה011.jpg

תמונה012.jpg

פורסם
ניתן לסתום בעזרת כף היד, או גב הנעל,פתח יציאת הגזים בקצה צינור הפליטה, במקרה של בריחת גזים ישמע רחש אוויר, הנפלט מהחור או הסדק בצנרת הפליטה , דור העמם, או סעפת הפליטה, ברכב מוזרק הדבר עלול להשפיע לרעה על תצרוכת הדלק.

במקרה שמערכת הפליטה תקינה, המנוע יחנק, יש לבצע זאת למספר שניות בלבד.

בברכה

צביקה

אז בעצם אם על רכב הזרקה מותקן אגזוז פתוח זה משפיע על צריכת הדלק ויכול לגרום לבעיות במנוע צעדים או חיישן מצערת?

205 GTI.

פורסם

נסעתי למוסך והציעו לי להלחים. יחד עם העבודה 300 ש"ח.

במוסך השני הציעו סעפת מפירוק ב 300 ש"ח לפני עבודה.

בשום מקום אחר אין במלאי (התקשרתי לכל המספרים שמופעים בקטגוריה חלקי חילוף לרכב באיזור הדרום).

פורסם

תקנה עדיף ב-300 שקל חדשה.

לפי גודל הסדק שרואים בתמונה יהיה בעיה להלחים את זה ברמה טובה

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

במקרה של יציקת אלומניום אני לא חושב שיש בעיה להלחים את זה שהרי גם קרטר הוא יציקת אלומניום ומלחימים אותו בלי בעיה.

בכל מקרה אם המחיר הוא באמת סביב 300 ש"ח חבל בכלל על הדיבורים. קנה ותתחדש.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

ניראה לי שזאת מחלה של סעפות סדוקות ברכב הזה. :? להורים שלי יש רכב זהה וגם בו גילינו סדק בסעפת (אפילו 3 סדקים). ברכב שלהם תיקנו את זה היום ע"י הלחמה.

את הרכב שלי עדיין לא תיקנתי.

אני מפחד שאם אני אקנה סעפת אז עם הזמן היא גם תיסדק לי.

מה אני יכול לעשות כדי למנוע סדקים בעתיד? איך אפשר לשמור עליה?

(להזכירכם הרכב הוא יונדאי לנטרה 1.6 1996 ידנית)

פורסם

בן אדם אני קרית גתי לשעבר

אני רוצה לשלוח אותך לבעל מיקצוע ש עושה עבודות להרבה מאוד מוסכים בקרית גת הוא נקרא פנינת הנירוסטה הוא נמצא מול עם אני זוכר נכון המשווק המרכזי הישן אתה תראה קרוונים כמו מחסנים כאלה לא רחוק ממנו יש גם את מסגריית רומן

הוא מרתח ראשי מנוע אלומניום עושה חריטה ומילוי

תשאל אותו אולי הוא יוכל לעזור לך .....

עם אתה מגיע אליו תגיד שהנכד של מישה מוסר לו דש !:-P:-D

תן לה בראש כול עוד שאתה יכול

• תוכן חדש...