Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

יש לי שתי בעיות מוזרות בקליאו מדגם אר אס איי .

הראשונה היא שלאחרונה התקנתי חוטי הצתה ופלאגים של ספליט פייר ומשום מה לרכב יש חיתוכים קטנים במצב סרק

לפעמים נפילות טורים קטנות , כל זה לא קרה לפני ההתקנה הייתי מעוניין לדעת אם זה קרה למישהו בעבר הוא יודע מה הבעיה ?

הבעיה השנייה היא שהרכב אינו מושך הילוכים כמעט , כלומר קראתי כתבה של אריאל מהפורום שבה הוא רשם שבזמנו הייתה לו אר אס איי הוא הרכיב ציפ אצל גיא פרילינג והרכב משך הילוכים כמו מטורף וחל שיפור משמעותי .

עכשיו לפי מה שהוא רשם הרכב משך בהילוך שני עד 90 קמ"ש אחרי הציפ ו65 קמ"ש לפני הציפ עכשיו בהשוואה לרכב שלי אני את הילוך שני בקושי מושך עד 45 קמ"ש

הרכב שלי משופר עם חוטים עבים 8.8 מ"מ ופלאגים קרים של ספליט פייר פילטר פתוח ודוד זרימה חופשית .

ואני לא מבין למה הוא בקושי מושך??. יכול להיות שאני צריך להוריד את הממיר הקטליטי ואולי יש קשר לזה שהקלאץ ברכב מאד קשה יכול להיות שהוא גמור ואני סובל מאיבודי כח ??.

בקיצור מי שמבין ויכול לעזור לי זה המקום.

תודה.

פורסם

אולי יש לי פתרון

במקרה החלפת גם את החוטי הצתה וגם את הפלאגים באותו מעמד?

אתה בטוח שפלאגים קרים מתאמים לך? (הבנתי שמשתמשים בהם לרכבים מוגדשים בכלל... וירידה בביצועים במנוע רגיל)

את החוטי הצתה תשאיר הם מצויינים,הפלאגים כנראה לא מתאימים.

בקשר לירידה בביצועים,אם באותו RSI מדובר (רק עם צ'יפ ואותו גיר) כנראה שבאמת יש בעיה

אתה מכיר את הרכב יכול להיות ממיר\חיישן תקול\בית מצערת

הניחוש שלי מזרקים ובית מצערת (רק ניחוש:wink: )

יש מישהו מאוד מומלץ לרכבים צרפתיים בבית - דגן אם אני לא טועה,כנס לPSI ובטוח ידעו למי להפנות אותך

בהצלחה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

כנראה שבכל ה"שיפורים" האלו רק קלקלת. חזור לסט חוטי הצתה ופלאגים מקוריים וכנראה שבעיית הקרטועים תפסיק. אם זה התחיל מייד אחרי ההחלפות תסיק לבד את המסקנה. זה שזה יותר יקר, יותר יפה, יותר מפורסם ונחשב ל"משופר" לא אומר שזה מתאים לרכב שלך. כנ"ל לגבי פילטר פתוח שגם לגביו הדעות לא אחידות.

לאחן מכן תמשיך באבחון ממוחשב לרכב, קריאת תקלות ונתוני מנוע.

פורסם

אביב

אני חושב שהוא התכוון שבנוסף לחוטי הצתה ופלאגים הייתה לו כבר בעיה בסחיבה מליפני - שהרי אם היה מחליף וישר בעיה הפתרון די פשוט

בקשר לחוטי הצתה - אם הגודל מתאים ואיכותיים (לדעתי ממותגים ולכן יקרים מBERU לדוגמא שהוא מצויין) למה להחליף?

פלאגים - לבדוק לפי מק"ט ולבחור חברה טובה (בוש\דנסו\NGK)

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

פורסם

לגבי הפלאגים.

פלאגים קרים צריכים להתאים לרכב שלך.

פלאג קר הוא מיועד למנועים שעובדים בטמפ' גבוהה (צרפתיות),

אורך החרסינה שלו הוא קצר בכדי לפנות את החום במהירות שלא תהיה דטונציה.

DS 7 CROSSBACK 2019

RENAULTSPORT CLIO 203 2010

פורסם

אין שום קשר בין כח האוטו למהירות הסופית של כל הילוך.

גם אם אני אשפר את המנוע של רכבך ל 200 כ"ס (או לחילופין, נתקין מנוע של חיפושית) - הוא עדיין יגיע במקסימום ל X מסויים של קמ"ש ב Y סל"ד, זה לא ישתנה לעולם כל עוד לא נגעת בגיר (ובהנחה שהקלאץ' לא מחליק, מה שלא קורה אצלך).

מה שמשפיע על "עד כמה מגיע כל הילוך" זה אך ורק יחסי העברה של הגיר.

הכח משפיע רק על המהירות שבה אתה תגיע לסל"ד גבוה (שזה בעצם גם מהירות גבוהה).

Back to the original - NC again.

פורסם
הראשונה היא שלאחרונה התקנתי חוטי הצתה ופלאגים של ספליט פייר ומשום מה לרכב יש חיתוכים קטנים במצב סרק

אז שיסביר בדיוק מתי החלה הבעיה.

• תוכן חדש...