Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7051 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שזכור לי הרכבת ראש מנוע של הזרקה, מה אם האטם ראש? גם הוא של הזרקה? האם בדקת תאימות בין שני סוגי האטם?

גם לי נראה בעיית שימון לראש מנוע או מעבר שימון בגל הזיזים עצמו סתום.

ואגב, הלך הראש מנוע.

פורסם

תודה מוטי הבנתי עכשיו את הנקודה.

החלפתי רצועת טיימינג לפני שבועיים וכל הסט רצועות, שאלתי את המכונאי אם צריך להחליף את השרשרת של הגל הזיזים הכפול, זאת שמסובבת בפנים את הקאמשפט השני, הוא טוען שלא מחליפים את זה אף פעם,האם זה נכון?

הבעיה שאני שומע טיקטוקים מאזור שאלה בהתחלה חשבתי שזה מרימים שדופקים אבל חבר שהוא בלימודי הנדסאי רכב טוען שזה כנראה מייסב שצריך לחזק טיפה,האם זה אפשרי,יותר נכון האם זה קשור?

פורסם

תלוי עד כמה החריצה במייסבים משמעותית, כמעט תמיד אפשר למלא את זה ולחרוט מחדש לגודל המקורי.

כמעט תמיד זה לא משתלם ובעלות של זה אפשר למצוא ראש חליפי מפירוק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

במקרה שלי רק מיסב אחד נפגע בראש ועלות התיקון הייתה דו-ספרתית (בדולר אמנם).

אתה לא משיג שום ראש בעלות כזו (אלא אם אתה משפר לראש של לאנטיס, והמבין יבין :lol:).

מוטי

פורסם
ואגב, הלך הראש מנוע.

לא מחייב. בברלינגו שהיתה לי הלך מותחן טיימינג, הרצועה עפה והנזק היה גל זיזים שיצא ב 3 חלקים. הורכב חדש והאוטו נוסע כבר יותר מ 150,000 ק"מ מאז ללא שום טיפול בראש (הוא נמכר למוסכניק שלי אחרי שעשו ממנו אקורדאון בכביש ירושלים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
תלוי עד כמה החריצה במייסבים משמעותית, כמעט תמיד אפשר למלא את זה ולחרוט מחדש לגודל המקורי.

כמעט תמיד זה לא משתלם ובעלות של זה אפשר למצוא ראש חליפי מפירוק.

מילוי וחריטה עושים כבר לכל המיסבים כי המקבילות פה חייבת להיות אבסולוטית ולא ניתן להשיגה ע"י עיבוד מיסב אחד בלבד.

בכל מקרה צריך להתאים את קוטר העיבוד לקאמשפט הספציפי שינוע בו.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אוקיי קניתי ראש מנוע מפירוק, הרכבתי אותו ועכשיו אין רעשים של חריקות ושפשופים, המנוע עובד יפה על טורים נמוכים וטורים גבוהים, אבל ישנו דבר שמציק לי ורציתי להתייעץ בקשר אליו:

כאשר אני הולך לצד האחורי של האוטו כדי להקשיב לאגזוז, בערך כל שניה-חצי שניה אני שומע "פוף", מן נשיפה חזקה כזו מהאגזוז, רציתי לדעת ממה זה יכול לקרות.

תודה מראש, דייב.

פורסם
כאשר אני הולך לצד האחורי של האוטו כדי להקשיב לאגזוז, בערך כל שניה-חצי שניה אני שומע "פוף", מן נשיפה חזקה כזו מהאגזוז, רציתי לדעת ממה זה יכול לקרות.

תודה מראש, דייב.

בדוק חשד, להצתה לא מכוונת, בריחת קומפרסייה משסתום, ו/או חוטי הצתה פגומים, ו/או תערובת ענייה בקרבורטור.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...