Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7084 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה בקצרה ויבואו תמונות בהמשך.

קניתי את הדוטק אוביישן 6 עד כאן הכל טוב ויפה.

הבעיה:

יש לי אופל קורסה 94. באופל מתפרק רק החלק התחתון של הדלת ושם אמור להכנס הרמקול, רק מה שהדוטק פשוט ענק מידי מכדי להכנס (וכן אני צריך את הגודל 6 ). הכוונה שעמוק מידי נוגע בזכוכית ואחוצה פוגע בפלסיק שמתלבש על הדלת (ככה שגם לשים הגבהה של פלטות mdf לא יכול לצאת לפועל (אם לא חותכים את הפלסטיק- ובצורה של יפה).

חבר שעשה בנייה מטורפת ברכב שלו אמר שהאופציה היחידה היא לבנות קופסה על הפלסטיק שבו יישב הרמקול.

בקיצור סיפור (בשבילי...). אני כרגע יושב על תוכנית כלשהיא לשים את הרמקול, מנסה לבנות עם אבא שלי סקיצה של קופסה שתתאים , אבל הכל נעשה על עיוור. הראש שלי לא מפסיק לחשוב איך לבנות את זה מאחר וגם הפלסטיק דיי מעוקל ומהווה בעיה לעבודה בעין אחת. התיכנון הוא פשוט מבחינתי מאחר ואבי עוסק בתחום ההנדסה ויוצר בתוכנות שלו סקיצות מדהימות , אבל להוציא את זה לפועל נראה כמעט בלתי אפשרי.

אני יעלה לכאן את התמונות של הדלת. כל רעיון ייתקבל עם נשיקות , פרחים והמון אהבה :)

שבוע טוב לכולם,

עידן.

HU : Pioneer 770, AMP : Hifonics Titan TX4405

F.Comp : Morel Dotek Ovation+MT22, R.Speaker : Pioneer 450w, Sub : P.Gold ZR12

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=141038

תעבור על כל הקישורים שיש בשרשור הנ"ל תאמין לי אתה תמצא המון מידע שיכול לעזור לך.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

slava, כבר ראיתי את כל הת'רד הזה וחרשתי עליו מכל הכיוונים. לא הצלחתי להתחבר למשהו שאני יוכל לעשות ברכב ולא ליצור קונסטרוקציות ב1000 שקל . ד"א החבר שדיברתי איתו בעניין המליץ לי להתייעץ איתך בעניין ולקבל ממך המלצות (את הבחור אתה מכיר, סימון- זה שקנה ממך את ההייבריד ליונדאי קופה הצהובה).

נמו, תוך מספר דקות אני מעלה תמונות.

פורסם

טוב אז תעלה את התמונות אני רוצה לראות מה הולך אצלך שם ואחר כך כבר נתחיל לשבור את הראש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

אלו הם התמונות.. תודה רבה סלבה ולשאר העוזרים.

pict0092nd2.th.jpg

pict0093wp0.th.jpg

פורסם

נראה לי שהבעיה היא גם וגם. הוא צריך לעשות בניה לטעמי. אחרת אין לו איפה לשים את המידים. אבל העניין הוא שנראה לי שהידית של החלון מפריעה שם ולכן צריך לעשות את הבניה יותר אחורה נראה לי או שאם זה נכנס אז ממש ממש בפינה שם למטה ושהמיד כמובן יהיה בזוית כלפיי הנהג כי אחרת זה לא שווה, למרות שלא נראה לי שיש מצב עשות שם זוית או שבכלל המיד ייכנס במקום הקטן הזה שם בפינה. צריך לחשב הכל אם עושים בניות, חובה, אן מה לעשות.

עכשיו ראיתי שוב את התמונות. אולי תחתוך את הפח שם לגודל המתאים (בלי שזה יפריע לידית של החלון) ואז תעשה הגבהה מטבעת עץ? (שוב מבלי להפריע לידית של החלון אם יש את האפשרות הזאת שזה ייכנס שם). זה מה שאני מציע אבל אם האוטו לא יהיה שלך ואתה לא רוצה להרוס דברים בדלת (כלומר את הפח) אז מה שאמרתי בהתחלה - רק בניה.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אח שלי אצלך זה לא בעיה בכלל לחתוך יפה עם ג'קסון ועליו אתה שם את המכסה של הרמקול וגם הכל יוצא יותר יפה...

או בבעיה הכיי גדול לך למתקין שהוא ישבור תראש..

פורסם

יש לי פתרון מאוד יפה בשבילך! אתה לוקח פלטת MDF בעווי 3-5 מ"מ וחותך אותה בצורה של הפלסטיק התחתון(חלק א') שזה בעצם יהיה הבסיס החדש שלך במקום כל החלק פלסטיק,לאחר מכן אתה לוקח פלטה MDF עווה יותר 20 מ"מ וחותך ממנה את הבסיס לרמקול עצמו עפ"י הצורה שציירתי לך בתמונה!( חלק ב') הולך לנגר שיעגל לך את הפינות עם רוטר על מנת לקבל צורה עדינה ופינות עגולות(עבודה של 5 דקות) ואתה לוקח ברגים ומברגה ומחבר בין שתי החלקים כמו בציור,לאחר מכן מרפד את החלק עם מה שבא לך ומתקין על זה את הרמקול! כמובן שכך אתה מוותר על הכיס המקורי שלך! אבל אם הכיס כל כך חשוב לך אתה יכול למצוא בפירוקיות כיסים שאתה יכול להלביש על הפלטה עץ(הבסיס במקום הפלסטיק, חלק א') לדוגמא כיס של לאדה יתאים שם,אבל דעתי האישית לא לשים שום כיס כדי שלא ישימו לשם דברים שירעישו בזמן שהרמקול ינגן.

pict0093wp0.jpg

פורסם

ברשותכם קודם כל תודה ענקית לסלאבה על השירטוט וההשקעה.

לאחר עריכה :

סלאבה, ממה שאני מבין לפי התיכנון שלך זה בעצם לוותר לגמריי על הפלסטיק המקורי של הרכב וליצור נישה חדשה.

תקן אותי אם אני טועה. חשבתי לנסות ליצור על הפלטה הקיימת אולי חור ולשים עיגולים של mdf על הפח וככה להרחיק את הרמקול מן החלון ובעצם שהוא יצא החוצה מהפלסטיק (דרך החור שהעשה), פרקטי לדעתך?

מה שכן אני כנראה יצטרך לוותר על עניין הזווית.

טל, מתקין רצה היום לבנייה של חלק חדש 2500 שקל...

שומאכר (גיא), אני לא יודע עד כמה אני יוכל לתת זווית אם בכלל אבל אני ינסה לראות בזמן המדידות כמה אני יוכל לזוות אותו.

באשר לחתוך את הפח, זה לא ריאלי כי קודם כל מישהו שמרכיב מערכות ועשה את אותו עבודה באופל אמר לי שהוא "ירק דם" שניסה לחתוך את הפח. אבל בלי קשר אין צורך מכיוון שהרמקול לא נתקע קודם בפח אלא קודם בחלון.

נמו, הבעיה כמו שנאמר זה העומק ולא החור. מאותו סיבה שציינתי בפני גיא.

המון תודה על העזרה בנתיים,

עידן.

פורסם

הבנת נכון! אתה בעצם מוותר על כל החלק פלסטיק ומייצר כזה מחדש,כל העסק קל לביצוע.

כל קומבינה אחרת מזו אני לא רואה שתעבוד כאן ותתן לך את המקסימום יופי ומקסימום נגינה מהרמקול(לא לקחת בחשבון פיבר).

אני אומר שתנסה לייצר לפחות לדלת אחת את מה שציירתי לך,תרפד ותתקין,אני חושב שאתה דווקא הולך לאהוב את זה.

פורסם

ומה לגבי הרעיון שרשמתי, נראה לך פרקטי ידידי?

עידן.

פורסם

תנסה אבל אני לא חושב שיצא לך מזה משהו ביגלל שהפלסטיק איפה שהידית של החלון מתעקם(כעור? כך קוראים לזה?) והטבעת שתשים לא תישב טוב ובכך מה הישגת?

פורסם

עוד רעיון אולי הכי פרקטי, לחתוך את החלק כמו שבציור וליצור מעץ קופסא גבוהה יותר שבה ניתן יהיה למקם את הרמקול וגם לתת לה זוית... ככה גם זה לא יוצר לי בעיה בחיתוך של הפלסטיק כי באזור זה אין כפילות של הפלסטיק שיוצר את הכיס והפלסטיק האחורי.

להלן התמונה (לא מוכשר כמוך סלאבה אבל עושים השתדלות )

<a href=pict0093qd8.th.jpg' alt='pict0093qd8.th.

• תוכן חדש...