Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה רמקולים קידמיים JBL C508GTI 5.25" 2-WAY COMPONENT SPEAKER SYSTEM 5-1/4s.gif

רמקולים 6X9 JBL זוג רמקולים T595 - Limited

את הקוסם 2.

ואיזה מגבר כדי לי להביא שיהיה טוב למערכת הזאת יש תקציב למגבר יקר בסיבות ה4-5 אלף שקל.

אני הודה לכם אם תכנסו לקישורים ותגיבו לי.

יש לי גם רדיו דיסק JVC KD-S895

הוא יוציא לי צלילים טובים? כדי להשאיר אותו? או להביא אחד אחר חדש?

אתם המקצוענים!

פורסם

הבחור לא הסביר טוב. אין לו כלום עדיין. הוא מתכוון לקנות הכל מחו"ל, ודיבר איתי בפרטי, ובגלל שאין לי ממש מושג מה הולך בחו"ל איזה מגברים מוכרים ואיזה כבר לא, ומאיפה להביא לו מחירים, אמרתי לו לבקש ממכם בשירשור עזרה.

בקשר לתקציב כללי גם לי הוא לא אמר. לא יודע למה אחרי ששאלתי אותו כמה פעמים. אולי תשאלו אתם והוא יגיב אחרת :-)

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מה הרעיון להוציא 4-5 אש"ח בשביל מגבר שיחובר לשני זוגות רמקולים בסיסיים ביותר? במערכת צריך גם לתאם בין הרכיבים. לא הגיוני לחבר קליפורניה בום לפוקאל אוטופיה... :roll:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אחים שלי הבאתי כבר את כל הרכיבים חוץ מהמגבר ורק רציתי שתמליצו לי על סוגי מגברים שיתפקדו טוב על הרמקולים.

פורסם
אחים שלי הבאתי כבר את כל הרכיבים חוץ מהמגבר ורק רציתי שתמליצו לי על סוגי מגברים שיתפקדו טוב על הרמקולים.

פולס אודיו ב- 600 ש"ח מקסימום איזה JBL אשר נהיה מפורסם יותר מבריטני (הרכיבים שלך לא שווים יותר מזה)..ובשאר תקנה מתנות לחברה במשך שנה שלמה..8)

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אתם עושים צחוק? :shock:

GTI זאת סדרת הדגל אצל JBL, ובטח הקומפוננט שיש לו הם לא "מהבסיסיים ביותר"

ואם תחפשו טוב באינטרנט תראו שהמחירים שלהם לא ממש זולים.

פורסם
אתם עושים צחוק? :shock:

GTI זאת סדרת הדגל אצל JBL, ובטח הקומפוננט שיש לו הם לא "מהבסיסיים ביותר"

ואם תחפשו טוב באינטרנט תראו שהמחירים שלהם לא ממש זולים.

הם לא זולים נכון..ממש ממש לא

אבל מי אמר שהם ישמעו יותר טוב עם אודיסון ב-6000 ש"ח מאשר עם מגבר JBL ב- 1400 ש"ח?

פורסם

נראה לי שהם יישמעו לא רק יותר טוב אלא הרבה יותר טוב. לא נראה לך הגיוני או שאתה בכח רוצה להגיד שהם לא יישמעו יותר טוב כי כבר אמרת את זה? תעשה סקר, נראה מה יגידו המנוסים מאיתנו.

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
הם לא זולים נכון..ממש ממש לא

אבל מי אמר שהם ישמעו יותר טוב עם אודיסון ב-6000 ש"ח מאשר עם מגבר JBL ב- 1400 ש"ח?

אני באמת מתפלא עליך:| אני מניח שהתכוונת בהודעה שלך למגבר GTO העממי.

אני בסך הכל אומר שהקומפוננטים האלה הם כמה רמות מעל קו "הבינוני", ובשביל להוציא את הטופ שלהם צריך לפחות מגבר באותה רמה "מגברי GTI של JBL למשל" ואני בטוח שסדרת המגברים האלה לא נופלים בהרבה מהמון מגברים שהם "נחשבים" כאן בפורום, ואולי יותר.

פורסם
נראה לי שהם יישמעו לא רק יותר טוב אלא הרבה יותר טוב. לא נראה לך הגיוני או שאתה בכח רוצה להגיד שהם לא יישמעו יותר טוב כי כבר אמרת את זה? תעשה סקר, נראה מה יגידו המנוסים מאיתנו.

בברכה,גיא.

אני פשוט שמעתי את הרמקולים הנ"ל ה- GTI ברכב התצוגה של ניופאן..והם פשוט סכנה :twisted: ועוד אומרים שפוקל חותכים..:lol:

מגבר טוב עד 2000 ש"ח - 2500 ש"ח גג! יותר מזה עבור טוויטרים של JBL? חבל חבל ושוב פעם חבל

עדיף שיחליף את הסט במשו קצת יותר רציני (מבחינת סאונד ולא מחינת "ליין") ואז יביא גם הגברה ראוייה..

לילה טוב לכולם..

מנואל.

• תוכן חדש...