Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני מעורר את השרשור שוב כי יש לי בעיה שלא נפטרה מאז.

דני, עשיתי בזמנו לפי הוראותיך RESRT לאזעקה ואכן היא חזרה לעבוד כתיקונה, מלבד הקיט בדלת אחורית

אני מניח שצריך לתכנת גם אותו.

אם יש לך את המידע אני אשמח

בברכה,

מקפיץ,לאחר החלפת מצבר שוב אותה הבעיה.

RESET עוזר לאזעקה לעבוד אבל לא לקיט בגז'.

פורסם
מקפיץ,לאחר החלפת מצבר שוב אותה הבעיה.

RESET עוזר לאזעקה לעבוד אבל לא לקיט בגז'.

מעניין. מ-א-ו-ד מעניין. צירוף מקרים ממעלה ראשונה - כנראה, ותתקנו אותי אם אני טועה - נתק בקיט בגאז', וגם תקלה באזעקה. או - שהאזעקה לא נותנת פיקוד + או - (מה שמחובר למוח) פקודה לפעול.

תעשה טובה, לך למתקין, שיבדוק לך את האזעקה, כי עכשיו אני לא מאמין שיש לך את הכלים לבדוק את כל המערכת, לכן מקסימום תוציא עד 150 ש"ח, וכל התקלות ייעלמו כלא היו!

פורסם

"קיט באגז'?"

מה אתה מתכוון בדיוק?

שפותחים בגאז' האזעקה לא מצפצפת. אם זו הבעיה , לא מדובר בתכנות, אלא בלחצן תקול, או שמעולם לא היה אחד כזה מותקן.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

כאשר פותחים בגז' האזעקה כן מצפצפת. אצלי ברכב אין מנגנון מכאני לפתיחת הבגז' מתוך הרגב אלא רק עם מפתח או ע"י השלט של האזעקה. זה עבד לי לפני שהחלפתי מצבר.

אבל לחצן מס' 2 בשלט לא פותח אותו.

פורסם
מעניין. מ-א-ו-ד מעניין. צירוף מקרים ממעלה ראשונה - כנראה, ותתקנו אותי אם אני טועה - נתק בקיט בגאז', וגם תקלה באזעקה. או - שהאזעקה לא נותנת פיקוד + או - (מה שמחובר למוח) פקודה לפעול.

תעשה טובה, לך למתקין, שיבדוק לך את האזעקה, כי עכשיו אני לא מאמין שיש לך את הכלים לבדוק את כל המערכת, לכן מקסימום תוציא עד 150 ש"ח, וכל התקלות ייעלמו כלא היו!

שלום לך אדון LT.

האם יהיה חוצפה לשאול מה עיסוקך ?? האם יש לך נסיון או ידע במערכות או התקנות??

הסיבה שאני שואל היא משום שכבר ראיתי שתי הודעות שלך בנושאים שונים(אחד זה פירוק דיבורית והשני זה כאן) שנדמה כביכול שתשובותיך מלאות ידע אולם בפועל הם ריקות מתוכן. אם אתה לא יודע אז אל תטעה אנשים אחרים כאן שאין להם ידע ויכולים לבצע נזקים עקב תשובות שלך.

פורסם

הפונקציה הזו לא אמורה היתה להתבטל, בכל אופן רצוי לנסות לבצע תיכנות מחדש ללימוד ערוץ מס' 2 בשלט, או אף תכנות שלט כללי,

האם יש לך מתג ניקל קטנטן באוטו (ששיך לאזעקה)? מאיזה איזור אתה?

כי ביצוע לא נכון , והשלט יפסיק לפעול לחלוטין, ויתכן שיש נתיך שרוף. האם יש לך מתג חשמלי ברכב לפתיחת הבגאז' ואם כן, האם ממנו הבגאז' נפתח? (אם לא, ניתן לעשות זאת).

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם
שלום לך אדון LT.

האם יהיה חוצפה לשאול מה עיסוקך ?? האם יש לך נסיון או ידע במערכות או התקנות??

הסיבה שאני שואל היא משום שכבר ראיתי שתי הודעות שלך בנושאים שונים(אחד זה פירוק דיבורית והשני זה כאן) שנדמה כביכול שתשובותיך מלאות ידע אולם בפועל הם ריקות מתוכן. אם אתה לא יודע אז אל תטעה אנשים אחרים כאן שאין להם ידע ויכולים לבצע נזקים עקב תשובות שלך.

א. אני מתקין, ומתמחה בזה, ובנוסף אני אלקטרונאי.

ב. העצות שלי באות רק למי שיש לו ידע טכני, והוא מסוגל לעשות זאת בכוחות עצמו.

נ.ב.

שאל מה שבא לך זה לא פוגע

פורסם
א. אני מתקין, ומתמחה בזה, ובנוסף אני אלקטרונאי.

ב. העצות שלי באות רק למי שיש לו ידע טכני, והוא מסוגל לעשות זאת בכוחות עצמו.

נ.ב.

שאל מה שבא לך זה לא פוגע

לא התכוונתי לפגוע זה בטוח . לפי תשובות שנתת גם לבחור עם בעיית פירוק דיבורית זה היה נראה כאילו אין לך ידע(ושוב אין כאן כוונה לפגוע),הבעיה עם תשובות כאלה שהן יכולות לגרום יותר נזק מתועלת וזאת הייתה הכוונה.

אם נפגעת אז אני מצטער.

פורסם

LT , אם אתה מקצועי וגם אם לא, אנא השתדל להתנסח באופן ברור יותר.

מבעל הרכב אני ממתין לתשובה לשאלה (בעניין מתג הניקל - VALET בשמו המקצועי) באם קיים ו/או באם נמצא.

דני

עוסק בנדל"ן.

פורסם

מצטער על העיכוב,עכשיו חזרתי מהעבודה.

כן,יש מתג VALET ליד הברך בצד שמאל.

לא,לא ידוע לי על מתג חשמלי בתוך הרכב. (אם זה עוזר יש מנורה שנדלקת עם פתיחת כל דלת כולל הבגז').

דני,אני מהמרכז אם הייתי מחיפה והסביבה מזמן הינו נפגשים,אין נתיך שרוף.

LT, יש לי ידע בחשמל ואלקטרוניקה (י"ג), אני אשמח אם תתן פה מהידע שלך.

פורסם

זה הקיט שמורכב מימין למנגנון סגירה של הבגז'. על הדלת עצמה מורכב חלק תואם בעל 4 פינים קפיציים.

הריבוע הכי ימני בולט מהשאר והוא נלחץ פנימה בעת סגירת הבגז' ומכבה את המנורה. שלושת הפינים הנותרים

כנראה אחראים לפתיחה מהשלט או הפעלת אזעקה אם נפתח ללא ניטרול אזעקה.

1.jpg

פורסם

יתכן ואין קשר לניתוק המצבר. ראשית נקה את המגעים השרופים, גרד את השחור החוצה. בעדינות.

נקה עם בד שמיר (נייר זכוכית עדין) גם את הפינים בצד השני.

דני

עוסק בנדל"ן.

• 8 שנים מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...