Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבדכם הנאמן איבד לפני כמה ימים את המפתחות של הרכב, פלוס השלט של האעזקה, מפתח שסוגר את האעזקה.

בקיצור- כל הצרור, ואין לי מפתחות ספייר. (גאון, גאון, אני יודע).

נתלו מודעות, נהפכו עולמות- הצרור הארור (יצא לי חרוז) לא נמצא.

הרכב נעול בלי אפשרות לפתוח אותו, אני יודע שהדרך היחידה היא לפרוץ את המנעולים ולהחליף הכל.

השאלה פה בעצם, ניתן לצמצם את הנזק?

צריך להחליף אזעקה?

יש בעל מקצוע שיעשה את כל זה מבלי שאני מתרוצץ?

רעיונות טובים יתקבלו בברכה.

אביחי

פורסם

תלוי בסוג הרכב. מהניסיון שלי עם פיאט אונו (ללא אזעקה) אז כדאי להתקשר לפורץ ולברר אם ניתן להתאים מפתח לרכב. אם כן, אז הפורץ מגיע עם אוסף מפתחות של הדגם ובאמצעות שיוף של אחד המפתחות הוא מתאים לך אותו ספציפית לרכב. הרבה יותר זול מלהחליף את כל הצילינדרים. לגבי האזעקה, תברר איך עוקפים/מנטרלים ללא השלט ואז אולי יהיה ניתן להגיע למתקין כדי לבצע שיחזור של שלט.

אסף

פורסם
איזה מכונית ושנת ייצור?.

בברכה - רפי לין :-)

ZX, שנת 1994.

ולזה שמעליי, יש לך טלפון של הבחור שעשה לך את העבודה?

לגבי האזעקה, אני מכיר את החיווט היטב, ואין לי בעיה לעקוף בעצמי, אבל אני לא אוהב להשאיר את האוטו ללא אזעקה.

אביחי

פורסם

אתה לא סתם גאון. אפילו את איינשטיין אתה שם בכיס הקטן ומוסיף דביליות על חוסר אחריות.

בוא נגיד שמישהו מצא צרור מפתחות של אוטו ולא יודע של מי הם. הוא הולך ברחוב לתומו ורואה מודעה שמציינת של מי המפתחות עם דרך התקשרות. הוא יצור קשר ויקבל מן הסתם פרטים לאן להביא את המפתחות (הוא בטח יספר לך שכדי להיות בטוח שזה באמת אתה הוא רוצה לבוא ולראות שאתה פותח את האוטו או סיפור דומה). אתה הולך לישון שמח וטוב לב ובבוקר מגלה במקרה הפחות גרוע שהאוטו פתוח ונגנבה כל תכולתו או במקרה היותר גרוע שהאוטו נעלם.

אם אין לך מפתח עם אימובילייזר מקורי תזמין מנעולן טוב ואם כן אז תתקשר לחברה. אם מדובר באוטו חדש יחסית סביר להניח שלפי מספר השלדה הם יוכלו לאתר את קוד המפתח ולארגן לך מפתח אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

לא ציינתי במודעות שהצרור כולל מפתחות לרכב, אני אולי גאון, אבל לא עד כדי כך.

אין אימובילייזר מקורי במפתחות, והרכב לא חדש. (את השנה רשמתי כבר).

יש מצב להזמין את המפתח מהחברה? זה כנראה האופציה היותר נוחה.

אביחי

פורסם

המזל שלך שאין לך קודן מקורי במפתח, אחרת היית צריך להפרד מכמה מאות עד אלפי שקלים להתאמת מפתח.

אתה צריך לחפש מנעולן מקצועי שיתאים לך מפתח לצילינדר הקיים.

לפני כל זה תצטרך לנטרל את האזעקה כדי שיהיה אפשר לעבוד על האוטו.

גרור את הרכב למוסך כדי שיפרקו את הצילינדר של הסוויץ' החוצה, גש למנעולן כדי שיתאים מפתח לצילינדר (אני כמעט בטוח שלא ניתן להתאים מפתח כשהצילינדר מורכב באוטו).

אם המפתח של הדלתות ושל הנעת הרכב זהה אצלך, יהיה לך קל יותר לפרק את הצילינדר של הדלת.

אחרי שיש לך מפתח מתאים והאוטו נוסע, תתחיל לטפל בהתאמת שלט חדש לאזעקה.

בהצלחה!

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

לפני כל זה תצטרך לנטרל את האזעקה כדי שיהיה אפשר לעבוד על האוטו.

זה (המעט) מזל שלי, המינוס של המצבר מנותק, בדיוק עבדתי על הרכב. משמע- אזעקה מנותקת.

אם המפתח של הדלתות ושל הנעת הרכב זהה אצלך, יהיה לך קל יותר לפרק את הצילינדר של הדלת.

המפתחות היו מקוריים לגמרי(יש מצב שהיה בהן אימובילייזר מקורי? קספר, אתה בטח יודע), מפתח אחד פתח את הבגאז', הדלתות והסוויץ'.

אם אני מזמין מנעולן שיתאים לי מפתח (כאמור, אין בעיה של אזעקה כרגע), אפשר להניע במקום?

ולגבי המפתח שפותח וסוגר את האזעקה(?)- המקרה נראה לי פה די אבוד. אני מקווה שאני טועה.

אביחי

פורסם

ב-ZX שנת 94' אין אימובילייזר בתוך המפתח- מדובר במפתח בלבד.

אם המפתח שמניע את האוטו הוא המפתח של כל הדלתות יהיה לך הכי קל לפרק את הצילינדר של הדלת האחורית (של תא המטען). אפשר לעשות את זה לבד.

נשאר לך רק למצוא מנעולן מקצועי להתאמת מפתח- יש סיכוי שעוד היום תניע את ה-ZX שלך.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

המקרה שלי היה לפני כ 6 שנים שעשיתי שבת בבסיס.

חיפשתי בדפי זהב, התקשרתי למספר מנעולנים/פורצים ורובם היו מסוגלים לבצע את ההתאמה רק שהמחירים משתנים.

בסוף סגרתי עם מישהו על 200 שקלים (נראה לי שזה היה הסכום, יש גבול לזיכרון), הוא הגיע למקום וביצע את ההתאמה.

אין צורך לפרק את הצילינדר. ההתאמה מתבצעת על ידי מציאת מפתח דומה, ואז על ידי לחיצה וסיבוב נשארים שקעים על המפתח שאותם משייפים ומתאימים לצורת המנעול.

אסף

• תוכן חדש...