Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עבדכם הנאמן איבד לפני כמה ימים את המפתחות של הרכב, פלוס השלט של האעזקה, מפתח שסוגר את האעזקה.

בקיצור- כל הצרור, ואין לי מפתחות ספייר. (גאון, גאון, אני יודע).

אאוץ...

אאוץ.JPG

יאאלה, איך בא לי ג'חנון עכשיו...

פורסם

עברתי מקרה דומה עם האוטו של חברה שלי לפני שנתיים.

שים לב לדרך הפתרון, בלי לזוז מטר מהבית ובטח שבלי לגרור את האוטו למוסך או לפרק סוויץ'.

הרמתי טלפון אחד למתקין אזעקה - בא וניתק פיוז שהשתיק את האזעקה תוך רגע.

טלפון הבא - מנעולן מומחה (טכטנבאום אם אני זוכר נכון מחיפה), שהגיע עם ערכת "מפתחות גנבים" ופתח את האוטו.

חיפוש טוב טוב באוטו - אולי ימצא המפתח או מפתח ספייר שפעם נפל שם . במקרה שלנו - כלום.

המנעולן פירק מנעול של דלת אחת והשאיר אותה נעולה, ללא אפשרות לפתיחה מבחוץ. כל שאר האוטו נעול גם הוא.

תוך כמה ימים, חזר אלינו המנעולן עם 2 מפתחות מקוריים של פיז'ו (האוטו 206 שנת 2001) עם האימובילייזר מקודד עליהם והם מתאימים לכל המנעולים/סוויץ' באוטו. התקין חזרה את המנעול המפורק, לקח משהו כמו 1000 ש"ח ושלום על ישראל.

מאחר ובמקרה שלך אין אימובילייזר במפתח אני מניח שיהיה יותר זול.

כמובן שאחר כך נמצא המפתח האבוד :)

בהצלחה

גלעד

פורסם

אגב- התקשרתי ל-2 מקומות בנתיים, המחירים הם 500-700 שקל. ללא טיפול מע' האזעקה.

מחיר סביר? (אני בעיקר מתייחס אלה שעברו את הסרט שלי).

תודה.

אביחי

פורסם

התכוונתי שמה דעתכם על 500\700 שקל רק לפריצה+שיכפול.

בכל אופן, היום קיבלתי את המפתחות של האוטו, לקח לו רק שעה; פירוק מנעול+לקיחתו למעבדה וייצור מפתח+הרכבה.

יצא זריז ואני די מרוצה.

לגבי השלט הוא מטפל בזה.

רוב תודות למי שייעץ לי, ולמי שעדיין אין מפתח רזרבי- רוצו לשכפל!

אביחי

• תוכן חדש...