Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7087 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש ברשותי סט של מורל פולס אני מרוצה מהטויטרים רק מה חסר לי המיד וחשבתי לשדרג רק את המידים.- אז מוסיפים מידים כגון CDM54/88 או מחליפים טוויטר לאחד שהוא מסוגל לתת דברים כאלו כמו מורל סופרימו או אטון אדוונצ'ר או 2" של קליף דיזיין.

שמעתי את הסט של פוקאל כמה וכמה פעמים והוא נשמע נהדר רק הטויטרים שלו צורחים.

עם אני מחבר את המיד של הפוקאל לקרוס של המורל פולס הם ישמעו טוב?

הקרוס יחתוך אותו כמו שצריך?

המידים ישמעו אותו דבר כאילו הם מחוברים לקרוס של פוקאל או שיהיה הבדל?

תודה שחרון

http://www.morelhifi.com/products/mob_components_tweeters_cdm54.html

זה

+

http://www.morelhifi.com/products/mob_alignment_cross_mx33.html

יעשה את הטריק בקלות ואת רק מוסיף את הוופר המקורי של הפולס+טוייטר.

להחליף מידים בלי בניות וכאלו לא יתן לך שום הגברה אמיתי למיד ,שלא נדבר על פוקאל V2 שהוא ממש לא כזה וופר להיט בראש!

פורסם

מהי תשובה סופית,ניתן או לא?באיזו נקודה קרוס של פוקל מבצע חיתוך למיד למעלה?(3600HZ?3800HZ?) אני מנסה להוריד דף נתונים מאתר אבל לא מצליח לפתוח,תעזרו. תודה

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

זה וזה וזה

חבר, אני לא מבין דבר כזה בכלל, אתה רוצה להוסיף מידרנג' לסט של 2WAY????? נו באמת... ועוד לפולס. ב3WAY אתה צריך מידבאס חזק! למה בעצם שואפים ל3WAY? כי ככל שיש לך יותר רמקולים שכל אחד עושה עבודה שלו, חתוך בתדרים שהוא יכול להוציא ככה תקבל סאונד איכותי יותר, ולכן, בסט של 3WAY המידבאס בנויים כך שנותן רק באסים וקצת יותר עד 400-600 הרץ בערך. הפולס בנוי כך שיוכל לתת גם יותר מ600, מגיע עד 10000... אז, הצעה בהוספת מידרנג' למערכת קיימת זה לא הפתרון. וחוץ מזה צריך לכוון אותו כמו שצריך, הכוונה לצור במה במרכז או בצד של הרכב לפי הרצון.... לחתוך, איך לחתוך, במה לחתוך, צריך המון ידע בדברים האלה, לא סתם, חיברת וזהו.....

civic98 מה רצית לראות בנתונים???

ועכשיו נחזור לשאלתך shahar1: חיבור מידים של פוקאלV2 לקרוס של מורל פולס עצות!

ניתן לחבר בלי כל בעייה לקרוס של פולס! אני בכלל לא מבין מה הבעיה לחבר את המידבאס לקרוס?????????? אם היית שואל לגביי טוויטר אז כן, כי אם הטויטר "נושם" טוב מ4000 ומעלה אז חייבים לחתוך לא פחות מזה: ב4 KHz, למרות הפולס שהוא 3.2..... אם תחבר טוויטר שמיועד ל4000 לקרוס שחותך נמוך יותר, תשרוף אותו. אבל מידבאס בכלל אין בעיה, הוא נותן מלמטה למעלה, יגיע לחיתוך של קרוס וזהו..... מה זה ההתלבטות הקשה הזו!? תחבר אותו לקרוס של פולס! תשובה סופית!

פורסם

אם אתה רוצה במה יותר טובה אתה צריך להרחיק את המיד שלך , וזה אומר לבנות קיק פאנל ולכוון את הטוויטרים למרכז החלון הקדמי כך שאתה תשמע את ההחזרים , ואם אין לך טיים אליינמנט לכוון את ההבדל במרחק עם הבאלאנס

יש עוד אפשרויות של כיוונון (יש מקצוענים שיודעים איך בדיוק ) אבל זו שיטה הכי פשוטה

ולקורווין להוסיף מיד באמצע זה רק אם הוא הולך על DTS או 5.1 , אחרת זה לא שווה כלום ויכול גם לפעמים להרוס את הבמה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

• תוכן חדש...