Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי נגן MP3 פשוט (חיבור אוזניות בלבד) והייתי מעוניין ליצור חיבור חיצוני למערכת שמע כדי שאוכל לחבר אותו.

האם הדבר אפשרי?

כמו כן, אני מתכנן להוסיף מגבר - האם ניתן יהיה לחבר את שניהם או שאפשר רק אחד מהם?

תודה.

פורסם

תוכל לעשות זאת רק עלי ידי חיבור ל aux in במידה ויש לך כזה ברדיו דיסק (כניסת בננה כמו של אוזניות)

ולחבר ישירות למגבר נגן זאת לא דרך וזה יעבוד אבל לא בצורה טובה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

אז כמה חיבורי בננה אמורים להיות לי? 1 או 2? הרי סאונד סטריאופוני מצריך 2 כניסות (במידה וזה עובד כמו בטלוויזיה).

ואני לא מתכוון לחבר אותו למגבר, התכוונתי שהמגבר יהיה מחובר ובמקביל יהיה החיבור הנוסף הזה.

האם זה אפשרי?

תודה

פורסם

אם יש לך כניסת aux מיוחדת במכשיר או דרך כניסת בננה כמו של אוזניות בחזית הרדיו דיסק אז זה אפשרי

אם לא אתה לא תוכל לחבר את זה על ה aux של הרדיו דיסק שמיועד למגבר

אני פעם חיברתי למגבר ישירות לכניסה שם נגן כאשר לנגן מתחברת בננה ובצד השני יש לי rca אדום ואחד לבן

אבל זה יצר בילבול ושמעתי את הנגן עם הרדיו ורק שהעברתי ברדיו דיסק למצב cd ולא הפעלתי כמובן דיסק שמעתי רק את הנגן אבל באיכות גרועה

בקיצור אם אין לך אופציה לחיבור תקנה משדר או חפש דרך חלופית

בהצלחה

evo 8

אךךךךךך תענוג של מפלצת

פורסם

מי שמעוניין במתאם שיהפוך את את הכפתור TAPE/MD לפעיל כנסו ללינק המצורף.

http://www.sylfex.com/products/AuxMod/

הדבר הזהנקרא AUXMOD וקיים כבר כמה זמן בחו"ל ומבדיקה בפורומים של מאזדה בארה"ב וקנדה הוא עובד מצויין בכל הדגמים שך מאזדה עם רדיו מובנה ( נבדק על 2,3,5,6,MVP ועוד ).

הרעיון של הפלטה הזאת פשוט מאד. ברדיו דיסק מובנה יש חריץ רחב עם פלאג ( אפשר לראות בתמונה ).

http://homepage.mac.com/ectomort/ectoinstall1.jpg

תפקידו של הפלאג הזה הוא לחבר טייפ מקורי או מיני דיסק מקורי של מאזדה. במקום טייפ/מיני דיסק מקורי מחברים את הפלטה הזאת שקונים ובפלטה ישנו כניסת שמע על ידי כבל בננה להולך ל נגן MP3 שלכם ( לא משנה איזה חברה ). מדליקים נגן וכדי לשמוע נגן לוחצים ברדיו דיסק על לחצן TAPE/MD וככה שומעים מוזיקה מנגן ואם רוצים לשמוע דיסק רגיל לוחצים על כפתור CD ברדיו דיסק.

הדבר הזה גם לא יקר ועולה בארה"ב 60 דולר ויש אפשרות להזמין לישראל ( כמובן צריך להוסיף מיסים ומישלוח ) אבל אחרי מיסים והכל מחירו עדיין אטרקטיבי מאד.

ישנו באתר דגם נוסף, מתקדם יותר שנותן יותר אפשרויות אבל אותו עדיין אי אפשר לקנות ורק אפשר להירשם לרשימת המתנה עבורו.

לעוד הסברים ותמונות כנסו לאתר או תעשו חיפוש לשם AUXMOD.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

האם ה AUXMOD נתמך בארץ על ידי מתקין מורשה של מאזדה?

האם קיים פתרון "רשמי" אחר של מאזדה לחיבור נגן MP3?

• תוכן חדש...