Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על Helix A4 Competition

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש מגבר שיפעיל סט FOCAL K2P UP

עם דאבל וופר על המגבר הנ"ל

מבקש חוות דעת מקצועית בבקשה

כרגע הסט מתנגן על גיי בי אל העממי ואת התוצאות אתם כבר בטח מתארים.:cry:

מפרט טכני:

Cont. power rating RMS/Max. power at 4 Ohms RMS/12 V: 4 x 60/85 Watt

Cont. power rating RMS/Max. power at 4 Ohms RMS/13,8 V: 4 x 85/160 Watt

Cont. power rating RMS/Max. power at 2 Ohms RMS/13,8 V: 4 x 153/300 Watt

Cont. power rating RMS/Max. power at 4 Ohms RMS/13,8 V bridged: 2 x 270/450 Watt

Cont. power rating RMS/Max. power at 2 Ohms RMS/13,8 V bridged: 2 x 395/650 Watt

Total harmonic distortion:

Signal to noise ratio: > 100 dB

Damping factor: > 450

Frequeny range: 20 Hz -20 kHz

TIM distortion:

Input sensitivity: 500 mV - 8 V

Fuse: 3 x 25 A

Input impedance: 10 kOhm

Bassboost adjustable channel C und D: 0 - 9 dB

Dimensions (HxWxD) mm: 35 x 240 x 432

Weight net: 4,7 kg

Driver with class A technology

Outputstage with 24 MosFet transistors

RMI (realmixed input) for forming an optimised mono-summation signal from the left and right channels

NFI (noisefree input) for distortion-free listening

Intelligent active crossover

Bass Boost Control 0-9 dB, adjustable center frequencies 30-120 Hz

Mono/Bridged/ Stereo switch

8.0 volt input for connection to any signal source

ADC - Anti Distortion Choke to eliminate distortions

Intelligent temperature and power controlled switching power supply

Separate speaker protection circuit with current limitation for speaker short-circuiting, cable contact with car chassis, low impedance and wrong connection

CPS - Color Protection System

SMD - Surface Mounting Devices for constant assembling quality

Double-sided, extra strong (2x 110u) and copper plated pc-board for best power and signal transmission and protection against vibrations

24-karat gold-plated solid connectors suitable for 25 m²/ gauge 4 cables

Temperature-optimised heatsink for highest efficiency

1% accurate components for perfect audiophile sound quality and maximum power

Smoked-grey plexi cover with both side printing

פורסם

לא הבנתי כל כך.. אתה רוצה 2 מידים של K2P בכל דלת נכון?

לגביי המגבר לדעתי המגבר הנ"ל יתאים במקרה ואתה מחפש SQ נטו (!) כי הוא לא יצליח להזיז את הסט הנ"ל בצורה המירבית שלו.

מגבר שאני אישית הייתי מיעץ בתקציב של ה- A4 הוא ZAPCO REF 1000.4 מגבר שיתאים לך למטרות ה- SQL :twisted:

הוא איכותי במיוחד אבל ממש לא חלש! 150W RMS כפול 4 ב- 4 אוהם.. ו- 250W RMS כפול 4 ב- 2 אוהם..

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם

אצלי הK2P מוגבר על ידי מגבר זטק צירקיט 240.2 שנותן לו125 RMS

הסט מרוצה

וגם אני

רק שתדע, הסט הזה אוהב עוצמה וללא עוצמה הוא נשמע כמו איזה פיסת נייר ואפילו כמו איזה (שומו שמיים) מורל חסר אופי :shock:

לא בצחוק, אבנר

פורסם
תודה רבה ירדתי ממנו

מישהו יודע מי מוכר בארץ ZAPCO?

"אקא מערכות" פתח תקווה הם היבואן

ממליץ לך לגשת אלייהם יש שם בחור חביב ביותר העונה בשם "צחי" בחור זהב

לקבל מחירים טובים מאוד אתה תוכל גם ב"סאונדר" רחובות הם רק התחילו לקבל מגברים של זאפקו מהיבואן ממש לא מזמן [=

וכמובן בדרום יש את "בומבבאס" אבל תזהר שלא ישחוט אותך במחיר! 4500 אולי טיפה יותר על מגבר כזה! על תשקח שאתה צריך לקבל/לקנות כבלי באלנס המגיעים עם המגבר הנ"ל..

בהצלחה..

מנואל.

פורסם

זאפקו קיבלו את השם שלהם מזד אודיו שהיה המתכנן של המגברים שלהם , למה לקחת מהם את הרפרנס ב4500 ש"ח אם אתה יכול לקבל שני ערוצים של זד אודיו 200 וואט כול ערוץ בכ3000 ש"ח ?

אם כבר לשים הרבה כסף על מגבר אז לעשות את זה טוב

לשם גילוי הוגן זו עיצה של OOGEE ואני מסכים עימו בכך

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
זאפקו קיבלו את השם שלהם מזד אודיו שהיה המתכנן של המגברים שלהם , למה לקחת מהם את הרפרנס ב4500 ש"ח אם אתה יכול לקבל שני ערוצים של זד אודיו 200 וואט כול ערוץ בכ3000 ש"ח ?

בברכה יהודה

אתה מעדיף מגבר 2 ערוצים 200W RMS כל ערוץ ב- 3000 ש"ח

במקום מגבר 4 ערוצים 150W RMS כל ערוץ ב- 4500 ש"ח?

פורסם

בברכה יהודה

ZED AUDIO היו יצרנים של כלכך הרבה חברות כמו היפוניקס,זאפקו,נאקאמיצ'י (האמת שהדגמים האחרונים שלהם ה2004 לדוגמא הוא תוצר של ZED).

זה לא בהכרך אומר שבגלל שזה ZED AUDIO זה חייב להיות איכותי.

מה שכן אפשר לאמר שגם אם בעבר ZED ייצרו לזאפקו מגברים, עדיין הם השכילו ולמדו לייצר מגברים טובים ומעולים משל עצמם.

גם לARC-AUDIO ו ETON יש יצרן זהה שמייצר גם מגברים זהים, עדיין על מבחן התוצאה הARC AUDIO היו מוצלחים יותר.

אל תתן לזה להיות גורם מכריע בהחלטה, המגברים החדשים של זאפקו מעולים, במיוחד סדרת הC2K שלהם.

היבואן הוא אכן "אקא מערכות" בנוגע למבחר ולמחיר? זה כבר סרט אחר.

ניר,

under construction..

פורסם
ZED AUDIO

אל תתן לזה להיות גורם מכריע בהחלטה, המגברים החדשים של זאפקו מעולים, במיוחד סדרת הC2K שלהם.?!!!!!!! הוא מדבר על הרפרנס !!! אתה יודע כמה עולה הסידרה הזו ?!!!!! זה מתחיל להיות לא שפוי ממתי קונים מגבר לרכב במעל 2000 דולר בלי מיסים ומשלוח ?!!! .

היבואן הוא אכן "אקא מערכות" בנוגע למבחר ולמחיר? זה כבר סרט אחר.

ניר,

תראו או שאני משוגע או שמישהו משגע . נהגתי במונית מרצדס וגם שם יש רעשים (קטנים בהרבה מיפנית אבל עדיין לא שקט מוחלט ) . בביית אני יכול להבין לקנות מגברי מנורות ב10Kדולר אבל בסביבה רועשת של רכב ? מי ישמע את זה ?

לא יודע מה איכם אני לא אקנה זאפקו (למרות שהייתי רוצה) במחירים האלו כי לדעתי אין מה להצדיק את זה , אני יכול לקנות ר"ד , קומפוננט/סאב אבל על מגברים?

ומנואל אתה צודק לא שמתי לב לעובדה שמדובר בארבעה ערוצים . הבאתי את הזד אודיו כי הוא זה שתכנן לכולם את המגברים ולכן אני מניח שכשהוא מתכנן עם שמו שלו על המוצר , בסופו של דבר זה יהפך לשם יותר מזאפקו ויכול להיות שתבכו למה לא קניתם כשיכולתם

ולענין אני חושב שסאונדסטרים טרנטולה עם 110 וואט ארבע ערוצים לא יהיה פחות טוב מהרפרנס/אודיסון/גנסיס/DLS YOU NAME IT בתוך הרכב רק שהוא יעלה לבחור 2500 ש"ח ולא 4500 .

ב2000 ש"ח האלו אני אוסיף ואקנה את השלושה חלקים של מורל /סאב אימג' דיינמיקס . בשני המקרים אקבל יחס תשואה לסאונד יותר טובה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

יהודה , הREFERANCE היא הסדרה הנמוכה של ZAPCO (למעט הIFORCE) והמגברים שלהם מהסדרה הזו ממש לא מתקרבים למחיר של 2000 דולר, גם לא בפקטיסטן:).

אתה יכול לראות את זה כאן.

http://www.zapco.com/

הסדרה הגבוהה שהיא הקומפוטישן AKA המגברי C2K שלהם הם יקרים יותר וגם לא ממש מגיעים לסכומים הנ"ל.

הנה קישור לחנות(יקרה!) שמוכרת את המגברים הנ"ל ואתה יכול לראות לבד את המחירים:

http://www.infinitecaraudio.com/cgi-bin/icastore.cgi?user_action=list&category=Zapco%3BAmplifiers%20Multi

under construction..

• תוכן חדש...