Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני מעונין להשקיע במערכת לאוטו שלי שישמעו חזק וטוב, יש לי טויוטה קורולה 99.

כשאני אומר מערכת אני מתכוון ל:

ראשית אני מעוניין ברדיו דיסק פיוניר טוב עם כל האנימציות והשטויות האלה (מכוניות נוסעות, דולפינים, הדברים האלה שקופצים לפי הקצב.. בקיצור ויזואליות יפה.. אני מת על זה) וכמובן שהרדיו דיסק יהיה טוב ואפשרויות טובות..

ואני צריך גם רמקולים חזקים וטובים, סאב ומגבר.

התקציב שיש לי הוא 2500 בערך... מקסימום מקסימום 3000.. אבל עדיף 2500..

עכשיו אני צריך שתעזרו לי להרכיב מערכת.. מה לקנות, מאיפה לקנות.. כי אני ממש ממש לא מבין בזה..

שוב מה שחשוב לי זה שהרדיו דיסק יהיה כפי שביקשתי.. ושישמעו חזק וטוב מהרמקולים... בשביל זה צריך סאב ומגבר.. אם התקציב לא יספיק אז אפשר לוותר על הסאב... אבל מעדיף שלא.

תודה מראש... מצפה לתשובה כמה שיותר מהר...

פורסם

ברוך הבא לפורום.

הרדיו דיסק היפה הזה לבדו עולה 2,000 שקלים, וזה מחיר ממוצע מבוקש למכשיר משומש.

בתקציב שלך הייתי מחפש כזה חדש וממשיך לחסוך לכל שאר רכיבי המערכת.

בשביל התחלה וסדר גודל של מחירים הייתי ממליץ לך לשוטט קצת בזאפ, www.zap.co.il

אתר טוב להשוואת מחירים וקצת מכניס לפרופורציות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה איתמר. ושוטטי בזאפ עוד לפני ששאלתי את השאלה..

אבל אני לא מבין בזה כל כך ולכן שאלתי. לא יודע מה נחשב טוב וכמה חזק שומעים וכו'..

פורסם
ברוך הבא לפורום.

הרדיו דיסק היפה הזה לבדו עולה 2,000 שקלים, וזה מחיר ממוצע מבוקש למכשיר משומש.

בתקציב שלך הייתי מחפש כזה חדש וממשיך לחסוך לכל שאר רכיבי המערכת.

בשביל התחלה וסדר גודל של מחירים הייתי ממליץ לך לשוטט קצת בזאפ, www.zap.co.il

אתר טוב להשוואת מחירים וקצת מכניס לפרופורציות.

איתמר.

באמת? מוזר, אני כשרציתי לקנות לעצמי רדיו דיסק פיוניר מצאתי מכשיר מאוד נחמד לצערי אני לא זוכר את הדגם אבל סדרה 6

ב800 שקל. (בסוף לא קניתי)

אולי לא הבנתי נכון. אבל הבחור ביקש רדיו דיסק של פיוניר עם כל הדולפינים וכל הבלגנים שם, מה הקשר 2000 שקל?

ועוד אתה אומר שזה מחיר ממוצע למכשיר משומש??

פורסם

הבחור רצה מכשיר עם סרטונים, מכוניות, דולפינים - לפי מה שאני מכיר זה קיים במכשירי סדרה 8 ו 9 של פיוניר.

לפני חצי שנה מכרתי את ה 9650 שהיה לי ב 1,800 ש"ח והייתי מאוד זול.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אתה רוצה להשקיע כמו שכתבת, אך בתקציב שלך אין הרבה אופציות יותר מידי טובות.

לדעתי כדאי שתתחיל מרדיו דיסק,וקומפוננט ואחר כך מגבר וסאב.

רדיו דיסק-http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=378196

1070 ש"ח

קומפוננט (רמקולים) http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=150456

1100 ש"ח

+התקנה טובה וזה לא פחות חשוב משהו כמו 200-400 ש"ח

תחסוך עוד כסף תקנה מגבר ואחר כך סאב.

או שתלך על רכיבים יד שניה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

רדיו דיסק יש לך פיוניר 5850 ב1000 וקצת שקל

או שיש לך סוני 7810/15 שהוא גם נשמע טוב מאוד וגם יש לו את כל האנימציות.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

יש לך את ה 6850MP מבית היבואן הרשמי עוזי רדיו עם אחריות לעד 3 שנים , יציאות 4V בפרה אמפליפייר, וכל הקופצנים בפחות מ 1500שח.

יהיה לטעמך, וגם חזק .

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

רדיו דיסק MP3 עם אנימציות מתחיל מ 1050 :

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-MP3&DB57593=68961&orderby=price

קומפוננטים קידמיים במידה והולכים על המורל פולס, באזור ה 550 +-, תלוי במידה שיש לך מקדימה:

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Speakers&DB25457=58867&DB25692=58877

מגבר פשוט (סיני), באזור ה 600+- שוב תלוי על מה הולכים:

http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=T-Amplifier&orderby=price&DB27579=141836&DB67049=67052

והגענו פה ל:

1050 רדיודיסק

600 קומפוננט

600 מגבר

2350 - לא כולל התקנה..

סאב נניח 500 ש"ח כולל תיבה (משהו בסיגנון של ה C12 או ה P1)

יוצא לך 2850 בלי התקנה.

התקנה לא יודע כמה יעלה לך אבל אני מעריך שבאזור ה 200-400 (אני לא יודע מה העלויות - לכן הערכה מופרזת.)

ופה יוצא לך יותר מ 3 שלא לדבר על 2.5

במידה ואתה תתגמש טיפה על הרדיודיסק עם האנימציות או שתלך על ציוד יד שניה תוכל להביא מערכת קצת יותר איכותית ואולי אפילו לא לעזור את ה 2500.

שיהיה בהצלחה!

פורסם

וואו תודה רבה לכם על התגובות.. עזרתם לי נורא..

עכשיו יש לי שאלה.. אני אתמקד עכשיו על הרדיו דיסק

עיינתי בדגמים שנתתם לי ויש לי כמה שאלות

DEHP6850MP - מאיפה אפשר לקנות אותו? דני כתבת שאפשר לקנות אותו באתר של היבואן.. בזאפ חיפשתי ומצאתי רק ב1700 ש"ח.. איפה אפשר למצוא ביותר זול? חוץ מזה הרדיו דיסק הזה מתאים לי..

עכשיו יש את ה DEH5800MP ואת הDEH5850MP

מה ההבדלים ביניהם? ה5800 ממש נראה לי טוב ואני מתלבט אם לקנות אותו או לא.. קראתי חוות דעת עליו והם כותבים שהרדיו לא ממש טוב וגם לא מקבלים נרתיק..

תמליצו לי מה לעשות ביינתים בקשר לזה..

אה ועוד משהו.. אני מעדיף לראות את הרדיו דיסקים לפני שאני קונה אותם דרך האינטרנט.. כאילו לראות אותם פועלים פיזי כן.. אז אם מישהו מכיר חנויות שמוכרות את הדגמים האלה שיגיד לי גם... עדיף באזור ירושלים והמרכז

תודה רבה לכם.

פורסם

ללכת להתרשם פיזית מהמכשירים זה רעיון ממש טוב.

תראה איך הם עובדים, מכאנית. מה שיותר חשוב, תסתכל ותגע בכל הכפתורים, תראה שאתה מסתדר ואוהב את הממשק. דברים יומיומיים כמו מעבר שיר קדימה אחורה, קפיצה בין תיקיות, תראה שכיוונוני הצליל הבסיסיים כמו באס טרבל וכו' נגישים, כפתור ווליום נוח.

להתרשם מהדגמים הפופולריים אני מאמין שאתה יכול כמעט בכל חנות אודיו לרכב. תעשה חיפוש בפורום בטח תמצא איזו חנות רצינית באזור שלך.

יואב

יואב :arrow:

• תוכן חדש...