Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי פולקוואגן פולו 97 5 דלתות לאחרנה נתקלתי בתופעה של מים בתוך הסלון.

איפה צריך לבדוק, או מה צריך לעשות בנדון?

פורסם

אתה בטוח שמדובר במי גשם ?

כנס עם הרכב למתקן שטיפת מכוניות, או שב ברכב כשמישהו עם צינור מיים מרטיב אותו ובדוק האם אתה רואה מהיכן חודרים מיים.

האם החלונות סגורים היטב (בעבר בפולו היתה בעיה של חלונות נופלים שאולי תוקנה בצורה שאינה אוטמת את החלון).

ייתכן גם שהמיים הם מיים מרדיאטור החימום הפנימי שדולף. חפש על כך במנוע החיפוש של הפורום (בהנחה שמדובר בנוזל קרור מתחת לרגלי הנוסע הקדמי והנהג.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

מכיר את הבעיה מקרוב (פולו 96).

1. דבר ראשון כדי להיות מדוייק- בדוק שאכן לא חסר נוזל קירור וזה רק כדי לשלול שמדובר ברדיאטור חימום פנימי. אחרי שתגלה שזה לא זה אפשר להמשיך:
  2. פרק את הפלסטיק שמכסה את התעלה שנמצאת מתחת לבסיס הוישרים. הפירוק מתחיל מהוצאת הגומיה הארוכה ואז פירוק החלק השמאלי. את החלק הימני אתה לא תוכל לפרק ללא פירוק הוישר אבל אין צורך. בצד שמאל פרק גם פילטר אבק ואבקנים. בשני צידי התעלה (ממש בצדדים למטה) יש חורי ניקוז. אני מנחש שאתה לא תראה אותם כי הכל סתום בעלים ואבק. נקה את הכל בעזרת שואב אבק עד שתראה את הפתחים. אל תזניח את הנושא כיוון שמחשב הרכב יושב בתעלה הזו ואם היא מוצפת יש סכנה למחשב.
  3. אם הרטיבות היא ברגליים של המושב האחורי כנראה שהבעיה היא בגומיה של אותה הדלת (מחלה כאובה). כשיורד גשם חזק היכנס לתוך הרכב עם פנס והמתן בסבלנות. אם תראה מים מתחילים לנזול מהחלק התחתון של אחת הדלתות אז הבעיה בגומיה (200 ש"ח לגומיה מקורית). בכל מקרה אתה יכול להיעזר בצינור מים, להשפריץ מעל כל דלת בתורה, להיכנס מדלת אחרת ולראות אם נוזלים מים פנימה (או להיעזר באדם נוסף).

• תוכן חדש...