Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אגב קלאץ' 180 מ"מ למנוע ה1400 של פיג'ו וסיטרואן מקורי של וולאו עולה רק 300 ש"ח קיט קומפלט שכולל גם מיסב לחץ!!

לך על זה טייגר!!

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם

בגרמניות הרוורס מאד בעייתי. לפעמים לא משנה גם אם תחזיק קלאץ' לחוץ שעה בעמידה מוחלטת, הרוורס לא יכנס עד שלא תשלב לראשון, תשחרר קלאץ' עד לנקודת מגע, תזוז אפילו מילימטר ואז תשלב לרוורס.

avivz כל מילה ברזל! זה בדיוק מה שאני עושה כדי לשנע הילוך לרוורס ממש אחד לאחד.:king:

ודרך אגב תודה לכל המגיבים, ואם באמת כל הקיט כולל המיסב עולה רק 299.99 אז על פניו נראה כי שווה להחליף את הקלאצ' לא משנה באיזה מצב הוא נמצא.

פורסם

אתם לא צריכים לשלב לראשון ולשחרר קצת מצמד, אם תעשו את זה בניוטרל זה יעשה בדיוק את אותו אפקט: הזזה של שן בגג"ש של הרוורס, מול השן בגג"ש התואם לו. כששתי שיניים באות אחת מול השנייה, הן לא רוצות להשתלב. בכל מקרה, אני דיברתי על מקרה אחר של חריקה, ובזה חובה לטפל כי זו תקלה, זה לא מאפיין נורמלי של מבנה הגיר. גם במקרה של חריקה אפשר לעקוף את הבעייה על ידי שילוב קודם לאחד ההילוכים הקדמיים, אבל כאן כבר מדובר בעקיפה מזיקה של בעייה אמיתית שדורשת טיפול.

פורסם

ישנו מקום ברחוב

"בן אביגדור" בת"א לייד רחוב יצחק שדה- המסגר

המקום מעל בודי פארטס חלקים.

תפרס את המיסב תגיע אליו הוא ייתן לך מיסב חדש בכמה גרושים...

פורסם
אתם לא צריכים לשלב לראשון ולשחרר קצת מצמד' date=' אם תעשו את זה בניוטרל זה יעשה בדיוק את אותו אפקט: הזזה של שן בגג"ש של הרוורס, מול השן בגג"ש התואם לו. כששתי שיניים באות אחת מול השנייה, הן לא רוצות להשתלב. בכל מקרה, אני דיברתי על מקרה אחר של חריקה, ובזה חובה לטפל כי זו תקלה, זה לא מאפיין נורמלי של מבנה הגיר. גם במקרה של חריקה אפשר לעקוף את הבעייה על ידי שילוב קודם לאחד ההילוכים הקדמיים, אבל כאן כבר מדובר בעקיפה מזיקה של בעייה אמיתית שדורשת טיפול.[/quote']

חנן לגבי החריקה אין ויכוח. לפעמים בגירים האלו (שלי לפחות) צריך לחכות קצת לאחר הלחיצה על הקלאץ' לפני שמכניסים לרוורס, אחרת יש חריקה. הסיבה כמובן שהסיבה היא שהקונטרה גיר עדיין מסתובב מכוח התנופה שלו. אני משלב לראשון ואז אין צורך לחכות. הראשון מסנכרן לי את הרוורס.

לגבי הקושי בהכנסה אני יכול להגיד לך עובדתית שקרה לי כבר יותר מפעם שבמצב מסויים בו הרכב נמצא אי אפשר לשלב לרוורס (או שמאד קשה). כשהידית בניוטרל אפשר ללחוץ ולשחרר את הקלאץ' כמה שרוצים והרוורס לא יכנס. חייבים להזיז את הרכב טיפה קדימה ואז זה נכנס חלק לגמרי. אף פעם לא התעמקתי במחשבה למה בדיוק זה קורה (אולי זה הזמן לעשות כן), אני מניח שזה קשור במבנה הגיר ואלי בעובדה שמיקום הרוורס בגרמניות שונה.

פורסם

כל גיר יחרוק אם תנסה לשלב את הרוורס בצורה מהירה לאחר שהגיר היה בניוטרל עם דוושת מצמד משוחררת. השילוב שם לא מסונכרן. אפשר לחכות כמה שניות ואז לשלב, ואפשר לתכמן ולשלב קודם להילוך קדמי. זה לא קשור למוצא.

לגבי שחרור המצמד בניוטרל, כששן באה מול שן, עוד לא נתקלתי ברכב שזה לא עבד בו, כולל איביזה 2002 . אם אתה אומר אחרת, מי אני שאתווכח? אבל אני לא מוצא בזה הגיון.

• תוכן חדש...