Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי שתי שאלות:

1.למה משמש אצלי ברכב צינור מהמגבר בלם אל סעפת היניקה?

2.יש לי תחת הפילטר אויר מעין ברז שמסתעף לשני כיוונים, אחד מקבל אדי שמן(מהפתח מילוי)

ואחד צינור ווקום ששואב אויר.השאלה שלי היא: האם תקין שיש שמן ומיים על הפתח ווקום

הזה? לפני חודש ניקיתי אותו לגמרי אבל עכשיו התערובת חזרה.

פורסם

לשאלותיך:

1. מגבר הבלם מגביר באמצעות שימוש בוואקום. הוואקום יונק את הממברנה שבמגבר ומפעיל בדרך הזו כח בלימה חזק. את הוואקום מייצרת מערכת היניקה של המנוע.

2. הסימנים הללו מראים שהמנוע מתעייף.

פורסם

1.האם זו הפעולה בכל רכב?

2.זה לא שיש מיים בשמן. הרכב סוחב יפה ונוסע כמו גדול.

יש לך אולי הסבר יותר מעמיק?

פורסם

1. כן, ככה זה פועל בכל רכב עם מנוע בנזין.

במנוע דיזל אין וואקום בחלל לפני המצערת, ולכן בדיזלים יש משאבת וואקום מיוחדת להפעלת מגבר בלמים.

2. זה לא אומר שהמנוע גמור, זה אומר שהוא ראה ימים טובים יותר ובלוי במידה מסויימת, ולכן נפלטים אדי שמן דרך הנשם ( אם הבנתי נכון את התאור שלך).

פורסם

1. תודה.

2. בדיוק-יש אדי שמן אבל יש גם מיים,יכול להיות בגלל הפרשי טמפ'? (הגיוני שעקב קור נוצרים אדי מיים בצינור הנשם?)

התערובת החומה הזו יושבת על הפתח יניקת אויר (ווקום),וזה בריא?

פורסם

שאלה בנושא,

אצלי יש מנוע בנזין, ומשאבת וואקום נפרדת, בנוסף ל2 מיליון יציאות ואקום בבית המצערת.

האם יש דבר כזה "ואקום חזק מידי" לבוסטר?

כלומר, אם אני אחבר את הבלמים למשאבת הואקום, (אם אפשרי בכלל), האם יהיה שינוי בהרגשת הדוושה? (סתם שאלת תם), בהנחה שהואקום מהמשאבה חזק יותר, המשאבה דיי גדולה.

פורסם
שאלה בנושא,

אצלי יש מנוע בנזין, ומשאבת וואקום נפרדת, בנוסף ל2 מיליון יציאות ואקום בבית המצערת.

האם יש דבר כזה "ואקום חזק מידי" לבוסטר?

כלומר, אם אני אחבר את הבלמים למשאבת הואקום, (אם אפשרי בכלל), האם יהיה שינוי בהרגשת הדוושה? (סתם שאלת תם), בהנחה שהואקום מהמשאבה חזק יותר, המשאבה דיי גדולה.

לא סוכם שהמשאבה הזו אצלך היא משאבת אוויר למניעת זיהום אוויר? אם כן, אז היא לא מייצרת לחץ גבוה אלא ספיקה גבוהה ולחץ נמוך יחסית.

פורסם
לא סוכם שהמשאבה הזו אצלך היא משאבת אוויר למניעת זיהום אוויר? אם כן' date=' אז היא לא מייצרת לחץ גבוה אלא ספיקה גבוהה ולחץ נמוך יחסית.[/quote']

ששש, לא מדברים על זה, אחד הקטעים המביכים שהיו לי.

לפני שבועיים נכנסתי מתחת לרכב לחבר את היוניט שמן מנוע, ואז ראיתי את האלטרנטור... :oops: ומסתבר שמה שדיברנו עליו זה משאבת ואקום וEGR.

אבל אל תגלה,

שלא תבין לא נכון, יש לי רומן עם אלטרנטורים כבר שנים, בשופלים, במגנום, ועוד הרבה, לא יודע מה קרה לי.

פורסם
1.האם זו הפעולה בכל רכב?

2.זה לא שיש מיים בשמן. הרכב סוחב יפה ונוסע כמו גדול.

יש לך אולי הסבר יותר מעמיק?

בריחת קומפרסיה דרך הרינגים, יורדת לכיוון הטלטל ואגן השמן, משם מטפסת לראש המנוע (דרך המעבר שדרכו יורד השמן בעת המילוי אל הקרטר) לחלל שבין הראש למיכסה השסתומים.

מכאן הדרך לפילטר האוויר קצרה. הקומפרסיה + אדי השמן "מתנחלים" ליד פילטר האוויר.

לכן- השמן מצביע על רינגים שחוקים

פורסם

בריחת קומפרסיה דרך הרינגים, יורדת לכיוון הטלטל ומשם מטפסת לראש המנוע (במנוע עם שסתומים עיליים דרך דחיפי השסתום) לחלל שבין הראש למיכסה השסתומים.

עודף שמן גם יכול לגרום לתופעה?

לאחרונה הוספתי מעט למרות שלא היה חסר.

פורסם
בריחת קומפרסיה דרך הרינגים, יורדת לכיוון הטלטל ואגן השמן, משם מטפסת לראש המנוע (דרך המעבר שדרכו יורד השמן בעת המילוי אל הקרטר) לחלל שבין הראש למיכסה השסתומים.

עודף שמן גם יכול לגרום לתופעה?

לאחרונה הוספתי מעט למרות שלא היה חסר

• תוכן חדש...