Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7105 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אנשים למה סתם לכתוב דברים לא נכונים, אם לא יודעים עדיף להתאפק ולשתוק.

ב 9855 יש גם טיונר אירופאי וגם אמריקאי. משנים את הטיונר בתפריט ואין צורך לעשות כיול.

ב 9855R יש טיונר אירופאי בלבד ויש לו גם RDS ( רושם שמות של תחנות רדיו).

סבבה המון המון תודה לך :) עכשיו אני יכול להיות בשקט שדודה שלי מביאה לי אותו נקווה שהיא תמצא בכלל :)

פורסם

מצטער אם אני מפריע לך בנושא אבל יש לי שאלה קטנה

היום הייתי בחנות בחיפה והציעו לי 2 מכשירים:

CDA 9856 ב-1500 שקל אבל אי אפשר לשמוע בו רדיו בתדרים זוגיים.

ו-CDA 9851 ב-2000 שקל .

מה ההבדלים בינהם ואיזה הייתם ממליצים לי לבחור?

פורסם

ו-CDA 9851 ב-2000 שקל .

מה ההבדלים בינהם ואיזה הייתם ממליצים לי לבחור?

9851 דגם ישן של שנת 2005 שלא מייצרים יותר

9856 הוא דגם אמריקאי שלא תומך ברדיו בארץ ( רדיו עם תדרים אי זוגיים)

אם רדיו חשוב לך תמצא דגם 9854R שהוא מקביל מבחינת פונקציות ל9856 אבל רדיו שלו אירופאי ( תומך בארץ )

http://www.alpine-europe.com/content/cms/index.php?p=2337&details=1&sid=ec5e0014e3d95eabd315d783380c5cc2

פורסם
מה ההבדלים בינהם?

בכללי איזה דגם של אלפיין היית ממליץ לי בטווח המחירים שכתבתי למעלה.

תלוי מה אתה מתכוון לחבר לרדיו דיסק זה ?

האם תחבר מגברים, סאב?

9856 דגם טוב, לא משוכלל מאד אבל ברמה טובה.

לשני חברים שלי יש כזה והם מרוצים. יש להם מגברים וסאב.

הדבר החשוב הוא רדיו רק אי זוגי ( טיונר אמריקאי ) אבל חברים שלי לא שומעים רדיו בכלל.

פורסם

אז ככה..לכותב האשכול :

במכשיר Alpine 9855 יש לך אפשרות דרך המכשיר עצמו! בתפריט, להפוך את הרדיו לתדרים שיתמכו בדרים של ישראל.

תעשה חיפוש על הניק של ניר ( green monster ) הוא הסביר כמה וכמה פעמים איך עושים זאת.

(עשיתי את החיפוש בשבילך, הנה התוצאות : )

לחיצה קצרה על המקש של הMENU תוביל לתפריט הקצר.

משם מעבר בדפדוף לTUNER.

משם לשינוי הAREA

ושינוי מZONE 1 ל ZONE2 ( או AREA 1 ל AREA 2) לא זוכר בדיוק את אם זה ZONE או AREA אבל הרעיון מובן.

צוטט מתגובה של ניר באחד מהאשכולות שלי בעבר.

בכל מקרה, אני אחד שחיפשתי המון, אבל המון זמן את המכשיר Alpine 9855 בארה"ב..התקשרתי לעשרות של חנויות ואצל כולם אזל אפילו שכתוב באתר שלהם שזה במלאי..

אני בספק אם דודתך תמצא את המכשיר שם.

אני הסתפקתי לי במכשיר 9855R יד שניה שקניתי פה בארץ ממישהו נחמד מאוד.. המכשיר במצב פצצה

ממליץ לך לחפש גם..

המלצה שלי : יד שניה אל תקנה ביותר מ-2000 (כמובן אם זה לא מכשיר חדש שמישהו מחפש למכור..רק מכשיר שנעשה בו כבר שימוש..וחשוב מאוד לחפש משהו עם אחריות).

בברכה,

דרור.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם
אז ככה..לכותב האשכול :

במכשיר Alpine 9855 יש לך אפשרות דרך המכשיר עצמו! בתפריט, להפוך את הרדיו לתדרים שיתמכו בדרים של ישראל.

תעשה חיפוש על הניק של ניר ( green monster ) הוא הסביר כמה וכמה פעמים איך עושים זאת.

(עשיתי את החיפוש בשבילך, הנה התוצאות : )

לחיצה קצרה על המקש של הMENU תוביל לתפריט הקצר.

משם מעבר בדפדוף לTUNER.

משם לשינוי הAREA

ושינוי מZONE 1 ל ZONE2 ( או AREA 1 ל AREA 2) לא זוכר בדיוק את אם זה ZONE או AREA אבל הרעיון מובן.

צוטט מתגובה של ניר באחד מהאשכולות שלי בעבר.

בכל מקרה, אני אחד שחיפשתי המון, אבל המון זמן את המכשיר Alpine 9855 בארה"ב..התקשרתי לעשרות של חנויות ואצל כולם אזל אפילו שכתוב באתר שלהם שזה במלאי..

אני בספק אם דודתך תמצא את המכשיר שם.

אני הסתפקתי לי במכשיר 9855R יד שניה שקניתי פה בארץ ממישהו נחמד מאוד.. המכשיר במצב פצצה

ממליץ לך לחפש גם..

המלצה שלי : יד שניה אל תקנה ביותר מ-2000 (כמובן אם זה לא מכשיר חדש שמישהו מחפש למכור..רק מכשיר שנעשה בו כבר שימוש..וחשוב מאוד לחפש משהו עם אחריות).

בברכה,

דרור.

קודם כל תודה רבה לך על התגובה? חוץ מזה באיזה איזור חיפשת דודה שלי בלוס אנגלס והבנתי שלדוד שלי שם יש חבר שמתעסק בזה שם אז הוא יברר לי אם הוא יכול לארגן לי בכל מיקרה אני מקווה שהיא תמצא במידה ולא נשבור את הראש מה עושים :)

פורסם

תשמע, אם ימצאו לך שם..תשמח! המחירים שם באמת זולים אבל קצת באסה עם האחריות.

לגביי המיקומים שחיפשתי..זה כל איזור ניו-יורק, לוס אנג'לס .. ניו ג'רזי

כל הסביבה שם. והתקשרתי למלא חנויות שלא תמיד התסכלתי על המיקום..יותר עיניין אותי המלאי, ואם יש לא היה בעיה לדאוג למשלוח לבנאדם שחיפש לי.

Hu: Alpine 9855R Comp: Morel Hybrid Ovation 6 Amp: Kicker 06ZX650.4 Subwoffer: Hertz ES 300

Black Renault Megane Coupe 1.6 16v

פורסם

ו-CDA 9851 ב-2000 שקל .פעם לאלפיין היה טיים קורקשיין , קרוס אקטיבי , איקולייזר פרמטרי, וכול זה היה במחיר של 2500 ש"ח נוצר מצב שכולם רוצים אלפיין , הבעיה היא שמ2006 אין את הדברים האלו , אלפיין החליטה ללכת לקהל ולתת לו אייפוד ולתת לו סיריוס ועוד כול מיני שטויות שממלאות את דף הפיצ'רים . הם עולים בזול מורידים את יכולת הסאונד אבל הם מרשימים את כול השוטים שחשבו שאלפיין זה מכוער ובלי פיצ'רים וקנו פיוניר במקום

היחידה שהמשיכה עם דברים שעוזרים לסאונד נטו , זו קלריון (אם היא תתמסחר לא יהיה כלום)

אי לכך ובהתאם לזאת:

מה ההבדלים בינהם אין הבדלים משמעותיים ואיזה הייתם ממליצים לי לבחור?להביא במחיר הזה את הקלריון 755 שיעלה כ1800 ש"ח או את ה865MP שיעלה כ2250 ש"ח

ואם אתה מתעקש דווקה על אלפיין אז רק את ה9855

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם
תשמע, אם ימצאו לך שם..תשמח! המחירים שם באמת זולים אבל קצת באסה עם האחריות.

לגביי המיקומים שחיפשתי..זה כל איזור ניו-יורק, לוס אנג'לס .. ניו ג'רזי

כל הסביבה שם. והתקשרתי למלא חנויות שלא תמיד התסכלתי על המיקום..יותר עיניין אותי המלאי, ואם יש לא היה בעיה לדאוג למשלוח לבנאדם שחיפש לי.

טוב אני מקווה שלא חיפשת מספיק טוב ואני ימצא :) בלוס אנגלס

• תוכן חדש...