Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בכדי שהכל יהיה ברור , אני יספר את כל הסיפור .

הכל החל לפני כ-חודש וחצי כשקבל התקלקל , והחליפו לי לחדש , ומאז הרכב, לא סחב (לא משנה עד כמה לחצתי על הגז) , ופימפם לי בנסיעה (כלומר נסיעה חלקה לא היתה , מעין מכות כאלו בנסיעה ) .

החלפתי את כבלי ההצתה , פלטינה וצינור הדלק מן משאבת הדלק לקרבורטור שנזל, הרכב חזר לסחוב כמו שהיה , ובעית הפימפומים נפתרה כמעט לגמרי , חוץ מידי פעם שהיה פמפום קל .

היום לאחר נסיעה בין עירונית פתאום בדרך חזרה הרכב לסירוגין לא סחב ופימפם באגרסיביות (בדיוק כמו שהיה לי לפני שהחלפתי פלטינה) . ובנוסף התווסף רעש מנוע מגרגר בצורה אגרסיבית מהרגיל.

כניראה שלא פתרתי את הבעיה כמו שצריך , מה עוד הייתי צריך לבדוק/להחליף/לתקן?

מה הצעד הבא שאני צריך לעשות (חוץ מללכת למוסך)?

אשמח תעזרה ,

בתודה,

יותם.

זה נכון

פורסם

לבדוק גם את מצב הפלאגים, מכסה דיסטריביוטר (Pickup'ים) ורוטור.

כעיקרון אני לא אוהב החלפות חלקיות במערכת ההצתה. אם כבר החלפת היית צריך להחליף סט מלא של פלאגים, חוטי הצתה, מכסה דיסטרביוטר, רוטור, פלטינות וקבל.

פורסם

א.בכל רכב עם פלטינות ובפרט בפיאסטה,כאשר מחליפים פלטינות יש לגרז את

ציר הדיסטר,מעט גריז עם האצבע על הפיקות.

במידה שלא מגרזים,לאחר תקופה קצרה הפלטינות ניסגרות והניצוץ הגרוע גורם לתופעה שכתבת.

ב.דיאפרגמה בקרבורטור יבשה או מחוררת,גם היא תורמת לחוסר סחיבה ופימפומים.

אני מתייחס רק לפיאסטה.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם
אני חושד בקרבורטור ומשוכנע שבו הבעייה.

מתיי עשית קרבורטור לאחרונה?

הוא לא עשה מעולם, הפעם האחרונה שהוא עשה זה היה ,בהתכתבות טלפונית איתי\(ומכאן התוצאה).

ולדוד חברי היקר הרכב הוא שנת 83, לכן לא יתכן שדיאפרגמה שצרפת בתמונה קיימת ברכב, משום שהיא שייכת לפיאסטה מנוע 84 ולא 83 קרבורטור VV, אלא אם הוחלף סעפת יניקה או קרבורטור ברכב.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, ביצעתי ניקוי קרבורטור לפני כ-חודשיים וחצי +- .

ובזמן החלפת הפלטינה , ניקיתי את הרוטור ומכסה הדיסטרביוטור עם נייר שיוף ואציטון .

לפי עצתכם , ברגע שאני יחליף את כל החלקים האלו : פלאגים, חוטי הצתה, מכסה דיסטרביוטר, רוטור, פלטינות וקבל, הבעיה תפתר?

זה נכון

פורסם

אולי,סביר להניח שלא.

בוא נאמר כך,אם אתה הולך בשיטת ההחלפות - אם כל זה לא יעזור,אז כל מה שנשאר זה בעצם הקרבורטור שלך.

ניקוי קרבורטור מחזיר את הכסף שלו בצריכת דלק טובה יותר,לאורך זמן,כמו כן הנאה מנהיגה,ביצועים טובים יותר,הנעה טובה ובריאה יותר,סחיבה טובה יותר , בקיצור שווה!

שיפור משמעותי בכל מה שקשור להתנהגות המנוע.

פורסם
צביקה, ביצעתי ניקוי קרבורטור לפני כ-חודשיים וחצי +- .{מי ביצע, אתה או בעל מקצוע?... קרבורטור הוא לא לחובבים}

ובזמן החלפת הפלטינה , ניקיתי את הרוטור ומכסה הדיסטרביוטור עם נייר שיוף ואציטון .

לפי עצתכם , ברגע שאני יחליף את כל החלקים האלו : פלאגים, חוטי הצתה, מכסה דיסטרביוטר, רוטור, פלטינות וקבל, הבעיה תפתר?

אם הבעייה היא באחד הדברים שפרטת , המודגשים, בעייתך סביר להניח תפתר,

אך אם בעייתך בקרבורטור , הבעייה לא תפתר , אדם מיושב ומחושב לא מחפש את המטבע באור אלא בחושך שם הוא אבד, שיטת החלפת חלקים ללא צורך היא שיטה יקרה ולא נכונה!

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה, בעל מקצוע ביצע את הניקוי (כניראה לא מקצועי מספיק).

כיוונתם אותי אל תוך מעיין הפתרונות , מודה לכם .

יותם.

זה נכון

פורסם

צביקה,צודק גם הבודי מעט שונה במודל הנ"ל.

כיוונתם אותי אל תוך מעיין הפיתרונות. יפה,אהבתי. :-P

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

• תוכן חדש...