Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז השאלה שלי היא כזאת:

האם ניתן לבצע בי אמפינג עם מגבר 4 ערוצים רוקפורד P450.4 וקומפוננט דוטק אוביישן +שידרוג של MT22?

אם כן, האם שווה לבצע בי אמפינג ואכן הסט יישמע יותר טוב\איכותי\חזק וכו' או שלא יהיה ממש הבדל משמעותי?

והאם יעזור לי ביצוע בי אמפינג טוב אם אשתדרג למידים של הייבריד?

בתודה לעונים, גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אם אתה משודרג כבר לטוויטרים של הייבריד,ואתה רוצה לשדרג גם למידים,למה לא קנית הייבריד?

ההבדל הוא לא ענק ואם תשדרג הכל תגיע כמעט לאותו מחיר,אבל לעניינו.

אפשרי לעשות ביאמפינג...

לי המליצו לעשות את זה עם אותו הסט בדיוק,עוד לא ניסיתי...

פורסם

כן, בהחלט אתה יכול לחבר את הסט בבי אמפ... כל רמקול הרי אתה מחבר בנפרד, אין מה לחשוב אפילו אם ניתן לחבר.

לשאלתך: אם ישמע יותר טוב/חזק, תשובתי כן.

פורסם

לפני שאתה מבצע בי-אמפ

דווקא שאתה בקיא בסלופים \ נקודות חיתוך של הסט כדי לתת לך רעיון כללי של כיוון.

כיוון לא נכון יגרום נזק לדרייברים.

אתה תשמע טוב יותר , רק תצטרך לעבוד על זה יותר

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם
לפני שאתה מבצע בי-אמפ

דווקא שאתה בקיא בסלופים \ נקודות חיתוך של הסט כדי לתת לך רעיון כללי של כיוון.

כיוון לא נכון יגרום נזק לדרייברים.

אתה תשמע טוב יותר , רק תצטרך לעבוד על זה יותר הרבה יותר!

5 תווים

פורסם

לא חובת הרדיו דיסק להיות בעל יכולת שליטה לבי-אמפ

יש הרבה מכשירים אחרים שיעודיים לעניין.

במקום להחליף רדיודיסק שאתה מרוצה ממנו , אפשר פשוט להוסיף אלמנט חדש וייעודי לעניין.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

בשביל ביצוע בי אמפינג עם דוטק אווביישן אתה חייב שיהיה ברשותך חוץ ממגבר 4 ערוצים רק לסט גם מכשיר שיודע לעבוד במצב של 3way או אקווליזר שיודע לעבוד במצב הזה או מגבר עם קרוס מספיק טוב ועם מספיק אפשרויות חיתוך

פורסם

אז ככה:

לגבי ה-HU יש לי 4850 של פיוניר מהחדשים ואין לו את שיטת ה-3WAY אני כמעט בטוח.

המגבר הוא רוקפורד P450.4 ואין לי ממש מושג אם יש בו קרוסים ומספיק אפשרויות חיתוך וכו'.

אז במצב כזה מה אני אמור לעשות אם אני כן רוצה חיבור בבי אמפינג?

לקנות HU חדש לא בא בחשבון-פשוט הרגע קניתי את שלי והוא חדש חדש, ואני מרוצה ממנו (לי הוא מספיק). העיניין הוא שאחי יש לו את אותו סט כמו שלי מוגבר על מגבר 2 ערוצים 500a2 רוקפורד לא בבי אמפינג וההבדלים הוא שמיים וארץ (לטובתו כמובן)-והכוונה שאצלו שומעים הרבה יותר חזק, ממש הרבה יותר חזק, והאיכות כמעט זהה (אצלו הכל מכוון היטב אצלי עדיין לא). לכן אני רוצה לבצע חיבור בבי אמפינג כי לפי מה שהבנתי לא רק שהסט יעבוד חזק יותר אלא איכותי יותר.

והשאלה היא שוב-מה אני צריך לעשות כשיש בידיי את המגבר הנ"ל וה-HU הנ"ל שלא תומכים בביצוע בי אמפינג (ככל הנראה לי)???

שוב מודה לעוזרים.

בתודה גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
לקנות קרוס 3WAY

או אם אתה משדרג את המיד להיבריד אז לקנות גם את הקרוס שלו.

יש לו בקרוס את האופציה לבי אמפ (בי-וורינג).

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=137947

כאן ניר מסביר אך עובדים אם הקרוס.

ליאור

וכמה עולה קרוס 3WAY נורמלי? ואם אני אכן משדרג את המיד להייבריד אז מה יוצא בעלות גבוהה יותר קרוס+מיד הייבריד או הקרוס 3WAY +מיד הייבריד? כי אני אכן שוקל לשדרג בעתיד , אבל לא להשקיע יותר מידיי

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...