Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בזהוי

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7121 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוסטין a 40. מוכרת מימים ימימה, בעליה היה מאד מבוגר כבר לפני שנים רבות ולא היה מוכן להפרד ממנה בשום אופן. הרכב יד ראשונה. מנוע וחלקים רבים כמו במוריס מינור וזמינים באנגליה.

פורסם
איך צילמתה אותה מבפנים?

שאלה טובה... אני מקווה שהוא ביקש רשות מבעל הרכב.

המכונית הזו כבר פורסמה בשירשור "ענתיקות בדרכים".

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

מעבר לנקודה שאני מקווה שבעל הרכב וגם/או מי מטעמו נתן רשות לגעת ברכב, הרכב הנ"ל נראה אומנם במצב טוב לכאורה ..אבל... מהכרת הרכבים הנ"ל - אומנם מנוע כמו במוריס מיינור, גם הגיר דומה (הקלאץ כנראה הידראולי להבדיל ממינור בו הקלאץ מכני לחלוטין ) ושוב אבל... הפרונט בעייתי לשיפוץ ולתיחזוק - במיינור קיימת מערכת המבוססת על מסרק הגה (ובכל אופן זוהי מערכת מוצלחת ואמינה) - באוסטין המערכת (המבוססת על אוסטין A30) מבוססת על תיבת הגה (די קשה להשגה במתכונת שמאלית) וקינג פינים הדורשים גירוז מתמיד (ומחזירים את נשמתם לבורא מהר באופן יחסי כמו גם חיבורי הגומיות הרבים הגורמים לחופש בתדירות גבוהה). הבולמים גם הם יקרים .

ושוב... אני מאד מחבב את הרכב הנ"ל - ולמיטב ידיעתי לא שרדו רבות (אם בכלל - למרות שהרכב היה די נפוץ בשנות ה-60) במצב נסיעה, אבל כדאי לדעת לאיזו סיטואציה "נכנסים" בטרם רכישה ושיפוץ.

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

• תוכן חדש...