Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע-נקישות במנוע,צריכת דלק מוגבר,פליטת לחץ צילנדרים בינוני 12% 20/10 20/10 12

גיר -יש לשטוף גיר,נזילת שמן,החלפת קלאץ'

מערכת פליטה-פגום,לאחר הלחמה

צמיגים-צמיגים אחורים יבשים

קפיצים ובולמי זעזועים-חופש בכריות תותבי,בגומיה בקפיץ/בולם זעזועים קדמי ימני

הרכב רנו קליאו שנת 1993 נפח 1400,האם כדי לקנות?

מי שמבין שיסביר לי מה זה נקישות במנוע ,ומה המשמעות של פליטת לחץ מהצילינדרים?

תגיבו בבקשה!

פורסם

הנקישות במנוע - שווה לבדוק אם כי ייתכן וזה כסת"ח.

אני לא הייתי קונה את הרכב בגלל ההלחמה של מערכת הפליטה, אלא אם הוא מוכן להוריד לך את ערך ההחלפה של מערכת הפלטה לחדשה.

תחפש עוד קצת, בלי לחץ, תמצא רכב יותר שמור.

דרך אגב, אם תרשום יותר פרטים על הבדיקה, נוכל לסייע לך יותר.

גם יותר פרטים בקשר לרכב יועילו (יד? ק"מ?)

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

אם אלו כל הליקויים שנימצאו בבדיקה,אזי המכונית במצב מצויין,בייחוד בהתחשב בוותק שלה.

למצוא מכונית במצב טוב מהשנים האלו היא משימה כמעט בלתי אפשרית,כך שאם המכונית נראית טוב ושמורה-זוהי בהחלט עיסקה כדאית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

אני לא הייתי קונה את הרכב בגלל ההלחמה של מערכת הפליטה, אלא אם הוא מוכן להוריד לך את ערך ההחלפה של מערכת הפלטה לחדשה.

מכונית חדשה עולה בסביבות 100 אלף ש"ח. במכונית חדשה האגזוז חדש, ללא הלחמות.

המכונית המדוברת היא משומשת. היא בת 13 שנים. לא הכל חדש בה, ולכן מחירה הוא בערך עשירית ממכונית חדשה.

אם מישהו מעוניין לקנות כזו, וישמע לעצתך, וינסה להוריד מהמחיר על כל חלק שאינו חדש - הוא לא ימצא רכב לעולם.

ניתן לנסות להתמקח כשמדובר בתקלה בטיחותית, או בתקלה שלא מאפשרת נסיעה ברכב, אבל לפסול רכב בן 13 על הלחמה באגזוז נשמע מופרך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

באמת על פניו נראה כי הרכב במצב טוב מאוד יחסית לגילו. קפוץ למוסך מורשה וקבל הצעת מחיר על כל הליקויים, ותתמקח עוד קצת עם המוכר.

פורסם
מכונית חדשה עולה בסביבות 100 אלף ש"ח. במכונית חדשה האגזוז חדש, ללא הלחמות.

המכונית המדוברת היא משומשת. היא בת 13 שנים. לא הכל חדש בה, ולכן מחירה הוא בערך עשירית ממכונית חדשה.

אם מישהו מעוניין לקנות כזו, וישמע לעצתך, וינסה להוריד מהמחיר על כל חלק שאינו חדש - הוא לא ימצא רכב לעולם.

ניתן לנסות להתמקח כשמדובר בתקלה בטיחותית, או בתקלה שלא מאפשרת נסיעה ברכב, אבל לפסול רכב בן 13 על הלחמה באגזוז נשמע מופרך.

לא הובנתי כהלכה.

המלצתי לו להמשיך ולחפש עוד, בלי קשר לממצאים של הרכב הזה ולא לקפוץ על הרכב הראשון שהוא בודק.

מעבר לזה, ריתוך במערכת פליטה יפתח לאחר לא יותר מדי קילומטרים. השאלה באיזה איזור בדיוק ריתכו ולמה? אולי מסתתר משהו מעבר לזה?

בכל מקרה, מערכת פליטה חדש הוא עסק לא זול.

חוזר לדו"ג... :wave2:

פורסם

דיברתי עם חברת "המומחה" והם אמרו לי לא לקנות את הרכב כיוון שיש להחליף מנוע בקרוב

ואני מצוטט "לא לקנות את הרכב,כיוון שיש הוצאות עתידיות קרובות למנוע,לא מכניסים ראש בריא למיטה חולה".

כיוון שיש פליטת לחץ מהצילינדרים ונקישות במנוע אפילו שזה רנו קליאו 1993 עם 142000 ק"מ

• תוכן חדש...