Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סימון סוג השמן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה קוד סימון יש לשמן מנוע סינטטי וחצי סנטטי על מיכלים או קופסאות שמן .

אני צריך לקנות שמן 10W40 חצי סנטטי , איך יראה הרישום על המיכל.

פורסם

לגבי 10W40 אני בטוח שהוא חצי סינטטי.

לגבי השאר אני דיי משוכנע שאני יודע את התשובה אבל מאחר ושכחתי את מה שקראתי בנושא סוגי שמנים, דרגות וסינטטיות אני אשאיר את התשובה המקצועית לאנשים שמבינים בוודאות ויתנו לך תשובה חד-משמעית.

פורסם

על שמנים סינטטים מופיע : synthetic ועל חצי סנטטי : semisynthetic.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

אני אוסיף שיש גם דרגה של מינרלי "משובח" שמופיעה חוקית כ"סינטטי" למרות המקור המינרלי.

ניתן להבדיל ביניהם בפשטות לפי המחיר.

כמובן שגם בתוך ההגדרה של סינטטי יש כמה סוגים.

לא מומלץ להתקרב לשמן הזה דוד לא חסר מוצרים יותר איכותיים.

פורסם

KD2 כתב: לא מומלץ להתקרב לשמן הזה דוד לא חסר מוצרים יותר איכותיים.

בשמן הנ"ל אני משתמש לסוברית E10 שלי מודל 85,זה מספיק בהחלט.

בברכה דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

אין בעיה להשתמש בו - יכול להיות אפילו שהוא יותר טוב מהרבה תוצרת חוץ.

פשוט מבחינת אמינות חברות השמן הישראליות "הוכיחו שאין להם מה להוכיח" ומספיק פעם אחת בשבילי.

פורסם

לא מבין למה אתם מדברים על השמן שהזכרתי כמוצר ישראלי. חיפשתי באינטרנט ומצאתי דוגמאות שנראה שמן תוצרת חול, מוגדר כחצי סינטטי עם סימון CJ ו SL שמאפינים איכויות גבוהות לפי תקן אמריקאי.

יכול להיות שאני טועה ומטעה, איך שלא יהיה אני מבקש המלצתכם לשמן איכותי בצמיגות 10/40 חצי סינטטי .

S_032.jpg

S_030.jpg

פורסם

שני השמנים שהעלת כאן הם לא בדיוק "עלית" השמנים לרכב - בחיפוש קצר תמצא המון תגובות על השמנים הנ"ל.

לגבי שמנים מומלצים : LM,ESSO,MUTOL,ACDELCO.

בברכה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם
אין בעיה להשתמש בו - יכול להיות אפילו שהוא יותר טוב מהרבה תוצרת חוץ.

פשוט מבחינת אמינות חברות השמן הישראליות "הוכיחו שאין להם מה להוכיח" ומספיק פעם אחת בשבילי.

על איזו חברות שמן ישראליות מדובר?

• תוכן חדש...