Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיפול שנתי -לנטיס 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7140 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה היא אם רצוי או חייבים להחליף שמן גיר אוטומטי , נוזל בלמים וקרור לפי הוראות יצרן גם אם הרכב עושה ועשה מעט קמ לאורך חייו. שמן מנוע ופילטר, פלגים, פילטר אויר מוחלפים קבוע כל שנה.

לפני 3 שנים החלפתי את שמן גיר נוזל בלמים וקרור , האם הגיוני לדלג שנה נוספת או להשקיע ולהיות אולי יותר רגוע. האם יש דרך לבדוק איכות שמן הילוכים כי בכל זאת זה הפריט הכי רגיש בכל הסיפור.

בנוסף, אולי יש המלצה על מוסך אמין במחיר ומוצרים בסביבות רחובות / ראשון שכדאי להגיע אליו.

פורסם

שלום דוד.

לגבי שמן הגיר, אם אינני טועה, הוראות היצרן ממליצות להחליפו כל 60 אלף קילומטרים.

כמדומני, שמוליק המליץ לי להחליף את השמן אף מוקדם יותר במידה והרכב מרבה בנסיעות עירוניות (הוא המליץ על 40K ק"מ).

מהי הנסועה השנתית שלך ומה אופי הנסיעות? (עירוני, בין עירוני)

בכל אופן, מאוד חשוב שהחלפת השמן תתבצע כראוי, ע"פ הוראות היצרן, כלומר החלפת השמן במכונה הייעודית שמזרימה שמן חדש תוך כדי שאיבת הישן.

הקפד על כך ואל תזלזל, שכן חוויתי על בשרי השלכות של החלפת שמן חאפרית - להזכירך (מיום הטיפול ועד רגע מכירתה לא נפתרה הבעיה).

נסה לפנות ולהתייעץ עם שמוליק (Shmulik), והכי מומלץ שתכנס לפורום מועדון מאזדה ישראל והתייעץ עם החברים שם.

לגבי נוזל הבלמים והקירור, גם אני חושב שיש להחליפם כל שנתיים.

בהצלחה!

בברכה,

שחף בן צבי.

בברכה,

שחף בן צבי.

פורסם

ראשית תודה על התשבות, די הפתיעה אותי ההערה בעניין ההמלצה כיצד יש לבצע החלפת שמן הילוכים. אני מטפל במוסך מורשה מזדה ואף פעם לא ראיתי שהחליפו שמן, לא ברכב שלי ולא באחרים באמצעות מכונה יעודית. בזמן שהרכב מטופל אני מסתכל על שיגרת העבודה במוסך כאחד עם רקע טכני - מוטורי לא מבוטל כך שההתרשמות היא חד משמעית - אין מכשיר כזה במוסך המסויים.

מבקש התיחסויות נוספות, נושא מעניין וכנראה לא רק את בעלי המזדות

• תוכן חדש...