Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש ברשותי פיאסטה שנת 83 , ויש חלודה בצד החיצוני של הרכב (יכול להיות שיש גם חלודה בפנים בתוך המרכב , את זה אני כבר יגלה אם יש ).

אני מבקש הצעות לדרכי פתרון זולים , כאשר המטרה היא שהחלודה תפסיק להתפשט , ופחות על היופי .

תודה ,

יותם.

זה נכון

פורסם

אי אפשר לעצור התפשטות חלודה, כי היא נובעת ומתקדמת בפח עצמו מתחת לשכבת הצבע.

בעבודת פחחות נכונה, חותכים את חתיכות הפח החלודות ומבקומן משבצים ומלחימים, במעשה אומן, חתיכות פח חדשות.

צר לי לאכזב אותך שאין שיטה זולה לעצירת התפשטות חלודה ברכב המכונה גם "סרטן" בפי פחחי הרכב.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

צר לי לאכזבך, אך לא. בכל אופן אתה תמיד יכול לנסות ולקוות לטוב (או לנס).

בצביעת סורגי ברזל ביתיים, כל ממירי החלודה וצבעי "המרייט" לא הוכיחו את עצמם כלל בעצירת חלודה ו/או הקטנתה וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

אפשר לקחת מספרי פח, לחתוך באגרסיביות את החלודה (עם הפח...),

למרוח ממיר חלודה/צבע יסוע על המתכת החשופה ולמלא את החור (הממשי מאוד) בחומר פחחים.

פתרון מכוער ומזעזע ולא ניתן ליישום בכל מיני מקומות במרכב, אבל אפשרי.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
ועל פי הרעיון שלך, על מה בדיוק מורחים את הבודי פילר ?

עזור לי לרדת לסוף דעתך.

על חתיכה של משהו שהדבקת מאחור עם אפוקסי מתכת.

על החתום, ח.א.פ.ר

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...