Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7183 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשמע צביקה

חוק מרפי אומר כי כאשר בעל מקצוע בא לבדוק את התקלה שהלקוח המעצבן מתלונן עליה - אז הבעיה תיעלם באותו הרגע, למזלי היא לא נעלמה לחלוטין, והוא הרגיש כי הרכב "תקוע", הוא לא ידע מה לומר לי ( אולי מכיוון שהוא מיהר ללקוח הבא, ואיתי הוא שרף 15 דקות ללא לקיחת תשלום ) הוא רק הציע שאולי זו בעיה של כיוון הצתה, יותר מזה לא פירט, אמרתי לו תודה וחזרתי לסחוב קרטונים בעבודת ההיטק שלי.

שיפוט טוב נובע מניסיון, והניסיון נובע משיפוט גרוע.

פורסם

חוק מרפי . נמצא גם אצלי, ואין לו אבחנה בין לקוח אשכנזי ובין ספרדי, והוא קיים תמיד ,בכל עיר בארץ, ובכל מקצוע.

אצלי הוא קיים תמיד.הוא לא קיים בהייטק.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

עדכון :

טוב, תודה רבה קודם לכל המגיבים ,למרות שחלק מהתגובות לא פגעו בבעיה, אבל כך זה וטוב שיש פורום.

אז אתמול ב 12 בלילה לאחר שכל הסופ"ש הייתי עסוק בהעברת דירה, החליטה הטיוטה לוותר ולעצור בצד.

המקום - צומת סגולה, פ"ת,

השעה - 12 בלילה,

מזג האוויר - גשום מאוד , רחובות מוצפים , נעלים חדשות הלכו לעזאזל.

תאור התקלה - ידית ההילוכים הפכה להיות נוקשה, והיה קשה "להוציא" מההילוך, חשבתי שאצליח למשוך את זה עד למחרת למוסך, אלה שאז עצרתי ברמזור אדום, כשהתחלף לירוק שחררתי קלאץ והרכב התחיל לנסוע, העברה לשני -שיחרור קלאץ והדוושה נשארה למטה.

עצרתי בצד, וחשבתי בסדר - נפל הקפיץ / השתחרר כבל קלאץ ...

בשיא הגשם פתחתי מכסה מנוע וראיתי שהכבל קלאץ בסדר גמור, והקפיץ גם חזר למקומו.

כניסה חזרה לרכב, לחיצה על דוושת הקלאץ מספרת כי הקלאץ/קפיץ עובדים כראוי.

הכנסה לראשון, שיחרור מצמד וכלום האוטו לא זז ....... אפילו לא ס"מ.

זהו.

הלך הגיר ?.. קלאץ ... מישהו מחפש טיוטה סטארלט בעייתית ??

פורסם

וואיי וואיי וואיי. אני חושב שנפלת על הרכב שהכי התעללו בו בארץ. לרכב הזה יש אמינות מוכחת, ומהרגע שקנית אותו יש לך איתו רק בעיות :roll:. ממי קנית אותו לכל הרוחות? קילומטרז'?

גש (או גרור) את הרכב למוסך מורשה של טויוטה. יש לי נסיון טוב עם שפילמן בפ"ת ונסיון טוב מאוד עם רייכמן בבני ברק.

אני מקווה בשבילך שזאת סה"כ בעייה פשוטה, למרות שזה לא נשמע כך כרגע. קח בחשבון שיש בעיית חלפים לרכב הזה (יש את כל החלפים, לא בטוח שהם בארץ. לפעמים צריך להמתין כמה שבועות עד שהחלף יגיע) ויכול להיות שהוא יהיה מושבת לתקופה ארוכה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר תודה,

אחוות סטארלטים... ( איזה שוני מהותי בין שני הרכבים שלנו .. )

תשמע קיבלתי את הרכב במתנה ( אל תשאל עכשיו למה וממי ) אבל חשבתי שאסע איתו שנתיים ללא בעיות קשות, ואז אמכור אותו - איך טעיתי...זול עולה ביוקר .

אתה לא יכול לדעת ממי אתה קונה ( קניתי / קנו לי מבן אדם פרטי ) קילומטרז 120K , בטח המקורי הוא 420K ...

מוסך שפילמן אני עובד איתם, והם באמת בסדר.

אני ממתין לתשובת המוסך כרגע, אני מקווה שזה משהו פשוט כמו כבל, מיסב לחץ .. אם לא , אז כבר הפראייר הבא ממתין לרכב שלי ...

פורסם

קיבלתי הודעה מהמוסך - צריך להחליץ קלאץ.

ועכשיו נחזור לשאלתי מההודעה הראשונה ....האם מצמד לא תקין יכול להשפיע על צריכת הדלק, בכמה ?

אבקש את מירב שתשובות של כל מי שרוצה, זה יעזור לי להחליט אם להשאיר או לזרוק את הגרוטאה..

תודה לכולם.

פורסם

עדכון נוסף ..

אז הייתי עכשיו במוסך, הרכב על ליפט, הכל שם מפורק.

מנהל המוסך אמר לי כי נדרש להחליף את הקלאץ ( כמובן ) וגם לחרוט את גלגל התנופה, היות וזה התחיל לשקוע ..

מי שמשקיע שוקע ???

תגובות אנשים, תגובות - יש פה מישהו בחובות ...

יום טוב לכם.

פורסם

החלפת הקלאץ תגרום לאוטו לנוע ולזוז ממקומו. ברגע שרכב זז קל יותר למכור אותו, וקל יותר לחשוב באם להשאר איתו, באותה הזדמנות לפחות בשבועים הבאים שלאחר החלפת הקלאץ, ישנה ההזדמנות לבדוק האם חל שיפור בתצרוכת הדלק, וזה גם יעזור לך בשיקול להשאר איתו או האם להפטר ממנו.

בתקווה שעזרתי לך להחליט.

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

נהוג לללטש (ישנם כאלה שאומרים לחרוט) את גלגל התנופה במקרים של קלאץ' שנשחק מאוד עד כדי כך שהוא פוגע בפני השטח של גלגל התנופה. עלות הליטוש לבעל מקצוע אצל עסק המתמחה בכך, כגון "דיסקל" או המדביק" היא כ-50 ש"ח, לא כולל מע"מ.

פורסם

ברוך ה" וברוך שמו - יש קלאץ חדש והוא רך כמו פרווה של ארנב

עכשיו כל מה שנותר לי הוא להיפרד מ 1400 ש"ח ולבדוק את צריכת הדלק מעתה

• תוכן חדש...