Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7176 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בעקבות זוועת המיסוי המתרגשת עלינו, יתכן ואחזיר את הרכב מהעבודה.

בכך אסיים פרק זמן ארוך מאוד של נסיעה ברכבים חדשים אך עשויים פלסטיק ולא מהנים לנהיגה.

אני רוצה לחזור לרכבים הקודמים שהיו לי (רכב ראשון: חיפושית, הציב סטנדרט הנאה גבוה :smile: )

אבל לא שוכח שהרכב יצטרך לסבול 10-12 שעות פקקים בשבוע.

האם רכב בן 10 שנים ומעלה יעמוד במוטל עליו, או שעדיף ללכת על רכב חדש - אבל מדגם בסיסי - שיש לו סיבולת מכנית גבוהה?

תודה מראש על עיצות והכוונות.

פורסם

השאלה לא ממש ברורה.

בפעם הבאה שאתה עומד בפקק, תסתכל מהחלון ותתרשם מהמכוניות מסביבך. לא כולם נוסעים במזדה 3. האם הניסן סאני שנת 93 מימינך מתקשה בפקק? האם הסובארוDL מלפניך מתאמצת? האם האופל אסקונה 83 מתמודדת בהצלחה עם הפקק? האם הוולוו 244 מאחוריך מתקשה?

הכל תלוי בצורת האחזקה ובטיב הטיפולים הסדירים שהאוטו מקבל. רכב שמטופל בזמן ולא מוזנח לא אמור להתקשות בפקקים. אני נוסע ברכב משנת 84 ואין לו בעייה לעמוד בפקק.

אסף

פורסם

סך הכל אתה צריך רכב עם מערכת קירור תקינה ושלא סובלת מחום במקרה שלא נוסעים

זה יכול להיות כל רכב

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...